Zumban jälkeen

Olen jo monena aamuna miettinyt, että lokakuussa sängystä ylös nouseminen, herääminen ja etenkin ulos lähteminen ennen kello kahdeksaa pitäisi olla täysin vapaavalintaista. Ja ajan pitäisi kulua jotenkin hitaammin.

Olen melkein tosissani miettinyt parikin kertaa, että koko aamutouhu on suorastaan epäinhimillistä. Että miksi i all verden me ihmiset ollaan kehitetty tästä systeemistä tällainen joustamaton pyöritys? Että miksei ne mun zumba-asiakkaat voi odottaa. Tai tulla vähän myöhemmin 😀

Okei, ehkä tässa vaiheessa huomaan, että joku mun loogisessa ajattelussa ei taas ihan täsmää 😛

Suoraan aamun tunnilta, hikisen vaaleanpunaisena 😛

nahatakki Asos / huppari H&M / verkkarit Cubus(?) / tennarit Converse

Mulla oli viime viikolla ainoina kahtena vapaapäivänä zumbat sekä aamulla että illalla.  Mietin ihan tosissani, et mun on lopetettava se. Tuntien suunnittelu vie ihan hirveästi aikaa eikä mulla ole ollenkaan aina energiaa. Tämä vastauksena teille, jotka usein kysytte miten mulla riittää energia kaikkeen. Ei riitäkään! ;D

Olen  kuitenkin niitä ihmisiä, jotka yrittävät nähdä ratkaisuja ongelmien sijasta eikä valittaminen ja väymys hyödytä koskaan. Jos joku mättää, hyödyttää vain miettiä, miten asian voi korjata. Kuten nyt vaikka lopettamalla zumban ohjaamisen, mikä ei tosin ole kovin realistinen ratkaisu, silä… can’t do that! Mutta aamukahdeksan tuntia en ota enää koskaan lukujärjestykseen ;)) Jumppasali ei ole juurikaan työpaikka, jonne voi mennä ja aloittaa päivän valittamalla omaa väsymystään. Ja te tiedätte zumbaohjaajat, ne on niin kadehdittavan omistautuneita koko elämällään… (I love it, but… I’m not.)

Top Ten Ways you Know You’re Married to a Zumba Instructor
10. She dresses in colors only Ray Charles would put together.
9. She’s hot and sweaty all the time, and it has nothing to do with you.
8. She can’t drive, walk, or ride in an elevator without random dance breakouts.
7. You’re alone again on Saturday night because Beto or one of his junkies is in town.
… 6. Tight pants. Ok, that’s a perk.
5. Coming home is like walking into a Mexican fiesta.
4. Shaking her butt is a perfectly acceptable form of charity.
3. Pause…
2. She is constantly watching videos of other women dancing.
1. She can pay for groceries and gas in $1 bills, and you feel good knowing your woman works.
***

Okei, joskus tuntuu että tekemistä on vähän paljon ja ettei jaksais yhtään. Tää on omistettu teille. Voin kertoa, että nukahdin tätä postausta kirjoittaessani. Nukahdan myös joka ilta lapsille kirjaa lukiessani. Ennen lapsia. Power nap klo 19.30 huoh.

Tänään taidankin mennä suosiolla lasten kanssa nukkumaan.

Ps. Päivän viisaus: Aina auttaa, jos mukana menossa on yksi optimistisydän ja yksi oikea sydän! 😀

Kuvat

85 vastausta artikkeliin “Zumban jälkeen

 1. Joo puhun ihan sujuvasti norjaa, opettelin sitä jo hiukan ennen tänne muuttoa mutta murteet ja kuullunymmartäminen tuli kyllä aika shokkina aluksi ;D Töissä käytän paljon kieltä ja olen ihan riippuvainen hyvästä kielitaidosta (sairaanhoitaja). Töitä sain melko helposti, mutta täysiä virkoja täällä ei juuri jaella… tavallista on kaikki 15% -80% väliltä. Lapsille puhun vain suomea, jos nyt joskus joku juttu norjaksi lipsahtaa… enkkua meidän perheessä ei enää käytetä lainkaan. Sen käytön kielsin mieheltäni jo melkein viisi vuotta sitten 😉 Halusin oppia norjan kunnolla -ja mahdollisimman nopeasti.

  Tykkää

 2. Minä inhoan myös ”tavallisia” aamuherätyksiä, itse herään/heräisin mieluummin valon rytmin mukaan. Onnekkaana teen vuorotyötä, joten pitkään nukkuminen on mahdollista, kun työ on aika iltapainotteista, eikä lukiolaisellenikaan tarvise enää herätä laittamaan aamiaista, selviää siitä jo itsekin ; ). Vastapainoksi teen sitten muutaman todella varhaisen aamuyön vuoron silloin tällöin. Niiden jälkeen päikkärit -ah- niin makoisat!

  Tykkää

 3. mun on nyt pakko tulla kertomaan kuinka ihana olet! vaikutat niin aidolta ja optimistiseltä ihmiseltä että piristät mun päiviäni suuresti. 🙂
  oo kiltti ja tee pian videopostaus, ne on niin kivoja!

  Tykkää

 4. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?

  Tykkää

 5. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

  Tykkää

 6. Very efficiently written post. It will be useful to everyone who usess it, including yours truly :). Keep doing what you are doing – i will definitely read more posts.

  Tykkää

 7. I wish to express some thanks to the writer just for rescuing me from such a scenario. Because of surfing around throughout the internet and seeing ways which are not pleasant, I assumed my entire life was done. Existing devoid of the solutions to the issues you’ve fixed by way of your good site is a crucial case, and the ones which may have in a negative way affected my entire career if I hadn’t come across your site. The know-how and kindness in taking care of all the stuff was important. I’m not sure what I would have done if I had not come upon such a subject like this. I can also at this point look forward to my future. Thank you very much for this skilled and sensible help. I will not think twice to recommend your web blog to any person who requires guide on this matter.

  Tykkää

 8. great points altogether, you just gained a new reader. What would you suggest about your post that you made a few days ago? Any positive?

  Tykkää

 9. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thanks Nevertheless I’m experiencing issue with ur rss . Don?t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting an identical rss downside? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

  Tykkää

 10. It?s really a nice and useful piece of information. I?m glad that you shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

  Tykkää

 11. There’s noticeably a bundle to learn about this. I assume you made certain nice points in features also.

  Tykkää

 12. I?m impressed, I must say. Actually rarely do I encounter a blog that?s each educative and entertaining, and let me tell you, you’ve gotten hit the nail on the head. Your idea is excellent; the difficulty is something that not enough people are speaking intelligently about. I’m very joyful that I stumbled across this in my seek for one thing regarding this.

  Tykkää

 13. Hey there this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

  Tykkää

 14. I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

  Tykkää

 15. Terrific paintings! This is the type of information that are supposed to be shared around the internet. Disgrace on the search engines for not positioning this submit upper! Come on over and discuss with my web site . Thank you =)

  Tykkää

 16. I was wondering if you ever considered changing the structure of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two pictures. Maybe you could space it out better?

  Tykkää

 17. I have been examinating out many of your stories and i must say pretty nice stuff. I will make sure to bookmark your site.

  Tykkää

 18. excellent post, very informative. I wonder why the other experts of this sector don’t notice this. You should continue your writing. I am confident, you’ve a great readers’ base already!

  Tykkää

 19. associated with a unneeded or even undesired hair. Whether or not the process can be better pricey as compared to other

  Tykkää

 20. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

  Tykkää

 21. Good day! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any suggestions?

  Tykkää

 22. with other establishments, the absolute right place is extremely preferred with regards to agreement. Novato real estate professional

  Tykkää

 23. Hey all.. I’m quite a new comer to running a blog world and that i already been doing a bit of browsing to get some ideas. Your own wp weblog certainly offers help me. Appreciate which!

  Tykkää

 24. We’re a gaggle of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site offered us with useful data to work on. You’ve got carried out an impressive process and our whole group will most likely be grateful to you.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: