Dagen etter

Huh, mulla on ollut aika hektinen tää loppuviikko; meidän koti kun on muunmuassa muuntautunut noin kolmenkymmenen naisen juhlasaliksi…

Nyt täytyy pitää pientä taukoa siivoamisessa ja antaa astianpesukoneen hurista 🙂

Jotkut raukat joutuivat istumaan sohvalla… 😉

Ja muutenkin sovellettiin aika paljon, mut kaikki mahtui! 🙂

Meillä oli hauska nyyttäri-periaate; jokainen toi jotain ruokaa mukanaan. NAM. Niin paljon herkkuja ei meidän keittiö tule satavarmasti koskaan näkemään. Oli kosovolaista, etiopilaista, srilankalaista ja espanjalaista ruoanlaittajaa. Joku toinen taas toi superperinteistä norjalaista jälkiruokaa tillslørte bondepiker ja toinen herkullista sushia. Mulla oli jossain vaiheessa iltaa melkein huono olo 😀

Ja nyt siivoillaan 🙂 Palautetaan pöytiä ja tuoleja.

Mut olettehan kuulleet Aventura -nimisestä bachataa soittavasta ”poikabändistä”? Aivan superia juhlamusaa! Soi paljon meidän illan soittolistalla, tässä yksi mun suosikeistani:

59 vastausta artikkeliin “Dagen etter

  1. I like how everybodies laughing there asses off because its the first time the greenscreen was used. Now days people would look at that and write ”fake and gay” or ”first”? or ”unsubscribed” or ”this is difficult to masturbate to”

    Tykkää

  2. I had been very pleased to locate this site.I wanted to thank you for this great study I certainly enjoying each and every little bit from it and i have you bookmarked to look at new stuff you publish.

    Tykkää

  3. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: