Ulkomaan uutisia

Täällä Norjassa ovat mediat tänään villiintyneet uutisoimaan Norjan suosituimman blogin Voen lopettamisesta. Ensin kuulin siitä radion uutisissa. Siis ihan virallisessa asiallisiessa valtakunnallisessa utislähetyksessä. Ja toisessa ja kolmannessakin. Sit tuli mies kotiin iltapäivälehden kanssa, jossa blogijuttu oli etusivulla ja Voesta ehditty tekemään aukeaman kokoinen haastattelu.

Asiasta ei ole voinut välttyä kuulemasta televisionkaan uutislähetyksistä –nettilehdistä nyt puhumattakaan.

Svensk superblogger: – Voe bør blogge igjen

* Svensk superblogger om «Voes» comeback-muligheter
* «Voe»-blogg mer enn fordoblet etter nedleggelsen

***

Kuva&teksti

Siis milloin blogeista on tullut tällanen juttu? Viisitoistavuotias tavallinen tyttö sanoo lopettavansa ”nettipäiväkirjansa” päivittelyn ja päätyy valtakunnan kuumimmaksi puheenaiheeksi. Voisitteko kuvitella vastaavan tilanteen Suomessa vai onko bloggaaminen proffimpaa Norjassa? (-Ruotsissahan se tietenkin on.)

Lopettamisen syyksi bloggaaja sanoo ajan puutteen sekä väsymisen ilkeisiin kommentteihin. Ilman sen kummempaa dramatiikkaa. Ymmärrän hyvin -etenkin kun kyse on tosi nuoresta tytöstä ja on myös hyvä, että juuri se tuli nimettyä syyksi. Jos vaikka herättäisi keskustelua tai edes ajatuksia.

Vaikken kys. blogia olekaan yhtään seuranut, on tyttö ihan hirmuisen söpön oloinen; käykää kurkkaamassa jolleivat sivut ole ihan tukkeessa. Mediamylläkkä kun on jo ehtinyt tuplaamaan blogivierailut… Minä jään taas jälleen kerran ihmettelemään tätä blogi-ilmiötä. Se ei oikein taida auteta mulle koskaan. Hih ja huh! 🙂

102 vastausta artikkeliin “Ulkomaan uutisia

  1. I really appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thank you again

    Tykkää

  2. Thanks for ones marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you can be a great author.I will ensure that I bookmark your blog and definitely will come back at some point. I want to encourage that you continue your great job, have a nice morning!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: