In Da House – Kämpillä

 Tällaisesta hankinnasta täällä nyt sit ollaan niiiiin onnellisia. Miettikää mitkä kuviot! 😛
..Ja sitä vaan jatkuu, meni sitten ylös tai alas 😀
On se lähestulkoon upeaa. Ei naarmun naarmua eikä läiskän tahraa. Tässähän pitää jo ihan oikeesti tarkoin harkita, mitä raaskii heittää menemään tai laittaa peittoon. Toi on niin…… spesiaali.
Oma lukunsa on takkahuone, ”The Arkku”. Yksi venäläissyntyinen lääkäri taannoin ihmetteli norjalaisten asumistottumuksia. Täällä kun puurakentaminen on ihan top ja pop, vielä paljon yleisempää kuin esimerkiksi Suomessa. Sen mielestä norjalaiset asuu ”arkuissa”. Puuta ulkopuoli, panelia sisällä, hymyilyttää vieläkin. Niin no tää on nyt sitä!
Ja me aiotaan muuten pitää se. Maalia vaan pintaan.
On mulla sentään ruusupuskat.
Nää on sit kesällä ihanat. Ja noi talon seinää pitkin kasvavat.
Autotallissa oli pakko käydä kurkkaamassa myös se parketti. Antiikkiharjattua tammea, tollasia ”lankkuja”. Väri on kyllä livenä hiukan vaaleampi ja matta. 140 neliötä. Voi kun joku tulis laittamaan.
Että huh huh! 😀
Kyllä siitä joskus jotain tulee.
Voi apua, antakaa mulle jostain voimia 😀
Ja rahaa, ja remonttimiehiä.

75 vastausta artikkeliin “In Da House – Kämpillä

 1. Voi että kun on ihanan näköistä tapettia! Ja lattiakuviotkin samoin, vaikka kyllähän tuo joka paikassa vähän erikoiselta näyttää. Tulee aivan mieleen kun näin täällä Ranskassa eräillä vintage-messuilla ihan saman näköistä tapettia, jota myytiin rullissa ja hintana oli jotain 5?/m…Siinäpä katselin kaihoisasti että antaa tapettirullien vaan levätä kasassaan eikä omilla seinillä sillä hinnalla.

  Tykkää

 2. Voi kääk! Ihan pakkohan tuota on johonkin jättää :Dpanelinkin tosiana jättäisin ja vaan maalaisin. Kiva koti teille tulee 🙂

  Tykkää

 3. Heh, multa ei nyt liikene rahaa eikä remppamiehiä mutta voimia lähettelen ; ) Voi sitä hetkeä, kun tavarat on kannettu paikoilleen ja saa heittäytyä uudessa kodissa sohvalle, väsyneenä mutta onnellisena : )

  Tykkää

 4. Oi, sinun sisustussilmälläsi en malta edes odottaa että näemme lopputuloksen! Aivan ihana Koti isolla K:lla 🙂 Paljon voimia remppaprojektiin!

  Tykkää

 5. Wohou!! Onpas kuviota kerrakseen : )! Voisin kuvitella, että talon entiset asukkaat ei paljon vaalea-beessi -sisustuksista perusta ; ). Mulle ehkä kokonainen seinäkin olis liikaa.. Mutta yrittäisin ehkä repiä tapetista palasen ja koittaisin tehdä siitä taulun seinälle… Intoa ja iloa remonttipuuhiin : )!

  Tykkää

 6. Mahtavaa että pidätte noin päräyttävät seinät!En voi katsoa noita tapettikuvia kauaa koska silmissä alkaa pyöriä, jotenkin hyvin hypnoottisia, mutta silti upea juttu 😀

  Tykkää

 7. Aivan huiket seinät 🙂 Ja sun asu on myös tosi kiva. Kyllä se oma koti siitä ajan anssa rakentuu…

  Tykkää

 8. eieieiei tanjamaarit, ei me aiota siis pitää noita! 😀 Sorry…. ainakaan näillä suunnitelmin.
  Hei ja Ville, Maj:lla on uusi blogi nimeltään Magicpoks, en nyt muista suoraa ositetta, mutta löytyy ainakin blogilista.fi:stä. Sama symppis meno siellä 🙂

  Tykkää

 9. Voimia tähän projektiin 🙂 Tulee varmasti kodikas ja kaunis. Nyt se sitten on totta, taistelutahtoa remontin etenemiseen!

  Tykkää

 10. On kyllä roisit kuviot!
  Katsoin tuota toka kuvaa jossa olet tulossa ylätasanteelle. Mietin että itse ehkä jättäisin tuon pienen suikaleen tuohon kaiteen alle muistoksi tapetista. Muuten varmaan ottaisin pois, tuo on niin kauhean voimallinen. Mutta teidänhän se talo on, tietysti teette siitä omannäköisenne!
  Meillä on juuri vanhojen tapettien poisto loppusuoralla olohuoneessa. Kohta päästään itse asiaan.. eli uuden tapetin laittoon. Olen aivan innoissani!

  Tykkää

 11. Tuo tapetti on HILLITÖN. Se on niin retro, että se näyttää jo modernilta =o Eka ajatus, kun tuon ylimmän kuvan näin, oli että olet ottanut kuvan lempparivaateliikkeestäsi =D Se on siis jollain tavalla ”näköisesi” ja ”tyylisesi”. Säästä! Osa.

  Tykkää

 12. Aikas kiva tapetti, mutta liika on liikaa..pieni pätkä voisi olla kiva säilyttää.
  Lattialankut on todella kauniit.
  Tsemppiä teille!

  Tykkää

 13. Jestas tuota tapettia 😀 Edelliset omistajat on tosissaan nauttineet kuvioista 😀 Joo, liika on liikaa… Mutta hauskan näköistä olis varmasti vähän pienemmällä alalla. Jännityksellä jään odotteleen remppakuvia 🙂

  Tykkää

 14. Eka kommentti. 🙂 Olen lukenut blogiasi jo joitain kuukausia mutta nyt vasta innostuin kirjautumaan. Oli pakko päästä sanomaan, että mulla on outo maku ja pitäisin varmaan kaiken tuosta tapetista. 😀 Se on huima! Se on vain jotenkin niin kauheanihana, että siihen jotenkin rakastuu.

  Tykkää

 15. Hei, mulle tuli sellainen kysymys mieleen, että mahtaako sinunkin blogisi olla siirtymässä Indiedaysin puolelle?

  Tykkää

 16. Toi psykedeelinen sisustustyyli on ilmeisesti ollut menneinä vuosikymmeninä kovassa huudossa Norjassa: kuvia toisesta lajin helmestä ja sosiaalipsykologin analyysi genrestä osoitteessa http://www.aftenposten.no/bolig/article3776505.ece. Og takk for en hyggelig blogg, itse Oslossa asuneena lueskelen ilolla arkikuulumisiasi ihanien ihmisten valtakunnasta!

  Tykkää

 17. Ihanaa! Odotan mielenkiinnolla tämän projektin seuraamista. Laitathan sitten kuvia pliis? Kaikista sisustusjutuista ja sillee. Itsekin kun oon juuri ostamassa asuntoa. 🙂

  Tykkää

 18. Ahhahahaa, löytyihän teiltäkin paneelihelvettiä 😀 Onkohan tuo teidän takkispaneeli vielä samalla profiililla kuin meidän makkari, tältä sivulta http://www.mantsalan-saha.fi/paneli2.html ”norjanpaneeli”? Sitä on sitten Ihan Hirveä maalata, noi pikku-urat pitää mennä läpi tosi tarkasti ettei jää puu näkyviin… Pohjustusta maalatessa meinasi monta kertaa tulla itku, ettei tää tule ikinä valmiiksi.

  Tykkää

 19. Kaikista paneloiduista pinnoista tulee kyllä ihan parhaat, kun ne maalaa millä värillä tahansa. Me täällä haaveillaan hirsitaloon muuttamisesta, jossa vain jokainen puinen seinä maalattaisi!

  Tykkää

 20. Thanks for your beneficial post. In recent times, I have come to understand that the particular symptoms of mesothelioma cancer are caused by a build up connected fluid relating to the lining on the lung and the chest muscles cavity. The sickness may start while in the chest location and get distributed to other body parts. Other symptoms of pleural mesothelioma include weight loss, severe inhaling trouble, vomiting, difficulty taking in food, and inflammation of the face and neck areas. It needs to be noted that some people living with the disease don’t experience any kind of serious signs or symptoms at all.

  Tykkää

 21. This is some great info and was well worth the read. I hope to read more stuff from you in the future that is as well written as this post

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: