Solbriller

Mulla on ollut noin viisi vuotta käytössä yhdet ja samat Oakleyn aurinkolasit. Tai no, kerran ostin toisetkin lasit, pidin kaksi kertaa ja myin kaverille, kun ei ne vaan sopinut. Ja Oakleyt voitti käytössä.
Mieskin on vanhoja Oakleyta joskus lainatessaan todennut, että niissä on niin paljon naarmuja ettei läpi näe. Ei mun mielestä.
Tosi hyvät aina vaan.
Nyt kuitenkin Ray Banin cooleista Wayfarereista haaveillen marssin Olli kädessä ja vauva kantorepussa paikalliselle optikolle ja ajattelin, että ehkä, et jos ne on oikein hyvät, niin voisin ostaa uudet solbrillet.
No ei ne Wayfaferitkaan mulle oikein istuneet -mukaan lähti tällaset tukevammat pilottilasit.
Drit fine, olen tosi tyytyväinen!
Ja kun Wayfareria lähdettiin hakemaan, niin sitä myös saatiin. Ollille:

🙂

41 vastausta artikkeliin “Solbriller

 1. Mulla on myös aurinkolaseja vaikka mitä. Silti jostain syystä ihan parhaimmat ja eniten käytetyt on sellaiset halpikset, jotka joskus ostin akuutissa tarpeessa ihan vain tavaratalon hyllystä.Ne saa surutta pyöriä käsilaukun pohjalla ja auton penkeillä.
  Sun ostokset on makeet!! Ja noi Ollin on tosi herkut 🙂

  Tykkää

 2. Aah, tämä helpotti mun aurinkolasi-tuskaani, ihanaa tietää, että joku muukin käyttää samaa mallia vuodesta toiseen! Ostin omat Bulgarin lilat aurinkolasit vuonna 2001 (!), puolet palkasta meni, mutta kun mikään muu malli ei sopinut niin hyvin, niin oli pakko antaa periksi:)Nykyään käytän myös itsestään tummenevia silmälaseja, titaanista tehdyt sanagt ovat must uteliaan taaperon kanssa.Mutta nuo Bulgarit ovat olleet siitä lähtien ainoat varsinaiset aurinkolasit. Italialaisethan ovat aurinkolasifriikkejä, niin että olen aina tuntenut suorastaan syyllisyyttä vanhoista Bulgareistani, mutta nyt helpotti tietää, etten ole ainoa, joka ei juokse joka kevät ostamaan uusinta mallia vaan uskaltaa käyttää vanhoja mutta hyvin istuvia laseja useamman ”muotikauden”.

  Tykkää

 3. Muutama kuukausi sitten kun olin Italiassa oli tarkoituksena hommata wayfarerit. Optikolla sovitellessa isommat näyttivät järkyttäviltä päässä. Olin luullut, että ne sopivat kaikille. Bongasin hyllyltä wayfarerit pienemmässä koossa (New Wayfafer) ja olivat nappiostos, en osta enää ikinä uusia aurinkolaseja, i’m so falling love..!

  Tykkää

 4. Mun mielestä olis just ihanaa kun olisi iso kokoelma erivärisiä ja -mallisia aurinkolaseja, ja voisi sitten aina asun ja fiiliksen mukaan valkata sopivimmat. Tällä hetkellä mun kokoelmasta ei taida löytyä kun viidet lasit, joista useimmiten päähän menee Wayfarerit tai aviatorit – molemmat tosin halpoja feikkejä. 😀

  Tykkää

 5. Mä taas en osaa käyttää aurinkolaseja, vaikka löytyy minkä mallista ja yhdet kalliimmatkin. Jotenkin tunnen itseni vaan liian ”julkkikseksi” kun pistän sellaset päähän 😀 En tiedä miksi.. Silmät kyllä kärsivät tästä mun oudosta ajatusmallista kirkkaina päivinä 🙂

  Tykkää

 6. Laura: Juu niin luulin ja nimenomaan et ne isommat ois ollu mulle… mut ei etenkään ne 😀 Rakkautesi pieniä wayfarereita kohtaan ymmärrän hyvin ❤
  Sara: Siinä voi kuitenkin käydä niin, että isosta valikoimastakin tulis vaan käytettyä niitä paria suosikkia? 😉
  KIAL: Tiedän mitä tarkoitat, mulla oli kans ennen toi… Sulle ei oo vaan vielä tullut ne oikeat vastaan 🙂

  Tykkää

 7. Heh meillä mies on myös tosi ”tarkkasilmäinen” ja huomaa pienetkin naarmut… Ei mun näkökenttää pari pikku naarmua sumenna, eihän kaikkea tarvitse niin tarkasti nähdäkään 🙂 Mulla on ollut jo pidemmän aikaa aviatorit / pilottilasit etsinnässä, mutta sopivan kokoisia ei ole vielä löytynyt. Sulle kyllä istuu hyvin uudet aurinkolasit. Onnistunut ostos!!

  Tykkää

 8. Vo vitsi! Oon tässä etsiskellyt just ton mallisia aurinkolaseja. Pitääpä pistäytyä jossain optikkoliikkeessä. Tosin nuo ei taida ihan mahtua budjettiin…

  Tykkää

 9. I am really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays..

  Tykkää

 10. Good day! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

  Tykkää

 11. I like what you guys tend to be up too. This sort of clever work and reporting! Keep up the good works guys I’ve included you guys to my own blogroll.

  Tykkää

 12. I do love the manner in which you have presented this problem plus it does indeed supply us a lot of fodder for consideration. On the other hand, through what precisely I have observed, I basically wish when the responses stack on that men and women remain on issue and not embark upon a tirade of some other news of the day. Yet, thank you for this superb point and although I can not necessarily agree with this in totality, I regard your viewpoint.

  Tykkää

 13. I just couldnt leave your internet site before saying that I definitely enjoyed the superior details you supply to your visitors… Will be back frequently to verify up on new stuff you publish!

  Tykkää

 14. Please let me know if you’re looking for a article writer for your weblog. You have some really good posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an e-mail if interested. Thank you!

  Tykkää

 15. Throughout this great scheme of things you receive a B- for effort. Where exactly you actually misplaced me personally ended up being in your facts. You know, they say, the devil is in the details… And it could not be much more accurate at this point. Having said that, let me say to you exactly what did deliver the results. Your authoring is quite powerful and this is possibly the reason why I am making an effort in order to comment. I do not make it a regular habit of doing that. Second, although I can see the jumps in reasoning you come up with, I am not necessarily certain of exactly how you appear to unite the details that produce the final result. For right now I shall yield to your position however wish in the foreseeable future you link the dots better.

  Tykkää

 16. After examine a number of of the blog posts in your web site now, and I actually like your manner of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site listing and can be checking again soon. Pls take a look at my site as nicely and let me know what you think.

  Tykkää

 17. I don?t even know how I stopped up here, however I assumed this post was good. I do not recognize who you’re but definitely you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

  Tykkää

 18. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

  Tykkää

 19. You can definitely see your expertise within the paintings you write. The world hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

  Tykkää

 20. There’s noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

  Tykkää

 21. Hi just thought i would tell you something.. This is twice now i’ve landed on your blog in the last 3 weeks looking for completely unrelated things. Spooky or what?

  Tykkää

 22. Can I simply say exactly what a relief to get somebody who really knows what theyre referring to on the net. You surely learn how to bring an issue to light and make it crucial. Much more and much more people should have a look at this and see why side within the story. I cant think youre less popular because you undoubtedly hold the gift.

  Tykkää

 23. Please let me know if you’re looking for a author for your blog. You have some really good articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Regards!

  Tykkää

 24. Thanks for the auspicious writeup. It indeed was earlier a fun explanation it. Carom knotty to considerably delivered pleasing from you! Though, how can we observe up a correspondence?

  Tykkää

 25. Astounding … simply astounding. Way to deliver us all something that we might not have ever known about. At least I just learned something new. Nice job!

  Tykkää

 26. We sought to provide relocation, delivery and storage services of unrivalled quality to individuals, organizations, and businesses. Our quality of service is a daily- renewed endeavor that each transfer associate believes in and executes each and every day.

  Tykkää

 27. hi you, I became just checkin out this blog and i also like the foundation , once, and also have nothing to do, so if anyone wants to present an engaging discuss it, please contact me on facebook, my name is jack smith

  Tykkää

 28. Valuable info. Fortunate me I found your site by chance, and I’m shocked why this twist of fate didn’t took place earlier! I bookmarked it.

  Tykkää

 29. Immigration Lawyersâ?¦ […]here are some links to web sites that we link to because we think they are worth visiting[…]â?¦

  Tykkää

 30. I discovered your weblog web site on google and check some of your early posts. Proceed to keep up the superb operate. I just extra up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of ahead to studying extra from you in a although!â?¦

  Tykkää

 31. Excellent post, thank you a good deal for sharing. Do you have an RSS feed I can subscribe to?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: