My bedroom plan

Mun keittiösuunnitelmanhan esittelin tossa vähän aikaa sitten, nyt tulee makuuhuone.
Pitemmittä puheitta, tältä se näyttää nyt:
Eh 😉
Eka ajatus tästäkin oli, et revitään….. Noi kulmissa olevat korkeat kaapit heti ekaks.No, ei revitäkään.
Kokolaittiamaton tilalle sentään aiotaan vaihtaa leveä ”lankku”parketti ja koska lattia tulee olemaan aika kaunis ja ”lämmin”, luulen, ettei makuuhuoneeseen tuu mattoja lainkaan. Parvekkeen oven eteen runsaasti vaaleaa pitkää verhoa.
Sängyn osalta haen jotain tällaista, en näinkään värikästä. Valkoista ja ehkä ihan himpan jotain haaleaa beesiä/luonnonvaaleaa lisänä. Mahdollisimman vaaleaa. Toi pitsipeite on aika makea lisä, jonka saatan hyvinkin lisätä, valkoisena.
Sänkyä me aiotaan korottaa tällä (ennenkin esittelemälläni) loistavalla säilytyssysteemillä.
Ne kulmakaapit…. Me tullaan varmaankin tapetoimaan koko makuuhuone tällä Tapettitalon tapetilla, jonka muuten olen nähnyt livenä seinällä ja tiedän, että se on just se mitä haen. Kulmakaappien ovet jää ylläolevan kuvan mukaisesti valkoisiksi -ihan puhtaan valkoisiksi.
Sit ois vielä se mun sokeri  (tai honey) pohjalla… 🙂

Seppo Kohon suuri Octo-kattovalaisin suoraan sängyn ylle, ei siis keskelle huonetta, vaan keskelle sänkyä:

Väriä en ole vielä valkoisen ja koivun väliltä päättänyt, sillä tykkään koivusta eniten, mutta koska makuuhuoneessa on paljon lämmintä puunväriä, raikastaisi valkoinen valaisin ilmettä… hmm.
***
Toivottavasti saitte jonkinlaista selkoa ja ”kokonaiskuvaa”, vaikken nyt mitään piirosta tehnytkään.
Valkoista ja lämmintä puuta.
Vähäeleistä romantiikkaa taustalla ja selkeä valaisin pääosassa.
Se ois mun visio 🙂

73 vastausta artikkeliin “My bedroom plan

 1. I always was interested in this subject and stock still am, thank you for putting up.

  Tykkää

 2. I?m looking at your site through Google Chrome and not all of the pictures is displaying right. Did you know about this?

  Tykkää

 3. I?ve recently started a site, the information you offer on this web site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.

  Tykkää

 4. Nice! My bedroom plan | Kalastajan vaimo. thanks for letting my family add something! transport piasku legnica

  Tykkää

 5. He who comes from afar may lie without fear of contradiction as he is sure to be listened to with the utmost attention.

  Tykkää

 6. Gday to every person. My Group Is coming from Greece plus i create a newest web sites. Click On my internet and inform me your advice. You Can See a lof of ideas and information for my job. It’s a totally free 100% and without any registrator. Cheers To the world that could explore my new web portal. This Can Help my work.

  Tykkää

 7. G’day to men and women. My Group Is from the Greece plus i feature a new world wide web site. Check Out my world-wide-web and say your thought. You’ll See many good ideas and information of my work. It Is Really at no cost 100% and with out having registrator. Thanks A Lot To every person which will browse my brand new web page. It Will Aids my job. | view homepage |

  Tykkää

 8. your house bank loan financial industry through marketing many people to purchase mortgage loan. He provides important

  Tykkää

 9. Hey There to the world. I Am by Greece and possess brand new url. Kindly Visit my web site and tell me your opinions. You’ll Discover many creative ideas and information for my work. It’s free of cost 100% and with out having registrator. Gives Thanks To any one who can surf to my new online business. This Will Help my job.

  Tykkää

 10. ”The professionals,” said Ferguson, ”aren’t interested in lowering population for humanitarian reasons. That sounds nice. We? look at resources and environmental constraints. We look at our strategic needs, and we say that this country must lower its population or else we will have trouble.

  Tykkää

 11. This still surprise me, just how many people do not know about Kinovelax Diet Plan (search on google), even though many people get good result because of it. Thanks to my mate who told me about Kinovelax Diet Plan, I’ve lost? a ton of weight by using it without starving myself.

  Tykkää

 12. products and make certain that they can will probably be developing their own families from your grounds. Together with

  Tykkää

 13. Nice site you’ve gotten here but I used to be eager to know if you knew of any user dialogue forums that cowl the same topics discussed in this article? I’d actually wish to be a part of community the place I can get opinions from different experienced people who share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Cheers!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: