Hellemekko

Helteiden kunniaksi heitetään nyt mun söpön söpöstä ihan hennon vaaleanpunaisesta hellemekosta kuvat. Tykkään siitä eniten juuri näin pidettynä -valkoinen toppi alla.
Plus yksi sheriffiauto 😉
Postauksen asiaosuudesta saa vastata vastaukset viime postin kommentteihin; multa kyseltiin taas muutamaa juttua 🙂
-Lupaan näyttää pian jotain kuvia meidän uudesta ”kaunottaresta”. Sinne en oikein pääse valokuvailemaan ennen kuin elokuussa, mutta eiköhän noista kiinteistövälittäjän kuvista jotain löydy pahimman uteliaisuuden tyydyttämään 🙂
-Nna:n kyssään verhon kiinnityksestä vastasikin jo Sykerö, eli tarranauhaa. Kiitos Sykerö!
-Mun ja mieheni tapaamisesta olen kertonut bloggaushistoriani eli melkein kolmen vuoden aikana jo kaksi kertaa hih, uudet siitä kiinnostuneet lukijat voivat lukea jutun täältä.
-Nuntille sanon että voihan äsh, mutta kiitos tosta hyvästä saunaideasta tuhannesti. Niin me taidetaankin tehda -ja viettävä lattia saunasta suihkuun päin niin riitää ehkä yksi kaivo koko tilaan, hmm!
-En valitettavasti tiedä tarkemmin millaisista kaapeista sängyn pohja oli rakennettu, jutussa ei tarkemmin mainittu.
Käytiin vielä justiinsa illalla tyttöjen kanssa viinilasillisilla ja katsomassa aivan superhauskaa standupia/musikaalia. Hellemekon päälle siis valkoinen toppi ja neuletakki ja lämmin oli vaikka ulkona istuttiin!
Gonatt! ❤

67 vastausta artikkeliin “Hellemekko

 1. This really is a good subject to talk about. Sometimes I fav stuff like this on Redit. I donâ??t believe this would be the very best to submit though. Iâ??ll take a look about your site though and submit something else.

  Tykkää

 2. My partner and I stumbled over here different web address and thought I might as well check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to looking at your web page for a second time.

  Tykkää

 3. Only wanna verbalize that this is extremely useful, Acknowledges for taking your epoch to inscribe this. ?We can?t total be heroes therefore celebrity has to convene on the rein further clink as they go by.? by Resolution Rogers.

  Tykkää

 4. whoah this weblog is great i really like reading your articles. Stay up the good paintings! You understand, many people are hunting round for this info, you can help them greatly.

  Tykkää

 5. Iâ??m not positive exactly why but this web internet site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? Iâ??ll check back later and see if the dilemma nonetheless exists.

  Tykkää

 6. You really make it appear so easy with your presentation but I to find this topic to be actually something which I believe I’d by no means understand. It kind of feels too complex and very extensive for me. I am looking forward on your subsequent publish, I?ll attempt to get the hang of it!

  Tykkää

 7. I merely couldnâ??t go away your web site before suggesting that I truly enjoyed the regular info an individual offer on your visitors? Is gonna be back frequently so that you can inspect new posts.

  Tykkää

 8. Oh my goodness! an exceptional article dude. Thanks a good deal Even so Iâ??m experiencing issue with ur rss . Do not know why Struggle to register for it. Can there be any person finding identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

  Tykkää

 9. This internet site is truly a walk-through it really will be the details you wanted concerning this and didnâ??t know who to inquire about. Glimpse here, and you will definitely discover it.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: