My scrapbook

Pian (?) alkavaa remonttia silmälläpitäen mulla on jatkuvasti paisuva leikekirja. Ideoita, inspiskuvia, täydellisiä värikoodeja ja sen sellaista. Että voi sit vaan näyttää rautakaupassa että tollanen lattia, kiitos tai kirvesmieheille miltä sauna oikeesti näyttää.
Leikekirjan kanteen olen liimannut jostain sisustuslehdestä leikkaamani tekstin, joka on uuden talon sisustuksen punainen lanka ja muutenkin ajatus, jota kaikissa valinnoissani yritän seurata:
Sillä ei ole mitään väliä, onko sisustus halpaa vai kallista.
Tärkeintä on, että sisustus on kestävää.
Se on uuden Slow deco -tyylin ydin.
Ja oli sitten mitällie slow decoa tai ei, niin hyvin järkeenkäypää.
Haluan esimerkiksi koko taloon, kauttaaltaan samanlaista lautalattiaa. Johonkin makuuhuoneeseen voi maalata, johonkin petsata, en tiedä vielä. Paljon olen laudoista ja lankuista kerännyt kuvia, joista voi sitten kaupassa kysyä miten ne todellisuudessa onnistuis.
Yllä olevan sivun alimmaisessa kuvassa on myös ihanasti toteutettu siniharmaa liina pesualtaan alustaa peittämään; loisto(väliaikais)idea, jos päädytään jättämään joku vanha lavuaari.
Tässä oikealla ois ihana idea takka-/vierashuoneen sohvasysteemiksi; kahdesta runkopatjasta tehty kulmasohva tyynyillä ja peitoilla -> helppo muokata nukkumapaikoiksi.
Love it -mies ei.
Ja tässä^ alimmassa pikkukuvassa, mikä geniaali idea (siis nerokas ;))))! Sänkypatjat on kasattu seitsemän Ikeasta ostetun ylähyllyn -siis sellaisten kaapinpäällyshyllyjen päälle. Sänky saa korkeutta kuin mikäkin jenkkisänky ja lakanoiden alta paljastuu mielettömästi hyvää säilytystilaa!! 😮 Jestas.

Saunakuvia mulla on myös tottakai scrapbookissani. Tämä on ihan suosikki; meillä on pitkulainen varastohuone, jonka perälle saa juuri tällaisen saunakopin noin kahden metrin pituisilla lauteilla. Vähän isomman vain. Tätä näytän sit näille norjalaisille, että osaavat! 😛

Arvatkaa olenko aivan innoissani täysrempasta!
Entä onko mies? 😛

54 vastausta artikkeliin “My scrapbook

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: