Päivänasua pukkaa

Shortsilinjalla mennään päivän asuissa. Tänään olin kyllä ihan siinä liian asiallisen hilkuilla, että just ja just viihdyin. Jos paita olis ollut huolitellumpi, edes silitetty, olisin varmaan tuntenut oloni turhan preppyksi. Romanttinen hörhelö kun olen.
Viileässä tuulessa pilvien yllättäessä päälle vedetty poncho auttoi myös tohon asiallisuus-probleemaan lieventävästi. Tässä se on päällä ihan miten sattuu, napit vinossa ja niin edelleen 😀 
Ja se paita tosiaan oli ryppyinen ;)…..
Mutta nyt on aivan fantastinen ilta, keskipäivän tuulista ja pilvistä ei tietoakaan.
Taidetaan virittää pappan kanssa babycallit, ottaa lasit valkkaria kattoterasille, mennä katselemaan sinistä merta ja auringonlaskua ja kuuntelemaan pääskysten kimakkaa lentoa ja rantabaarien livemusaa. 
Hade!

Ps. Huomiseksi myös luvattu ihan mahtavaa hellekeliä, oi ihanaa. Toivottavasti sinne teillekin ❤

27 vastausta artikkeliin “Päivänasua pukkaa

 1. Mulla on kans hakusalla siniset shortsit, ei ole vielä löytynyt niitä oikeita;) Sun yksiöt on tosi hyvän näköset!
  Me täällä vaan istuskellaan ja nautiskellaan maaseudun rauhasta ku vauvakin nukkuuu ❤ Ihanaa viikonloppua sinne ja toivotaan, että huomenna saa taas shortseilla?

  Tykkää

 2. Täällä on NIIN vaihtelevat kelit, välillä melkein hellettä, sitten taas sataa. Tulispa oikea kesä! Ha det bra!

  Tykkää

 3. Kivat shorget! Täälläkin hakusessa jotkut hyvän näköiset, vaikkakin nämä kelit pistää miettimään, että kannattaako sijoittaa.
  Kivat rypyt, ei liian preppy! 🙂

  Tykkää

 4. Mä käyn vähän väliä kurkkimassa, että oisko siitä teidän dreamhousesta jo jotain 😉 oon ihan retrofriikki, joten vaikka tykkään valkoisestakin tyylistä niin ootan kovasti myös niitä ennen-kuvia, ennen teidän remppailua 😀

  Tykkää

 5. Tosi kiva asu! Samalla rento ja tyylikäs. Eikä ollenkaan liian asiallinen paidan väljyyden ja ryppyisyyden vuoksi:)
  Ai että kadehdin tota näkymään! Voisin tulla ja ostaa tuon kämpän teiltä kun muutatte;)

  Tykkää

 6. Ai vitsi. Musta tuntuu aina, et oon liian preppy ja tässähän se vastaus sitten tulikin 😀 Himosilittäjälle vaan on niin vaikeaa olla silittämättä…..

  Tykkää

 7. Täällä on ollut tosi lämmin (yli +25 astetta)Mainitsit että sinulla om sellainen ”romanttinen hörhelö-tyyli” mutta mun mielestä sun tyyli on ennemmänkin ”tyttömäisen sporttinen ” kuin romanttinen mikä on musta ihan hyvä tyyli
  Täällä Hollannissa naiset pukeutuvat tosi naisellisesti romanttiseen ”hörhelö-tyyliin (Hyvä esim. bohemian chic-blogissa)

  Tykkää

 8. heii, olen alkanut lukea blogiasi tässä jonkin aikaa sitten ja tykkään tästä tosi paljon! :–) yksi asia minua on kuitenki jääny vaivaamaan, ja toivon että vastaisit =) asut siis ilmeisesti norjassa, mutta oletko asunut aikaisemmin suomessa tai jopa syntynyt täällä? jos olet asunut niin miten pitkään ja missäpäin? (: jos on liian henkilökohtainen kysymys niin jätä vastaamatta, mutta olisi mukava tietää =)

  Tykkää

 9. Tosi söpöltä näytät tässäkin asussa. 🙂
  Hei postausidea: sun Mulberry-laukut! Eikö sulla niitä ollutkin useampi? Oon Mulberry-fani ja tiirailen just ebaysta sopivaa ostoehdokasta…

  Tykkää

 10. maj: Kuulostaa hyvältä 🙂 Taisi tulla shortsikelit!
  Heli: Toivotaan, että juhannuksen myötä tuli sinnekin tasaisemmat kesäsäät 🙂 Vaihtelevuus on rasittavaa 😀
  Emilia: Hehe, sitä mietin aina kanssa et mitä näitä hellevaatteita ostaa kun kesä on niin lyhyt, pari kertaa ehtii pitämään! ;D
  Tyttism: Hih, ennen-kuvia tulee ihan varmalla ;D Siellä on todellista retroa, kaikki seitkytluvun alusta. Tuskin kuitenkaan ennen elokuun loppupuolta, et vähän joudut vielä odottelemaan 🙂
  Ida: Tule tule! Me tarvitaan nyt ostaja 😛
  siina*k: Hihi 🙂 Ois hyväks mullekin 🙂
  White Lily: No tosiaan, riippuu mihin vertaa 😉 Ei mulla nyt ihan kaikkein hörhelöin tyyli oo 😛 Kiitti 🙂
  mellu: Juu juu toki, muutin Norjaan vasta neljä vuotta sitten, eli 24-vuotiaana. Asustellut olen Etelä-Suomen rannikoilla, parissakin paikassa 😉 Kiitos kyselyistä, toivottavasti vastaus tyydytti edes jonkun verran hih.
  Minni: Hmm, olen vanhan blogin puolella joskus tehnytkin laukkupostin…. Siitä puuttuu mun ”hoitolaukku”, mut löytyy täältä: http://johannanuusi.blogspot.com/2010/01/bags-bags-bags.html

  Tykkää

 11. I cling on to listening to the news broadcast lecture about getting free online grant applications so I have been looking around for the most excellent site to get one. Could you tell me please, where could i find some?

  Tykkää

 12. specific will unquestionably want their web site to look great, if not, maybe they can. Here are some things you could consider when trying to create a

  Tykkää

 13. Hi just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

  Tykkää

 14. Good Day to every body. I’m from Greece and enjoy a great internet business. Check Out my web site and told me your viewpoint. You Will See a lof of inspiring ideas and knowledge of my work. It Is Really totally free of charge 100% and without requiring registrator. Cheers To absolutely everyone which will go to see my fresh web-site. It Will Help my job. | view homepage |

  Tykkää

 15. Whats up this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

  Tykkää

 16. When I was a little girl, I read several romantic novels. My older sister thought I was insane. She asked me why I loved romance so much, and I said ”I dunno, I guess I? want it,” she’d say, ”Want what?” and I would stop the conversation? by saying ”That kind of love”. I finally have it, and was shocked at how it turned out. I never knew love felt like this, like turning into brightness, or an open window in your chest with light pouring in.

  Tykkää

 17. Hmm it seems like your internetsite ate my first comment (it was extremely long) so I assume I will just sum it up what I submitted and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog author however I am nonetheless new to the entire thing. Do you could have any suggestions and hints for first-time blog writers? I would definitely respect it.

  Tykkää

 18. Good Afternoon to all. My Corporation Is coming from Greece and enjoy a completely new world wide web site. Have A Look At my blog site and inform me your point of view. You Might Discover many inspiring ideas and information on my job role. It Is Really completely free 100% and without registrator. Regards To anybody that may have a look at my new-found web blog. It Will Aids my work. | επαγγελματίες για το σπίτι |

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: