Toivottu tilanne

Tänään soitti mies mun ollessa ihan toivottomassa tilanteessa lasten kanssa kaukana kotoa, vesisateessa ja nälkäisenä. Bussipysäkille menossa ilman minkäänlaista haisuakaan siitä meneekö bussit vartin välein vai onko se tunnin ainoa kenties just mennyt.
Se sanoi, että voin mennä jääkaapille ja avata shampanjapullon. (Meillä on se shamppis siellä just tätä varten.)
Me ollaan siis myyty meidän kämppä. Siitä käytiin ihan tarjouskisaa tänää.
Okei, ei haitannut enää yhtään se vesisade eikä tilannekaan ollut toivoton.
Shampanjaa en avannut (otetaan se sit yhdessä), mutta pidin itselleni pienimuotoisen hemmotteluillan. Jaan ilon –ja hemmottelun mielelläni täälläkin ja kerron mun All time fav -hoitotuotteet. On näistä ennenkin puhuttu, mutta kun syksy ja hemmotteluillat taas lähestyvät, niin kerrataan 🙂
Kysessä on sit muuten mun monivuotisia kestosuosikkeja, ei mitään ilmaisia tuotenäytteitä 😉
Aloitetaan pienimmästä (ja turhimmasta)…
Smashbox – Photo Finish
Tämä on tuotteista uusin ja ainoa, jota ei voi sanoa monivuotiseksi suosikiksi vielä. En tiedä mistä saan lisää tätä kasvoja huomattavasti siloittavaa samettista voidetta, mutta ilman en voi jatkaa! Bongattu Ruotsista kuun alussa -rakastuttu heti.
Redken – All Soft Heavy Cream -hoitonaamio.
Jessica Simpsoninkin kutrien salaisuus 😉
Yksinkertaisesti vaan hiusnaamiosta paras!
Chanel Precision soleil identite
Kaikki tietää miltä kalpea ja harmaan väsynyt kotiäiti näyttää? 🙂
Tää on ihan must silloin, kun aurinkoa ei oo näkyvillä. Ei siis käytössä juuri nyt.
Clinique – exfoliating scrub gommage tonique
Jos saisin valita vain yhden tuotteen, se ois tämä. Paras.
Tällä kuorin ihon aina ennen tärkeitä tapahtumia, sillä seuraavana päivanä kasvoissa on ihan erilainen hehku. Huipputuote; tuoksu, koostumus, kaikki. Tehostuu yhdistettynä saman merkin Skin calming moisture maskiin, käytän usein yhdessä.
Paul Mitchell – Extra Body
Koko sarja on loistava, mutta etenkin suihkemaista Daily Boostia rakastan! Volyymia ja kiiltoa tukkaan.
Hyvää yötä!
(Kertokaa toki omia mielipiteitä :))
Ps. Jeeee, nyt se remontoiminen sit todella alkaa, kuukauden päästä pitää jo asua uudessa kodissa! Wouh.

57 vastausta artikkeliin “Toivottu tilanne

 1. Smashboxia saa myös AirFinlandin koneesta. Niillä on muutenkin aika hyvä konevalikoima, mm. Cleanin tuoksuja saa.

  Tykkää

 2. A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing somewhat evaluation on this. And he in fact purchased me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love reading extra on this topic. If possible, as you turn into expertise, would you thoughts updating your weblog with more particulars? It’s highly useful for me. Large thumb up for this weblog publish!

  Tykkää

 3. As soon as I noticed this web site I went on reddit to share a number of the love with them.

  Tykkää

 4. Definitely believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the net the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: