Pimeän aamun syysasu

villahuivi Stockmann / jakku ja neuletakki Part Two / paitis Only / farkut H&M / nilkkurit Ecco

Heisan, ei yhtään zumbaa tänään -ja nyt teki jo vähän mieli suunnitella uusia biisejä et kyl se täst ;D

Aikaiset aamut ovat kyllä edelleen vähän siinä ja siinä… vaatteetkin heittää vähän sen perusteella päälle mitä pimeässä on helppo löytää 😉 Nää Eccon kengät tosin ovat yksi iso valopilkku ja rakkaus pukeutumisrintamalla; niin kivat että näiden kanssa on pakko yrittää muutenkin laittaa jotain kunnollista! Tällaiset arjen perusvatteet -etenkin kengät ovat muuten tosi hyödyllisiä. Sellaset, jotka väkisinkin tuovat ryhtiä pukeutumiseen. Pitävät ruodussa. Eli ei lenkkarit, joiden kanssa tekee mieli heittää vain huonoimmat housut ja löysimmän verkkaritakin 😉

Jeps jeps, kummempia ajatuksia ei nyt yksinkertaisesti liiku päässä. Ajattelin ihan vaan löhötä ja rentoutua aivottomana tässä sohvalla, see you! :))

46 vastausta artikkeliin “Pimeän aamun syysasu

 1. Hei Johannaaa, sun päällä ei oo ikinä mitään kauheeta. Tuuppa kurkistelemaan mun arkiasuja, etenkin tää pinkki(haalistunut)huppari, liian pienet leggarit ja melkein reisiin asti vedetyt sukkikset ovat yhdessä ovat aika ihkut…

  Tykkää

 2. 😀 Melkein reisiin asti vedetyt sukkikset? 😀 Kummat on ensin, sukkikset vai leggarit? Sun päällä mikään ei taas voi näyttää huonolta ❤ (ois kiva nähdä pian…<3)

  Tykkää

 3. Meidän zumbaohjaaja tekee niin, että samat biisit on ja pysyy, paitsi yksi vaihtuu per tunti. Se on hyvä systeemi; vanhoista tulee tosi vauhdikkaita ja uusi antaa mielenkiintoa tuntiin.

  Tykkää

 4. Johanna moikka ja oikein hyvää iltaa 🙂
  Toi ’kengät pitää ruodussaan muunkin pukeutumisen’ pitää NIIN paikkansa..!!
  Ostin vastikään caterpillarin aivan mahtavan kengät, jotka on kaikkea muuta kuin trenssikengät 😀
  Mieheni kävi hakemassa ruskeat saapikkaani varastosta muutama päivä sitten ja OHO, koko pukeutuminen muuttui reisitaskuhousuista ja collareista mustiin pillifarkkuihin ja trenssiin 😉
  Ja ihanat noi sun kengät!! 🙂
  (en tiedä muistatko mua, olen kommentoinut muutaman kerran nimimerkillä ’norjafanit veera ja anssi’.. No, kuitenkin, meille syntyi vauveli heinäkuussa ja täällä kovasti Peppi-tyttären kanssa seuraillaan teidän elämää norjassa ja miehelleni ehdottelen harvase päivä että ’muutetaan norjaan..’ ;D)
  Ihanaa syksyn jatkoa Johanna teidän perheelle!! 🙂
  Veera, http://suolasokeri.blogspot.com/ 🙂

  Tykkää

 5. Joo niin meille ohjaajille neuvotaan ja samaa yritän tehdä itse 🙂 Joskus innostun kun hyviä biisejä on niin paljon 😛

  Tykkää

 6. Oo muistan tottakai, onnitteluja vauvasta en varmastikaan ole vielä pääsyt sanomaan ❤ Oikein ihanaa vauva-aikaa ja Pepille terveisiä :))Kiva kun kävit kommentoimassa!

  Tykkää

 7. Ihana asu taas! Nyt on kyllä kumottu mun ajatukset Eccoista mummokenkinä… Superhienot kengät!
  millamainen.blogspot.com

  Tykkää

 8. Hei… sadannen kerran sama kysymys (siis tiedan etta tama on esitetty taalla ennenkin). Mita kuvan kasittelyohjelmaa kaytat? Ma investoin uuteen kameraan. viela pitais oppia kayttamaan sita ja sit ois kiva myos vahan kasitella kuvia:) Takk:)

  Tykkää

 9. Hei!
  En ole suuri kommenttien kirjoittelija, mutta nyt on pakko sanoa, että pidän blogisi sisällöstä paljon. Saat arjen tuntumaan innostavalta ja muutenkin hyvä mielesi usein tarttuu:)Onko lähiaikoina tulossa uusia neuleohjeita??
  Pakko myöntää, että olen Ecco liikkeessä töissä, joten en ihan objektiivisesti pysty kenkiäsi kehumaan:) Nilkkurit pääsevät kyllä oikeuksiinsa sinun asuissasi!
  Hauskaa päivää ja jatka samaan malliin! P.s ystävällinen kysymys: muistathan hoitaa nahkakenkiäsi, jotta saat niistä pidemmäksi aikaa iloa:D

  Tykkää

 10. Joo ei mitää, saa kysyä! Se on Photoscape, löytyy netistä googlettamalla ja on ilmainen ladata. Plus oikein helppo käyttää :)) Vær så go!

  Tykkää

 11. Kiitti kiva kuulla Anu 🙂
  Nää on niin kauniit kengät ❤ Ja juu, olen käsitellyt sellasella suihkeella jo :)) Näiden on pakko kestää mooonta vuotta!

  Tykkää

 12. Vou, ihana asu! Mä rakastuin noihin kenkiin ja paitikseen erityisesti ❤ Hyvät syksyt parhaimmalle näkemälleni neuleuden käyttäjälle! (=

  Tykkää

 13. Sä kyllä osaat ton kerropukeutumisen jalon taidon. Jalat näyttää jatkuvan ja jatkuvan, kun sulla on korkoa kengässä.:) Paitis on kaunis!
  Just tossa yks päivä ihmettelin, että mulla ei ole yhtään kunnon paitista, kun sopivan näköinen paitis kuva ilmaantui näkökenttään. Sitten ajattelinkin käydä kangaskaupassa ja tehdä itse! Saa nähdä miten muijan käy!;)

  Tykkää

 14. Ai että mä oon rakastunut noihin sun Eccon kenkiin!! Voisin kuvitella, että tuosta merkistä kun on kyse, niin ovat myös hyvät jalassa?! 🙂 Aiiiivan ihanat!!

  Tykkää

 15. moikka, aivan ihana blogi! ajattelin ehdottaa että jos oot jotain neulomisohjetta jakamassa niin ittelläni olis tarvetta ihanalle, paksulle ja lämpimälle kaulaliinalle! saman tyyppinen ku sulla noissa kuvissa olis täydellinen ❤

  Tykkää

 16. Here Is How I Greater My Angela Paul Forum Profile Link Building Backlinks Accomplishment By 300%

  Tykkää

 17. I have learn some good stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how so much attempt you place to make this kind of excellent informative web site.

  Tykkää

 18. Many thanks for developing the effort to discuss this, I feel strongly about this and like studying a great deal more on this subject. If feasible, as you gain expertise, would you mind updating your webpage having a great deal much more info? It is very beneficial for me.

  Tykkää

 19. You will have to consider aspect inside an important challenge for one from all of the most beneficial blog sites for all of the net. I actually can suggest that web site!

  Tykkää

 20. One other important aspect is that if you are a senior, travel insurance for pensioners is something that is important to really consider. The more aged you are, a lot more at risk you happen to be for allowing something bad happen to you while abroad. If you are never covered by a few comprehensive insurance policy, you could have a few serious challenges. Thanks for discussing your advice on this web blog.

  Tykkää

 21. Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was wondering your situation; we have developed some nice practices and we are looking to trade strategies with others, please shoot me an e-mail if interested.

  Tykkää

 22. Howdy! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog. Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to begin. Do you have any ideas or suggestions? Many thanks

  Tykkää

 23. Hiya! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My site discusses a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!

  Tykkää

 24. Aw, this has been a actually first-rate post. In notion I must put in place writing such because this moreover taking time
  and actual effort to create a really good article then again so what can I say
  I procrastinate alot by no system seem to obtain something carried out.

  Tykkää

 25. Admiring the time and effort you put into your blog and detailed information you provide. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed material. Great read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

  Tykkää

 26. ibuprofen is mostly a first-class pain reliever conversely i heard that this one have nasty side
  effects too

  Tykkää

 27. I really something like your wordpress design, wherever do you
  download it out of

  Tykkää

 28. Thanks, I enjoyed Gulvafslibning Kurt Gulvmand.
  It was good. View my blog sometime, it all about Altamonte Springs, FL Real Estate.

  Tykkää

 29. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that ”perfect balance” between usability and appearance. I must say that you’ve done a awesome job with this. Also, the blog loads very quick for me on Chrome. Outstanding Blog!

  Tykkää

 30. oh well, American Dad is a nice tv series. my sixteen year old daughter just loves watching
  it

  Tykkää

 31. What you posted made a bunch of sense. However, what about this? suppose you were to create a awesome headline? I ain’t saying your content isn’t solid, but suppose you added a headline that grabbed people’s attention? You could glance at Yahoo’s front page and watch how they create post titles to grab viewers interested. You might add a video or a related picture or two to grab readers interested about what you’ve got to say. Just my opinion.

  Tykkää

 32. My friend Bill McAllister were course workers at the Put-In-Bay race in (I think) 1963. I believe it was the last one. It was a fabulous event but not a safe place to be for anybody. The race was on the city streets and went through residential neighborhoods. The homeowners had been asked to stay on their porches during the race but most of them brought folding chairs right down to the curb! They had a great view, being only feet from the cars going by at high rates of speed. During the race a child went out into the street and somebody in an Elva Courier swerved to miss the kid and hit a couple of cinder blocks on the other side of the street. The car literally disintegrated and the driver was thrown out of the car, over a wrought iron fence and into a cemetery. His bell was pretty thoroughly rung but he was unhurt as was the child. The red hot wreckage and spilled gasoline were in the middle of the street and a big crowd of spectators gathered around the car, pretty much oblivious to the danger. I yelled at them to move back and emptied my one fire extinguisher on what was left of the car. Thank God nothing ignited but the folks standing around laughed at me and one guy told me to quit trying to act like a big shot. I guess it’s better to be lucky than smart. Even with the obvious safety and crowd control issues, I have great memories of the sights and sounds of those racers!

  Tykkää

 33. Very nice info and straight to the point. I am not sure if this is in fact the best place to ask but do you guys have any ideea where to get some professional writers? Thanks 🙂

  Tykkää

 34. I don’t usually reply to posts but I will in this case. My God, i thought you were going to chip in with some decisive insght at the end there, not leave it with ’we leave it to you to decide’.

  Tykkää

 35. Just desire to say your article is as astonishing. The clearness in your put up is simply great and i can think you’re a professional on this subject. Well along with your permission let me to grasp your RSS feed to keep up to date with drawing close post. Thanks one million and please keep up the enjoyable work.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: