Lähtöjä

Ulkomailla (pysyvästi) asuvan elämään sisältyy kai lähes poikkeuksetta lähtöjä.
Lähtöjä, hyvin rakkaiden ja läheisten ihmisten kaipausta ja hyvästejä.
Minä ja lapset lähdemme huomenna.
”Tehdään jotain kivaa tänään, kun on viimeinen päivä koko perhe yhdessä.”
Sanoi mies.
Ja niin lähtöä edeltävä päivä sai uuden, haikean merkityksen. Viimeinen päivä yhdessä.
Ikävöiminen alkoi, jo ennen lähtöä.
Ikävä miestä, perhettä yhdessä, omaa kotia ja omia arkitouhuja. Kaikkea tuttua ja turvallista.
Ihan turhaan vieläpä, sillä muutaman viikon kuluttua valtaa vähintäänkin samankaltainen ikävä. Kun pitäisi palata.
Ikävä äitiä ja isiä, lapsuuden maisemia, muistoja, kotimaata.
Sitä miettii, että miksi. Mitä turhaan näitä pieniä lähtöjä murehtii. Näitähän sattuu monta kertaa vuodessa. Koko ajanhan sitä saisi olla ikävöimässä, tai vähän väliä ainakin.
Mutta kyllä ne silti kurjilta tuntuvat.
Sillä jokaista pientä lähtöä tehdessään sitä käy läpi ne isojen lähtöjen tunteet.
Makaa silmät auki edellisenä iltana sängyssä ja tuijottaa pimeää kattoa. Ja miettii.
Nämä ovat vain pieniä lähtöjä, pian tullaan takaisin. Ajatella, miten olisikin jos…
Ja sitten sitä miettii, että onko elämä parempaa, kun se on oikein tunnerikasta.
Että onko siitä mitään hyötyä, että ikävöi ja murehtii.
Kyllä kai, tulee ainakin tutustuttua itseensä. Omiin ajatuksiinsa. Tunteisiinsa läheisimpiään kohtaan.
Viimeiset päivät kotikylässä ovat kulluneet rannalla.
Näettekö metsän reunan tuolla ylhäällä taivaan alla? Ja asuinalueen siellä metsän reunalla? Siellä on meidän uusi koti 🙂
Sunnuntait on aina hiirenhiljaisia bystranda.
Tänään väkeä oli paljon ja veneitäkin enemmän.
Viimepäivien asuna on ollut Indiskan alesta löytyneet shortsit. Mies toiveikkaana kysyi ”Minihame?”. Ei, nää on shortsit. Korkeavyötäröiset ja kevyet.
Omppu ❤

Kolmisen viikkoa ollaan huomisesta alkaen reissussa, eksoottisessa matkakohteessamme nimeltään SUOMI 🙂
Ihan varmasti viestittelen kuulumisia välillä, mutta vähän saattaa hiljentyä täällä kuitenkin. Eli älkää ihmetelkö 🙂

Ihanaa 🙂

Nähdään 🙂 🙂

Ps. Lähtö huomennä 6.20. Herätys 4.00. :S

PPS. Ei me lähtöa täällä synkistellä 🙂 Pakko jatkaa kuvasarjaa vielä illan aterialla. Ehdin aloittaa syömisen, mutta ruoka oli niiiiin hyvää, että mun oli pakko ottaa kuva. Oi kesä, grillaus ja viini ❤ Parhaassa seurassa.

Nyt heippa, enää en ehdi tänne. 🙂

522 vastausta artikkeliin “Lähtöjä

 1. This is the accurate Lähtöjä | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to essay out out around this message. You mark so often its nearly wearing to contend with you (not that I really would want?HaHa). You definitely put a new stunting on a topic thats been typed some for years. Fastidious force, but great!

  Tykkää

 2. Excellent post at Lähtöjä | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely helpful info specifically the last part 🙂 I care for such information a lot. I was seeking this particular info for a long time. Thank you and best of luck.

  Tykkää

 3. I’ve been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours Lähtöjä | Kalastajan vaimo. It is pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

  Tykkää

 4. This is the reverse Lähtöjä | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to move out out nearly this subject. You note so overmuch its nearly debilitating to fence with you (not that I real would want?HaHa). You definitely put a new twirl on a matter thats been cursive around for life. Prissy lug, but large!

  Tykkää

 5. I’m not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great info I was looking for this Lähtöjä | Kalastajan vaimo for my mission.

  Tykkää

 6. This is the exact Lähtöjä | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to essay out out virtually this matter. You observation so often its near debilitating to contend with you (not that I real would want?HaHa). You definitely put a new reel on a subject thats been written around for geezerhood. City choke, just majuscule!

  Tykkää

 7. This is the right Lähtöjä | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to move out out around this topic. You observance so some its virtually tiring to reason with you (not that I real would want?HaHa). You definitely put a new rotate on a content thats been longhand roughly for geezerhood. Overnice personalty, just great!

  Tykkää

 8. Excellent post at Lähtöjä | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely useful information specifically the last part 🙂 I care for such information much. I was seeking this certain info for a long time. Thank you and best of luck.

  Tykkää

 9. Thanks for taking the time to discuss this subject. I actually appreciate it. Iâ??ll stick a link of this entry in my weblog.

  Tykkää

 10. This is the precise Lähtöjä | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to assay out out around this theme. You notice so some its virtually effortful to debate with you (not that I real would want?HaHa). You definitely put a new stunting on a matter thats been cursive nearly for period. Fastidious bunk, simply majuscule!

  Tykkää

 11. Lähtöjä | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

  Tykkää

 12. Nice post at Lähtöjä | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely helpful info specially the last part 🙂 I care for such info a lot. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and best of luck.

  Tykkää

 13. I am not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this Lähtöjä | Kalastajan vaimo for my mission.

  Tykkää

 14. when i was a kid, i love to receive an assortment of birthday presents like teddy bears and mechanical toys,

  Tykkää

 15. I have been reading out some of your stories and i can claim pretty nice stuff. I will surely bookmark your weblog.

  Tykkää

 16. I am not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this Lähtöjä | Kalastajan vaimo for my mission.

  Tykkää

 17. I’ve been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours Lähtöjä | Kalastajan vaimo. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

  Tykkää

 18. Excellent post at Lähtöjä | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely useful information specifically the last part 🙂 I care for such information much. I was looking for this certain info for a very long time. Thank you and good luck.

  Tykkää

 19. Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is great, as well as the content!. Thanks For Your article about Lähtöjä | Kalastajan vaimo .

  Tykkää

 20. I’m not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this Lähtöjä | Kalastajan vaimo for my mission.

  Tykkää

 21. I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this Lähtöjä | Kalastajan vaimo for my mission.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: