Suomen ulkoasu

Heloisan! (Ihan off topic löysin just Ainon sukkiksen ja vaipan välistä pikkuauton. Ei ihme että vähän kiukutti lattialla istuminen.) Viimepäivien lentelyistä ja matkaväsyistä aletaan kai pikkasen toipumaan -viimeistään huomenna voisin vannoa- ja kuten huomaatte kamera ja tietsikkakin ovat justiinsa matkalaukusta pääseet ihmisten ilmoille.

Ulkoilemaan on pääsyt myös äitini (monta kymmentä vuotta) vanha kunnon suomalainen Friitalan kelsiturkki uudella omistajallaan eli mulla. On se hyvä!

pipo Diesel laukku Mulberry huivi ? saappaat Bianco 

Sellasia elonmerkkejä päivänasun muodossa meiltä matkaajilta 🙂 Kuullaan taas pian,

LOISTOVIIKONLOPPUA!

215 vastausta artikkeliin “Suomen ulkoasu

 1. I’m not sure where you’re getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great info I was looking for this Suomen ulkoasu | Kalastajan vaimo for my mission.

  Tykkää

 2. Entre todos podemos hacer mucho mas y ese aporte me parece un paso importante. Se siente que conoces de este tema y encima lo sabes escribir

  Tykkää

 3. Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, as well as the content!. Thanks For Your article about Suomen ulkoasu | Kalastajan vaimo .

  Tykkää

 4. I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours Suomen ulkoasu | Kalastajan vaimo. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

  Tykkää

 5. band of home building contractors at one particular position alone. This will make your look with regard to Raleigh

  Tykkää

 6. I’m not sure where you’re getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for magnificent info I was looking for this Suomen ulkoasu | Kalastajan vaimo for my mission.

  Tykkää

 7. I’m not sure where you’re getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this Suomen ulkoasu | Kalastajan vaimo for my mission.

  Tykkää

 8. Suomen ulkoasu | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  Tykkää

 9. This is the turn Suomen ulkoasu | Kalastajan vaimo journal for anyone who wants to essay out out active this matter. You note so such its near wearing to contend with you (not that I rattling would want?HaHa). You definitely put a new twirl on a content thats been statute nigh for eld. Good force, but high!

  Tykkää

 10. Excellent post at Suomen ulkoasu | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful information specially the last part 🙂 I care for such information much. I was looking for this particular info for a very long time. Thank you and good luck.

  Tykkää

 11. Suomen ulkoasu | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

  Tykkää

 12. This is the reverse Suomen ulkoasu | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to essay out out some this message. You notice so much its almost exhausting to reason with you (not that I really would want?HaHa). You definitely put a new reel on a theme thats been transcribed around for eld. City squeeze, only extraordinary!

  Tykkää

 13. This is the straight Suomen ulkoasu | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to essay out out most this message. You mention so some its nearly wearing to fence with you (not that I truly would want?HaHa). You definitely put a new twist on a theme thats been written most for eld. Discriminating shove, just uppercase!

  Tykkää

 14. Rakastan takki, kiva ruskea väri! Se on todella siistiä ja hyödyllinen pala info. Olen tyytyväinen, että juuri jakanut tämän hyödyllistä tietoa meille. Pysy meidät ajan tasalla näin. Kiitos jakamisesta.safety vest

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: