Toivottu tilanne

Tänään soitti mies mun ollessa ihan toivottomassa tilanteessa lasten kanssa kaukana kotoa, vesisateessa ja nälkäisenä. Bussipysäkille menossa ilman minkäänlaista haisuakaan siitä meneekö bussit vartin välein vai onko se tunnin ainoa kenties just mennyt.
Se sanoi, että voin mennä jääkaapille ja avata shampanjapullon. (Meillä on se shamppis siellä just tätä varten.)
Me ollaan siis myyty meidän kämppä. Siitä käytiin ihan tarjouskisaa tänää.
Okei, ei haitannut enää yhtään se vesisade eikä tilannekaan ollut toivoton.
Shampanjaa en avannut (otetaan se sit yhdessä), mutta pidin itselleni pienimuotoisen hemmotteluillan. Jaan ilon –ja hemmottelun mielelläni täälläkin ja kerron mun All time fav -hoitotuotteet. On näistä ennenkin puhuttu, mutta kun syksy ja hemmotteluillat taas lähestyvät, niin kerrataan 🙂
Kysessä on sit muuten mun monivuotisia kestosuosikkeja, ei mitään ilmaisia tuotenäytteitä 😉
Aloitetaan pienimmästä (ja turhimmasta)…
Smashbox – Photo Finish
Tämä on tuotteista uusin ja ainoa, jota ei voi sanoa monivuotiseksi suosikiksi vielä. En tiedä mistä saan lisää tätä kasvoja huomattavasti siloittavaa samettista voidetta, mutta ilman en voi jatkaa! Bongattu Ruotsista kuun alussa -rakastuttu heti.
Redken – All Soft Heavy Cream -hoitonaamio.
Jessica Simpsoninkin kutrien salaisuus 😉
Yksinkertaisesti vaan hiusnaamiosta paras!
Chanel Precision soleil identite
Kaikki tietää miltä kalpea ja harmaan väsynyt kotiäiti näyttää? 🙂
Tää on ihan must silloin, kun aurinkoa ei oo näkyvillä. Ei siis käytössä juuri nyt.
Clinique – exfoliating scrub gommage tonique
Jos saisin valita vain yhden tuotteen, se ois tämä. Paras.
Tällä kuorin ihon aina ennen tärkeitä tapahtumia, sillä seuraavana päivanä kasvoissa on ihan erilainen hehku. Huipputuote; tuoksu, koostumus, kaikki. Tehostuu yhdistettynä saman merkin Skin calming moisture maskiin, käytän usein yhdessä.
Paul Mitchell – Extra Body
Koko sarja on loistava, mutta etenkin suihkemaista Daily Boostia rakastan! Volyymia ja kiiltoa tukkaan.
Hyvää yötä!
(Kertokaa toki omia mielipiteitä :))
Ps. Jeeee, nyt se remontoiminen sit todella alkaa, kuukauden päästä pitää jo asua uudessa kodissa! Wouh.

57 vastausta artikkeliin “Toivottu tilanne

  1. Onnea kodin myymisen johdosta ja nautinnollista remonttiaikaa! Taalla Lontoossakin on jo syksyista (ainakin vahan) joten myos taalla harrastetaan kaikenlaista hemmottelua. :-)Hyvaa syksyn alkua sinulle!

    Tykkää

  2. Noistahan täytyy joka tuote ostaa, jospa niillä sais omaankin naamaan loihdittua tuon sinun kasvosi kauneuden ja hehkeyden!

    Tykkää

  3. Ooh, onnea asuntokaupoista ja koita selvitä voittajana rempasta!
    Mun on pakko testata tota All softia ja sun on pakko ostaa puteli Mitchellin Awapuhi-shampoota. Se tuuheuttaa myös ihanasti ja kosteuttaa pikkasen. Ehkä vielä ihanampi tuote kuin Extra Body. Mä olen nyt aivan koukuttunut siihen.

    Tykkää

  4. Hei ihanaa, onnittelut asuntokaupoista! Elämä on niin ihmeellistä; sekunnissa toivottomasta tuleekin toivottu. 🙂

    Tykkää

  5. MAHTAVAA!!!! Tuota mekin odotetaan…et saatais asunto myytyä ja ostettua meidän talo mikä varauksessa. =)Kiitos noista vinkeistä. Tarviikin jotakin noista kokeilla.

    Tykkää

  6. Paljon onnea asunnon myymisen johdosta!! Tuntuu varmasti helpottavalta.Kiitos hyvistä tuotevinkeistä. Tuota Redkenin hoitonaamiota on ainakin pakko testata 🙂

    Tykkää

  7. Mahtavaa! Onnea asuntokaupoille!
    t. Toinen all soft fani. (niiden shampoo ja hoitoaine myos erinomaiset)

    Tykkää

  8. Onnea!
    Ja kiitti vinkeistä. Näin syksayn tullessa sitä kaipaakin kaikenlaisia ihania hemmottelutuotteita, jotta tuntee olonsa edes hetkittäin kauniiksi ja hehkeäksi. 🙂

    Tykkää

  9. Komppaan sua tuon Cliniquen kuorinta-aineen kanssa. Aivan paras. Jättää ihon ihan super pehmeäksi ja iho lähes hehkuu sen käytön jälkeen. Sen kun löysin ei takaisin ollut menemistä 😀

    Tykkää

  10. Mahtavaa, onnittelut asuntokaupoista! Eikä, nyt mun täytyy lähteä ostamaan tuota kuorintavoidetta! 🙂

    Tykkää

  11. Vau. Onnea kaupoista! Nyt varmasti remppahommat saa ihan uuden vaihteen silmään. Levollisempi mieli 😉
    PS. Tiedän ihan tarkkaan, miltä nättää harmaa, kalpea ja väsynyt työssäkäyvä äiti (varmaan ihan samalta kuin se kotisellainen). Meillä asuu just yksi niitä!

    Tykkää

  12. Toi Chanel on munkin suosikki, siinä on lisäksi aika miellyttävä tuoksu eikä semmoinen perinteinen itseruskettavan käry. Cliniquen kuorinta-aineen käynkin heti ostamassa jos tulis jotain eloa 😉 Kiitos vinkeistä! Nää on aina hyviä kun joku on oikeasti todennut toimivaksi.

    Tykkää

  13. Onnea asuntokaupoista, tämähän on ihan mahtavaa, että uusi koti tuli ja entinen meni kaupaksi!! ?Todellakin kuohuvan aika 🙂

    Tykkää

  14. ONNEA!!:)) Eihän siinä myynnissä sitten edes kovin kauaa mennyt<3 On varmasti myös haikea olo! Tosi hienoa, olen iloinen^^

    Tykkää

  15. Upea blogi! Vaikka olen tätä seurannut hmmm.. kauan, niin nyt vasta ”uskaltauduin” kommentoimaan 😀 Täytyy kokeilla tota Redkenin hoitonaamiota. Tähän asti olen käyttänyt Cutrinin, mutta vaihtelu virkistää!

    Tykkää

  16. Strawberrynet on hyvä ostospaikka, kävin eilen taas ostoksilla ja kurkkasin samalla tuon Smashboxin tuotteen saatavuutta. Juuri sitä ei ollut, mutta mistäpä sen tietää jos se vaikka tulevaisuudessa sinne ilmestyy. Toivotaan!

    Tykkää

  17. Onnea asunnon myynnin johdosta.
    Täytyy sanoa, että elämä miehenä on yksinkertaista. Ei tarvitse ajatella hetkeäkään voiteita, sampoita ja hiustenhoitotuotteita. Kunhan jotain pruuttaa päähän ja vettä päälle. Very simple.
    Take care.

    Tykkää

  18. Onnea asunto kaupoista!Ihania tuotteita sinulla kasvojen, hiusten ja ihon hoitoon, taidan kopata sieltä itselleni muutaman tuotteen kokeiluun, kun kuullosti niin hyvältä.Ihanaa aikaa teillä, kun pääsette uuteen asuntoon; laittamaan , remontoimaan ja sisustamaan.Toivottavsti miehesi on silloin paljon kotona, ettei tarvise olla ”yksinhuoltajana”. Minullakin siitä kokemusta siloin, kun lapset oli pieniä, mieheni oli ensimmäiset 3 kukkautta pois, kun toinen lapsi oli syntynyt (2-v tyttö ja 3 kk,n ikäinen tyttö). UUsi kaupunki , ei yhtään tuttuja, ei puhelinta, eikä verhoja ym puuttuvaa uudessa asunnossa)…muta kaikesta selvitty. Nyt nuorin poika 18-v vielä kotona, ja aikaa itselle on niin paljon, ettei tiedä mitä ajalla tekis =)Kaikkea hyvää teille sinne ja ihanaa muutto aikaa!-päivi-

    Tykkää

  19. Besser Wisser: 😀 😀
    Sydämelliset kiitokset kaikille muillekin ihanista, hauskoista ja mieltä muuten vain lämmittävistä kommenteistanne!

    Tykkää

  20. Heippa Johanna,
    Kokeilepas Shiseidon White Lucency Clarifying Foamia, puhdistustuote, jolla saa kasvot tosi raikkaiksi ja puhtaisi. IHANA!
    Ja toinen vinkki: Lancomen Tonique comfort – kyllä on säteilevät kasvot tuon käsittelyn jälkeen 🙂
    Kiitokset vinkeistä! Noista tulee varmasti jotain kokeilua, mutta autiolle saarelle ottaisin kuitenkin tuon Shiseidon 🙂
    Ja onnea asunnon myynnin johdosta. Iso taakka varmasti tipahti harteilta =)

    Tykkää

  21. Täällä uusi lukija:) Kiva lukea blogiasi. Onnea asuntokauppojen johdosta ja voimia remppaan:) Seuraan miten retrokuosi saa kyytiä;)Terkut Pohjois-Norjasta!

    Tykkää

  22. Olipas teillä kaunis vaelluspaikka!! Räpysteli ns. mukana, katsellessaan kuvia.:D Tuhannesti Onnea, kun saitte oman huushollin myytyä! *kilistys teidän puolesta*

    Tykkää

  23. Onnea asunnon myynnistä! *kippis* 🙂 En oo kokeillut noista mitään, mutta pitääpä joskus testata..

    Tykkää

Jätä kommentti