Uutta ja vanhaa

-Vanhaa ja uutta.
Laitan muutaman huonon kuvan uudesta talosta sisältä (…huonon ja huonon.. ei sieltä hyviä voi saada) kun ilmeisesti odottelette niitä kovasti 😀 Eli kolmin kappalein silmän iloa, olkaa hyvät:

muovimattoa, ruskeaa…. huoh.
muovimattoa, ruskeaa ja mäntyä… huoh. No toi vasemmalla näkyvä tuoli me pidettiin.
Hmmm… jostain syystä ei oo ollenkaan huono omatunto vaikka revitäänkin kaikki vanha pois… Muovimattoa, muovimattoa.
Ja koska meidän vanha (nykyinen) asuntokin on tullut nyt myyntiin (NYYYH), laitan muutaman kiinteistönvälittäjän kuvan siitä loppuun. Etenkin keittiöstä on toivottu kuvia niin kauan kuin muistan, joten tässä sekin nyt on. Ei mikään ylpeyden aihe, muttei rumakaan… you’ll see.
oma eteinen ❤
oma olohuone ❤
Jopa keittiökin saa sydämen.
Ei tahdo luopua…. ❤
Huoh, ei tässä auta kuin toivoa, että ostaja löytyisi pian!

68 vastausta artikkeliin “Uutta ja vanhaa

 1. I have really learned result-oriented things by your site. One other thing I’d prefer to say is the fact newer personal computer operating systems are inclined to allow far more memory to get used, but they as well demand more storage simply to operate. If people’s computer could not handle much more memory along with the newest software requires that memory increase, it could be the time to shop for a new Computer system. Thanks

  Tykkää

 2. PLEASE ANSWER!. . IF YOU ARE DOING LASIK, WILL THAT HELP? I PROBABLY GOT FLOATERS FROM MY NEARSIGHTNESS. AND WILL IT BE BETTER OR WILL? THEM DISSAPEAR IF I DO LASIK?!. . please answer!!!

  Tykkää

 3. Thanks for these pointers. One thing I also believe is bank cards presenting a zero% charge usually entice consumers along with zero interest, instantaneous authorization and easy on-line stability transfers, nevertheless beware of the primary issue that can void that zero% simple highway annual share rate and in addition throw anyone out into the terrible home rapid.

  Tykkää

 4. Youre so cool! I dont suppose Ive learn one thing like this before. So good to search out anyone with some authentic thoughts on this subject. realy thank you for beginning this up. this internet site is one thing that’s needed on the internet, anyone with barely originality. helpful job for bringing something new to the online!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: