Joulun lopettajaiset

Loppiaista Norjassa ei Suomen tavoin juhlisteta, mutta me pidettiin tänään vähän niinkuin omat joulun lopettajaiset ja kutsuttiin ystäväpariskunta illalliselle.

^Ennen bileitä ja kolmen lapsen läpijuoksua 😉

Pääruokana edusti meidän kaikkien joulusuosikki pinnekjøtt, joka on kovasti suolattua (ja savustettua) melkoisen kuivaa lampaanlihaa pieninä ja luisina kappaleina. Kaikki tajusi? 😉 Hitsi kun ei tullut kunnon kuvaa. Meni suihin niin nopeasti 😛

Tarjolla oli myös toinen osa lampaasta, jota puolestaan ehtikin hyvin kuvailla… voin sanoa, ettei meidän tyttöjen suihin kyllä uponnut sitten laisinkaan, mutta on etenkin Norjan länsirannikon perinteisimpiä ”herkkuja”:

Lampaanpää, jees poks! Bon appetit… :S

Noh, jälkkärinä nautiskeltiin lakkavaahtoa, joka myös on perinteinen norjalainen joulujälkiruoka (ykkösenä itseoikeutetusti riisivaahto) -melkein vain kermavaahtoa ja lakkaa, mun on vaan pakko lisätä aina ihan pikkasen rahkaa ettei ihan hattarahöttöä olisi 🙂

^Nyt. Ainosta mun suosikkipähkinät oli valtaisan hauska leikki.

Ilta loppui niinkuin arki-illan nyt kuuluukin ennen puoltayötä ja ikävä taitaa tulla. Meitin perheellä on nimittäin edessä pikkuruinen loma -arvannette sanomattakin missä eksoottisessa pohjoismaisessa kohteessa ;))

Kivaa viikon jatkoa ja leppoisaa loppiaista teille!

53 vastausta artikkeliin “Joulun lopettajaiset

  1. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The text in your post seem to be running off the screen in Firefox. I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the issue fixed soon. Kudos

    Tykkää

  2. Hey i’m for the very first time right here. I came across this board and I locate It seriously valuable & it helped me out considerably. I hope to give one thing back and aid other men and women as you aided me.

    Tykkää

  3. The very crux of your writing whilst sounding agreeable initially, did not really sit well with me personally after some time. Someplace throughout the paragraphs you actually were able to make me a believer unfortunately just for a while. I however have got a problem with your leaps in assumptions and one would do nicely to help fill in all those breaks. If you actually can accomplish that, I will surely be fascinated.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: