Kyllä, Bisquits! ;)

-Viitaten ed. kommenttiboksin kysymykseen.

Myös Kalastajan vaimo siirtyy 1.9. Indiedays-blogiportaaliin.
Ymmärrän ihan täysin, jos mun anti-kaupallisuuteeni luottaneet pettyvät ratkaisuuni.
Itseäkin harmitti (kai? ihan himpan?) joskus ilmiö, jossa Persoonalliset pikku putiikit lukitaan isoon ostoskeskukseen, joten olen pahoillani puolestanne, mutta sen enenpää en asiaa suostu synkistelemään. Olen superinnoissani!

Mitä tohon persoonallisuuteen tulee, niin bloggaaminen jatkuu täysin ennallaan, te voitte jopa jatkaa tähän samaan osoitteeseen tulemista syyskuussakin. Ohjaudutte automaattisesti uuteen. Muistuttelen kyllä lähempänä sen uudenkin osoitteen.
Enkä muuten ehdi alkaa juoksemaan Suomessa muotiaamupaloilla tai missään muissakaan tilaisuuksissa (ikävä kyllä), joten ihan samaa arkipuuroa täällä tarjoillaan jatkossakin hih. Yhtään muodikkaampi minusta ei oo tulossa 😉

Suurin muutos tapahtuu kai kommentoinin suhteen; kirjautumattomat eli anonyymit pääsevät jälleen porukoihin! Innoissani siitäkin! (Varoitus: olen velvoitettu pitämään boksini siistinä ja asiallisena. ;))

Mitäs vielä? Jollei ole mitään hajua mikä koko Indiedays on niin älä huoli. Ei siitä välttämättä tarvikaan tietää yhtään mitään. Tai sitten voit käydä kurkkaamassa painamalla Tästä!

Terkut myös yliherttaisille co-bloggaajille Liloulle ja Cocolle. -Ja pojille tietty! Ja niille kivoille siellä toimistossa. 🙂

Äitini sanoin: No liity nyt kun muutenkin jo liemessä olet sen blogisi kanssa.
Tai kuten sisko kannusti: Liityt tietenkin, sithän tolle hommalle ois joku syykin.
XD

94 vastausta artikkeliin “Kyllä, Bisquits! ;)

 1. Katja: Just näin! 😀 Kuten sanoin, täytyy siellä yksi äiti-blogikin olla meitä edustamassa; ja nyt muuten äitien määrä muutenkin Indiedaysissa kasvaa kun Lilou ja Cocokin liittyvät 🙂

  Tykkää

 2. Hei tuli muuten mieleen, että oletko itse lukenut indiedaysin blogeja, siis ennen yhteistyötä, tai nyt jos/kun olet tutustunut niihin niin mitkä niistä vaikuttaa sun lemppareilta? 😀 Ja muuenkin olis tosi kiva kuulla sun lemppariblogeista, mitkä on sun suosikit..? 😉 Jos vaan on mahdollista tällänen toive.. 😀

  Tykkää

 3. Tämä jääkin mun viimeiseksi kommentiksi täällä…en lue Indiedays blogeja.Luen vain näitä ihan ’omasta takaa’ kirjoitettuja, ei kaupallisia blogeja. Kauhean vaikea selittää, mutta näin menee mun linjat.Onnea ja toivottavasti tuo Indiedays antaa sinulle kuitenkin sen, mitä bloggaamiselta haluat 🙂 Tsemppiä!

  Tykkää

 4. Hei Johanna!
  Kiitos, blogisi ovat olleet niin ihania ja maanläheisiä. Indiedays ei minua oikein kiinnosta, blogien ulkoasu ja sisältö muistuttaa vaatekatalogia.
  Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!
  T. Kaisa

  Tykkää

 5. Tosi onnellinen sun puolesta! Kunhan siitä ei tule pakkopullaa. Ei kai!:)
  On odotettukin, että Indiedaysin puolelle tulee tällaista vähän aikuisempaan makuun oleva blogi!:) Yes!
  Paula
  PS. vanha TIEN

  Tykkää

 6. catya: Juu, katso tossa mun blogin sivussa on pitkä lista mun suosikkiblogeja, etko oo huomannut! :)) Siellä Ps. I love fashion ja Char& the city on indieblogeista mukana 🙂
  Anu: oukei, voi kurjuus. Kiitos tsempeistä 🙂
  Kaisa: Kiitos paljon 🙂 Hih, ymmärrän tonkin, kyllähän siinä muutosta ulkonäköön tulee. Mutta ei sisältöön ja eikös se ole tärkeintä! 🙂
  Paula: Kiitos!! Juu tosiaan nyt sinne tulee aikuisempaa blogia ihan kolmin kappalein 🙂
  Hanukka: Heheheee! 🙂 Hyvä asenne 😉

  Tykkää

 7. Hienoa! Onnea tosi paljon:) Varmasti sun blogille oikea paikka. Vähän ärsyttää kyllä muakin ne mainokset, mutta sehän siinä on se jutun juju;)
  Aivan ihana kuva ipanoista!

  Tykkää

 8. Money rules… hasta la vista! 🙂
  Niin, kyllähän se tulee mieleen, että kuinka paljon rahalla on vaikutusta mielipiteisiin ja sitten toisaalta voi myös miettiä, että kuinka paljon yksittäisen bloggaajan suosikeilla on yleensä vaikutusta kenenkään kulutuskäyttäytymiseen?
  Se mikä sopii toiselle, ei sovi toiselle. Vaikka sun kjedjut sopii sulle, en pukeutuisi niihin itse. Kuka tuntee tyylinsä, ei lähde kenenkään vedätettäväksi oli blogi sitten maksettu tai kirjoittelipa bloggaaja ihan omaksi ilokseen.
  Täytyy kyllä sanoa, et sun blogi antaa Norja elämästä aika ruusuisen kuvan. Toivottavasti ei kukaan vaan sen perässä tänne muuta 🙂
  Ja ihailtavaa ja ehkä hieman pelottavaakin, että uskaltaa oman elämänsä näin levitellä kaikkien nähtäville. Itse en uskaltaisi…
  Yksi juttu oli vielä: Musta tuntui aika kurjalta, kun ruikutit äiti-ystäväsi perään, joka oli muuttanut naapurista pois, mutta kuitenkin ihan kyläily/kahvittelumatkan päähän. Luulisinpa, ettei kovinkaan monilla äippälomalaisilla ole tuollaista seuralaista, jonka kanssa voi joka päivä kahvitella…Että olisit tyytyväinen, että hyvä ystäväsi asuu edes samassa kylässä/kaupungissa, eikä ihan eri maassa!
  No juu, valitusvirsi loppuu nyt! Blogisi on mun ”suosikki saippuaooppera” 🙂 En kyllä oo muita koskaan lukenutkaan…

  Tykkää

 9. Okei, oon juu huomannut, mutta oon niin laiska etten kaikkia jaksanut käydä läpi, että mitkä on indiedaysin vai onko mikään, hehe ;)Ja sitten sillä lempi blogi-pyynnöllä ajattelin lähinnä, jos olisit esitellyt muutamat ultimate-suosikit, jos sulla sellasia vielä noista on valikoitunut, mutta eipä se mikään pakko ole, tulipahan vaan mieleen, että esim millä peruseilla sä tykkät blogeista, onko niillä joain yhdistäviä tekijöitä toistensa tai sun blogin kanssa ja sellasta, jos nyt tästä pitkästä selityksestä edes tajuaa.. 😀

  Tykkää

 10. Indiedaysin blogi tai ei niin sisältö on se joka ratkaisee, joten tämä lukija pysyy kyllä mukana. Onnea vielä muutosta, aika kiva jos oma harrastus tuottaa jotain, kun yleensä niihin uppoaa rahaa 😉

  Tykkää

 11. En tykkää, mutta ymmärrän…
  En usko itse enää lukevan blogiasi säännöllisesti, kuten en muitakaan indiedays-blogeja, ovat persoonattomia ja kaupallisen oloisia..
  Toisaalta jos itse bloggaisin, niin tokihan siitä mielelläni rahaakin ottaisin. Itseasiassa mietin blogin perustamista ihan sillä mielellä, että saisi siitä tulonlähteen, mutta toisaalta se vaatisi yksityisyydestä luopumista, joka on minulle niin kallisarvoista, että tuskin olisi rahaa olemassa, jolla siihen suostuisin…
  Siispä en perusta blogia ja lueskelen edelleen ”pieniä”, epäkaupallisia ja aitoja blogeja!
  Onnea valitsemallesi tielle! 🙂

  Tykkää

 12. Onnittelut ID-uran alkamisesta! Luen muitakin id:n blogeja ja luin tätä sinun sekö Liloun ja Cocon blogejakin. 🙂 eli nyt on sitten useampi samassa paikassa. ID:llä onkin ollut useampi sellainen blogi, mistä en niin välitä..
  Mua kiinnostaisi, kuuluuko ID:n soppariin se, että on ns. pakko kirjottaa ”piilomainoksia” tai siis ylipäätään kirjoittaa tietyistä tuotteista vai saako kirjottaa ihan mistä itse tahtoo? 🙂

  Tykkää

 13. Hei,saanko täällä sun boksissa huudella, mutta ihan pakko vastata ihanalle Heinille heti kun näin kyssärin! Ei missään nimessä piiomainontaa, ja blogataan just niinkuin tykätään. Moinen olisi ihan kauhistus!

  Tykkää

 14. Oon samaa mieltä kuin edellä kommentoinut Laura, eli sisältö on se, joka ratkaisee, ei se itse blogialusta. 🙂 Moni entinen suosikkini on Indiedaysiin muuttaessa hävittänyt kokonaan persoonallisuutensa, ja kuten moni muukin on jo maininnut, en toivoisi sitä tapahtuvan tälle blogille (en halua itsekkäänä menettää enää yhtään suosikkiani :-)).
  Lukijamäärien kasvaessa käy usein niin, ettei uskalleta enää kertoa mitään omasta elämästä tai ilmaista mitään omia, syvempiä ajatuksia. Kohta koko blogin sisältö alkaa sitten olla punaisella matolla poseeraamista, mainoskampanjoihin osallistumista ja ilmaiseksi saadun karvanpoistolaitteen testaamista. Persoona ja sisältö ovat niitä tärkeimpiä juttuja, mutta kovin monelta ne tuntuvat matkan varrella häviävän, ikävä kyllä. Kokemus on jo osoittanut, että kaikki sanovat ennen siirtymistä, ettei mikään tule muuttumaan – ymmärrän siis kyynisen suhtautumisen tähän asiaan erittäin hyvin.
  Mutta kuten jo Liloullekin mainitsin, uskon ja ainakin kovasti toivon tämänkin blogin säilyttävän entisen linjansa eikä muuttuvan kliiniseksi kauppakoneiston osaseksi. Aikuisena pystyt varmasti arvottamaan, kuinka blogi säilyttää kiinnostavuutensa. Uskon vahvasti tähän. Mukavaa muuttoa ja tulevaa viikonloppua muutenkin! 🙂

  Tykkää

 15. Tulipa yllätyksenä tämä uusi muutos! Täytyy kertoa, että olen hieman pettynyt, vaikka vakuutitkin, että meno pysyy samana. En tiedä id:stä paljoa muuta kuin että blogien ulkoasu on, öh ei niin kaunis (täynnä mainoksia) ja että bloggailusta maksetaan (on se sitten rahaa ja/tai tuotelahjoja). Sitten saatuja lahjoja esitellään ja kehutaan lukijoille (vaikka väkisin)? Joten epäilen, säilyykö tämä sinun tyylisi edelleen samana.
  Tämä blogi on ollut ihan paras, eikä vähiten siitä syystä että olet ollut anti-kaupallinen. Mutta, yritän kuitenkin olla iloinen puolestasi. Onnea 🙂

  Tykkää

 16. Mari: Juu toi oli hauska kuva 🙂 Kiitos kommentista!
  Hanna: Heh, en usko että kukaan tänne ihan mun perusteella muuttaa (niinkuin et varmasti itsekään) 😉 Fiksuja ajatuksia sun kommentissa, olen ihan samoilla linjoilla. Itse olen kuitenkin ihan balansissa sen kanssa miten paljon tänne elämästäni paljastan; en mielestäni yhtään liikaa.
  catya: Ahaa, okei, sori en ihan tajunnut oikein 🙂 Noista mun suosikkilistan blogeista ihan ultimatelemppareita on kai Uusi Kuu, Ruusutapetilla, Macigboxx (pitäis päivittää)…
  Laura: Thanks 🙂 Ihanaa kuulla että pysytte mukana!
  Nina: No, ei mulla koskaan ole ollut tunnetta, että itseni, yksityisyyteni tai vielä vähemmin perheeni tässä hommassa myisin. Saa kuitenkin niin paljon päättää mitä kirjoittelee 🙂 Mutta ymmärrän kyllä, meillä jokaisella on omat rajat yksityisyyden kanssa 🙂
  Heini: Voi tosiaan kuten Lilou tossa vastailikin, niin piilomainonta on ehdottomasti kielettyä, siis laitonta. Sitä ei ihan varmasti tule täälläkään tapahtumaan. Indiedays ei myöskään velvoita lähtemään mukaan kampanjoihin, joten ei varmaan ihan joka käänteessä mainontaa tänne tuu 🙂
  Bisquits: Kiitos hyvästä kommentista ja siitä, että sulla on uskoa minuun (meihin) :)Pidän blogin parhaani mukaan ihan samana harrastuksena kuin ennenkin eikä mulla oikeesti edes ole aikaa tai taitoa muuhun. Luulen myös, että olen kokenut jo lukijamäärän nousut ja muut paniikit… ehkä vähän varovaisempi kirjoittamaan kovin henkilökohtaisia mielipiteitä, mutta kyllä niitäkin tulee 😉
  Terhi: Ihana kommentti, hih. Yritän parhaani mukaan bloggailla entisellään, lupaan. Mulla ei oo mitään mielenkiintoa pitää minkään muunlaista blogia kuin tällaista 🙂

  Tykkää

 17. Minulle ei siirtymis-uutinen aiheuta sen kummempia tunteita suuntaan tai toiseen, sinne vaan, jos haluat! Jatkan lukemista ihan samalla tavalla, ja uskon että sun blogi säilyy ihan yhtä ihanana kuin tähänkin asti 🙂

  Tykkää

 18. Kivaa, että tuonne Indiedaysin joukkoon tulee vähän aikuisempiakin. Mahtava juttu!Noissa Indie-blogeissa harmittaa sen värikäs mainostaustan lisäksi se, ettei niissä ole reunassa linkkejä muihin blogin pitäjän suosikkiblogeihin. Musta on ihanaa, kun tämänkin blogin reunassa on linkit toisiin blogeihin, niin tulee surffailtua helposti ja vaivattomasti suosikkeja läpi.

  Tykkää

 19. Hei Johanna,
  Juu, ihan tosiaan: ei tänne kukaan vapaaehtoisesti muuta, vaan jonkinnäköisestä ”pakosta” 🙂
  Suurin osa tulee tänne varmasti miehen perässä, tavalla tai toisella.
  Niin ja voit pitää itseäsi etuoikeutettuna, kun sinulla on päivisin aikuista, mukavaa seuraa. Se ei tosiaan ole mikään itsestään selvyys…

  Tykkää

 20. Mulle on aika sama, onko tää blogi täällä Bloggerin puolella vai Indiedaysissa vai missä! Kunhan sisältö vaan pysyy mielenkiintoisena, niin luen kyllä. Kaupallisuutta löytyy ihan semmoisistakin blogeista, jotka ei ole mukana missään Indien tyyppisessä systeemissä. Ja usein niissä se mainostus on piilotettu vielä kierommin eikä lukija välttämättä edes tajua epäillä, kun joku asia X esitetään välttämättömänä hankintana… Uskon myös, että Johanna tietää mitä tekee lähtiessään Indieen mukaan 🙂 Ja pääasiahan on, että bloggaaja on innoissaan ja nauttii kirjoittelusta, tapahtuipa se sitten missä raameissa hyvänsä!

  Tykkää

 21. Onnea uusiin haasteisiin, ja jatkan itsekin blogin lukemista oli Indie tai ei (yhdyn Lauran ja Bisquitsin kommentteihin).
  Yhteen asiaan kiinnitin huomioita jonka haluaisin nostaa esille koska se liittyy meihin suomalaisiin niin vahvasta että heitän väitteen estääkö se meitä etenemään?
  siina*k kirjoitti: ”Sanotaan, että jos haluat tappaa hyvän harrastuksesi tee siitä työsi.”
  Näitä samanlaisia negatiivisia sanontoja on suomenkielessä aivan liian paljon ja niitä käytetään aivan liian usein. Mikä taas muokkaa meitä suomalaiasia tietty juuri suomalaisiksi mutta terveydenkö kustannuksella? Juuri tässä taannoin oli keskustelu lehdissä että meidän suomalaiset pitäisi päästä eroon sota-ajan jutuista ja siirtyä eteenpäin, jotta terveytemme (mielen-) säilyisi. Katsoa eteenpäin uusia mahdollisuuksia ja onnistumisia. Eikä junnaa paikollaan vanhoja asioita muistelleen.
  Ja itse tässä isojen elämän muutoksien keskellä kun haen sitä omaa paikkaani ja Suomeen palattuani keväällä muutamien vuosien ulkomailla oleskelun jälkeen niin ihmettelen edelleen että on porukkaa joka haluaa kääntää asiat negatiiviseksi eikä tämän takia pysty näkemään uusia haasteita ja mahdollisuuksia.
  Olen itse etsinyt pitkään mitä haluaisin ”isona” tehdä ja vasta nyt olen nähnyt että se mikä minulta luonnostaan sujuu, on sitä mitä mun pitäisi tehdä. Aion hankkia sellaisen työpaikan jossa oikeasti viihdyn. Ja saan sen mukaista palkkaa. Miksi kärvistelisin 8h duunissa kun voisi tehdä jotain mikä on oikeasti hauskaa! Ja jos harrastuksensa voi yhdistää työntekoo, mikä sen parasta! Sittenhän vasta työnteko onkin mukavaa!!! Kyllä väitän että se on ihan omasta asenteesta kiinni tekeekö työstään huonon vai hyvän, mutta jos oikein intohimoisesti harrastaa jotain, sitähän tekee sitten loppuelämän. Miettikää joitain eläkäläisiä, jotka harrastavat päivät pitkät samaa asiaa koskaa se on kivaa!
  Haluaisin aina silloin tällöin ravistaa ihmisiä hieman ajattelemaan niitä mahdollisuuksia, joita päivittäin ympärillämme on ja joihin rohkeasti tarttumalla voimme oikeasti saada muutosta elämäämme. Mitään tekemättä ja pelkästään valittelemalla mikän ei muutu, omasta asenteesta se kiinni on.
  Rohkeasti uskomaan itseänne, muutoksia ei pidä tehdä kenenkään muun takia vaan ihan puhtaasti itsensä takia. Ja se voi olla pikkuriikkinen asia, josta kukaan ei tiedä, mutta mitäpäs jos se nostaa hymyn huulille. SEN kyllä ihmiset huomaa.. Luulen että moni kaipaisi tukea ja rohkaisua, kyllä sä osaat,siitä vaan, olen tässä ja pidän sinusta kädestä, autan sinua yli sen vaikeamman kohdan niin kohta olet jo menossa yksin. Hienoa!
  Oho, tulipa pitkä, mutta mielestäni meillä on mahdollisuus poikata aikaisempien sukupolvien kiroutta maalata kaikki negatiivisiin ”ei se kuitenkaan onnistu” väreihin. Kyllä onnistuu!!!! Jos uskoo vaan itsensä!
  Miksi ei saisi olla onnellinen? Miksi ei saisi menestyä?

  Tykkää

 22. Voi apua toi kuva!!! ❤ ❤ Mahtava! Ja onnea Indie-jutusta, upee juttu!! Jatka vaan samaan malliin, kuten uskoisin, niin hyvä tulee 🙂

  Tykkää

 23. Ei mulle ainakaan oo mitään väliä mainostatko jotain samalla vai et 🙂 Toivottavasti saat kaikkee jännää kokeiltavaksi 😀 onnea 🙂

  Tykkää

 24. Laitathan tänne sitten suoran linkin uuteen blogiisi? Seuraan blogeja readerin kautta, eikä blogissa oleva redirektaus auta feedin kanssa 🙂
  Ps. Kaikille mainosvastaisille – FireFox ja AdblockPlus ja surffailu on taas mainosvapaata 😛

  Tykkää

 25. Katriina:
  Kyllä tuo lausahdukseni oli täysin kokemusperäistä 😉 Lähipiirissä monelle on käynyt niin, että kun hyvän harrastuksen on muuttanut työkseen, se asia harrastuksena on kuollut ja pitkässä juoksussa tullut puisevaksi.
  Mutta eihän se sitä tarkoita, että kaikille kävisi niin 😉
  Tai tarkoita sitä, että muutosta ei saisi olla tai tulla. Tai että ei saisi menestyä 😀
  Päinvastoin! Olen Johannan kaveri ja tulen seuraamaan varmastikin blogia sillä toisellakin puolella.

  Tykkää

 26. siina*k, ymmärrän pointtisi kyllä ja ehkä se juju piileekin siinä, että osaa erottaa milloin harrastuksen pystyy muuttamaan työksi ja milloin siihen kannattaa laittaa vähemmän aikaa (esim pitää se nimenomaan harrastuksena).
  Tähän liittyykin ihmisen oma arvomaailma vahvasti miten asiat näkee ja kokee. Pohdintoja esim mitä työstään haluaa saada irti, mikä antaa energiaa, mikä vie eteenpäin, mitä ei mistään hinnasta tekisi jne auttaa jäsentämään voiko/kannattaako harrastuksestaan tehdä jokapäivästä työtä.
  Myös, mikäli harrastuksen muuttaminen työksi ei olekaan onnistunut peräänkuuluttaisin pohdintaa miksei se onnistunut. Sotiiko jotain omia arvoja vastaan? Voiko olla niin että jokin alue (työaika, itse työ, matkat, asiakkaat, vaatetus – whatever) ei olekaan sitä mitä haluan? ressi? Koska itsehän me omalla asenteellamme vaikutamme miten reagoimme asioihin. Ja asenteemme perustuu usein arvoihin…
  Mutta joo, se, etteikö itse ole onnistunut jollain alueella ei tarkoita sitä etteikö joku muu onnistuisi. Tärkeintä on mielestäni tuntea itsensä ja uskaltaa tehdä asioita. Niitä vastoinkäymisiä tulee aina ja ne kasvattaaa! Ei ne aina niin pahoja ole!

  Tykkää

 27. en kovin usein kommentoi (täälläkään) blogissa, mutta nyt on pakko avata sanainen arkkuni, ihan hiukan vaan 😀
  kaipa tuo indiedaysin vastustaminen on monilla kiinni periaatteesta, niinkuin sanovatkin tuosta kaupallisuudesta. itse aion kyllä pysyä lukijana mukana, niin kauan kuin sisältö pysyy yhtä ihanana ja lämpöisenä, mainoksista viis 🙂
  ja mitä tuohon norjassa asumisen ruusuisen kuvan antamiseen tulee, onhan se arki maassa kuin maassa samaa puurtamista iloineen ja suruineen, kaikkihan sen tietää. mutta minusta on ihanaa, että osaat näyttää arjestasi niitä ihania pieniä, kauniita juttuja mitkä niin monelta jäävät omasta elämästään huomaamatta 🙂
  ihanaa syksyä helsingistä päin 🙂

  Tykkää

 28. Criticism can actually improve yourself. it is typical to become sad when you’re criticized. as they say you cant please everybody.

  Tykkää

 29. I was wondering if you ever thought of changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

  Tykkää

 30. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thank you However I am experiencing subject with ur rss . Don?t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting similar rss drawback? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

  Tykkää

 31. I was very happy to search out this net-site.I needed to thanks to your time for this excellent read!! I positively having fun with each little little bit of it and I have you bookmarked to take a look at new stuff you weblog post.

  Tykkää

 32. Hi would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

  Tykkää

 33. Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog shine. Please let me know where you got your theme. Thanks

  Tykkää

 34. We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site offered us with valuable information to work on. You’ve done an impressive job and our whole community will be grateful to you.

  Tykkää

 35. Good article and straight to the point. I don’t know if this is in fact the best place to ask but do you people have any thoughts on where to hire some professional writers? Thanks 🙂

  Tykkää

 36. I discovered your weblog web site on google and verify a couple of of your early posts. Proceed to keep up the excellent operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. In search of forward to studying extra from you later on!?

  Tykkää

 37. You actually make it seem so easy with your presentation however I to find this matter to be actually something that I believe I might never understand. It sort of feels too complex and very large for me. I am having a look ahead in your subsequent publish, I?ll attempt to get the hang of it!

  Tykkää

 38. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you helped me.

  Tykkää

 39. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: