Syksyn valossa

Hei ja kiitos ajatusten vaihdosta (ed. postiin), oli kiva lukea aiheesta muidenkin näkökulmista! 🙂

Tänään ollaankin taas nautittu ulkoilmasta ainakin viisi tuntia putkeen. On ollut lämmintä, tyyntä ja mielettömän kaunis syksyinen aurinko!

neuletakki IIS of Norway / farkut GinaTricot / alla farkkupaitis Lexington

Mulla on joku pikkuihastus paljetteihin. Tai kerronko siitenkin ensin tästä neuletakista? IIS of Norway on nimittäin pieni norjalainen vaatemerkki, joka on muokanut perinteisistä kirjoneuleista laadukkaita ja cooleja versioita moderneille kaupunkilaistytöille (-suosittelen tsekkaamaan nettisivut ja webshopin!). Mun oli jo vuosia tehnyt mieli hankkia joku IIS -neule, mutta pidin niitä aina ihan pikkasen hintavina. Vuosi sitten löysin tämän neuleen -70% alesta ja niin mulle sit tuli juuri tämä IIS -neule… Hehe olipas kyllä nyt tosi mielenkiintoinen tarina 😉 Mut ne paljetit… Ne on arjen luksusta ne! :)) Loisteliasta keskiviikkoiltaa… ❤

53 vastausta artikkeliin “Syksyn valossa

  1. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

    Tykkää

  2. Cool blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog stand out. Please let me know where you got your design. Kudos

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: