Hehkuvoiteet

Jaa jaa, jatketaan näillä pinnallisilla ulkonäköasioilla kun hyvään vauhtiin ollaan taas päästy 😉 Ja mikäpä olisi pinnallisempaa ja turhamaisempaa kuin… tsadaaitseruskettavat voiteet! 😉

Siis oikeasti itseruskettavilla voiteilla on aivan liian huono maine ja ne tarvitsevatkin pienen puolustuspuheen. Niitä raukkojahan käytetään aina esimerkkinä kaikkein turhimmasta, naurettavimmasta ja jopa epäonnistuneimmasta kosmetiikasta -niin epäreilua!

Näin pimeän talvikauden alkaessa on itseruskettava voide yksi mun tärkeimpiä ehostusvälineitä -jollei tärkein. Mun ois pitänyt laittaa teille ennen ja jälkeen kuvat, sillä ero on suuri siitä läpikuultavan vaaleanpunaisesta neonväristä tähän mun mielestä ihan hyvinvoivan ja tasaisen väriseen lopputulokseen.

Mun mielestä muutenkin siisti arkimeikki alkaa ihosta; kun iho on terveen kuulas ja tasaisen värinen, hehkuu koko kasvot eikä muuta meikkiä tarvi paljonkaan. Ja ei, tarkoitus ei ole ruskettua… :S ei missään nimessä… Haa, itseruskettavilla onkin väärä nimi! Ei niillä ole tarkoitus värjätä naamaa muuta kroppaa tummemmaksi, vaan saada aikaan terve, lähes väritön hehku. Itseruskettavien nimi pitäisikin olla tervehehkuvoide 😛 Nykyään (hyvät) voiteet ovat sen verran laadukkaita ja mietoja, ettei niillä edes voi saada sitä kamalaa oranssinruskeaa naamaria aikaiseksi. Haalean vaalea iho on erittäin jees ja itseruskettavilla senkin voi saada kauniiksi -me, joilla ei luonnostaan ole se kaikkein kaunein ihonväri 😉

”-Mitä oikein kuvaat mamma? Hei mitä tää on? Voidaanko me syödä tätä?”

Ja pikku vinkit kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi: 1) puhdistaa ja kuoria iho ensin. 2) Voidella kasvot tavallisella kosteusvoiteella ennen itseruskettavaa tasaisen lopputuloksen takaamiseksi. 3) Huolellinen levittäminen kauttaaltaan kasvoille; myös huulten ympärille ja kaulalle.

Hehkeää marraskuun jatkoa 🙂

98 vastausta artikkeliin “Hehkuvoiteet

 1. Mun mielestä noissa kahdessa (Chanel ja Dior) on ihan siedettävä mieto haju… en voi luvata täysin hajutonta, kyllä niistäkin saattaa poimia sen itseruskettajille tyypillisen vienon vivahteen 😉

  Tykkää

 2. Niinno en tiedä, oletin vain ettei sulla oo kaikissa aiemmissa kuvissa 🙂 Joo nää on näitä asioita josta ei voi kiistellä ü

  Tykkää

 3. Itseruskettavat on ihan jees, jos ihon pohjasävy on keltainen. Jos pohjasävy on sininen, niin nassu näyttää rusketusvoiteiden käytön jälkeen likaiselta ja se ei ole kaunista.
  Itse en ole vielä uskaltanut purkkihehkua kokeilla, kai mäkin joku päivä sen teen 😉 Ja sit ku mun naama on kirjavankukertava laitan sulle kuvan ihan vaan siksi että yllytät ;D
  Tiedän muuten monta kaunista ”posliininukke” ihoista, joiden kannattaa välttää ”rusketustapurkista”
  Oot kyllä mun lempparibloggari!

  Tykkää

 4. 😀
  Hauska kuulla toi kelta- ja sinisävyisten ero! Mulla on nimittain ehdottomasti punaiseen taittava ihonväri -ei siis ainakaan siniseen 😉 Joten ehkä senkin puolesta mulle sopii nää voiteet…
  Ja joo ei niiden kannata käyttää, joilla on supertasainen ja kaunis ihonväri, ei varmaan kaunista… 🙂

  Tykkää

 5. Nyt kyllä puhuit asiaa! Juuri noita 2 itseruskettajaa käytän itsekin, ja sun perustelut niiden käytöstä oli kuin suoraan mun suustani. Olen itse ihosävyltäni tosi kalpea,ja monet sanovatkin, että näytän aneemiselta ja jopa sairaalta, ilman salaista asettani…
  Tuntuu, että löysin ihanan sielunsiskon susta, sillä niin yhteet ajatukseni näistä rasvoista käyvät! Kun illalla voitelen kasvoni ja kaulaniitseruskettavalla, niin aamulla peilistä tosiaan katsoo terveen värinen, hehkuva-ihoinen nainen. Ja juuri nämä mainitsemasi tuotteet ovat todella hyviä, hoitavia ja kosteuttavia, ja ihanan tuoksuisia myös. Mukavaa löytää näin samanhenkinen ihminen, en nimittäin tulisi ilman näitä enää toimeen..;

  Tykkää

 6. ….jaahas, ei sit näköjään toiminu linkki. Mut tuote on siis
  Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Light kuivasumute kasvoille,
  hinta n. 11?-13?.

  Tykkää

 7. No, Tanskassa ympäristöministeriö suosittelee, etteivät naiset käyttäisi raskaus- ja imetysaikana kosmetiikkaa. Suomessa professori Jorma Toppari esittää, että tarpeeton kosmetiikan käyttö tulisi täällä kotimaassakin karsia kokonaan odotusaikana.
  http://www.ts.fi/online/kotimaa/174088.html?forumid=9&topicid=53664&pare
  Vertailun vuoksi todettakoon, että DDT oli aikoinaan yleisesti käytetty suosittu hyönteismyrkky, jota löytyi siivouksen yhteydessä jopa mieheni mummolan liiteristä… 😉 Nykyään DDT on kielletty useimmissa maissa ympäristövaikutustensa takia. DDT vaikuttaa häiritsevästi ihmisten ja eläinten hormonitoimintaan, kertyy maksaan ja munuaisiin sekä aiheuttaa syöpää.

  Tykkää

 8. Muistaakseni kahden ekan kanssa kävin silloin tällöin solkussa, jotenkin vaan nyt komannen kanssa jäänyt 🙂
  Tottahan tuo on, tuskin siitä kasvojen alueelta kovinkaan paljon imeytyy, jos lainkaan 😀 Kaipa mä jotenkin ajattelin, että hölvää koko kropalle ja joka päivä 😀

  Tykkää

 9. Minun tulee käytettyä itseruskettavia oikeastaan vain silloin, kun on jo muutenkin ruskea. Näin kalman kalpeana en oikein ole uskaltanut… Pitänee joku perjantai kokeilla, kunhan varmistan että on täysin vapaa viikonloppu tulossa. Just in case.:)

  Tykkää

 10. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this excellent blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will talk about this blog with my Facebook group. Chat soon!

  Tykkää

 11. Your job is to have several margaritas and then reenact this scene for everyone. Require pictures.

  Tykkää

 12. Along with everything that appears to be building inside this particular subject matter, many of your viewpoints are actually rather stimulating. Nonetheless, I beg your pardon, because I do not give credence to your entire strategy, all be it refreshing none the less. It looks to me that your commentary are actually not completely rationalized and in simple fact you are generally yourself not completely confident of the argument. In any event I did take pleasure in looking at it.

  Tykkää

 13. Hmm is anyone else encountering problems with the images on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

  Tykkää

 14. Thanks for your interesting article. Other thing is that mesothelioma cancer is generally the result of the breathing of material from asbestos, which is a carcinogenic material. It’s commonly seen among individuals in the construction industry who have long contact with asbestos. It can also be caused by moving into asbestos protected buildings for a long period of time, Family genes plays a huge role, and some individuals are more vulnerable towards the risk when compared with others.

  Tykkää

 15. My partner and I absolutely love your blog and find most of your post’s to be precisely what I’m looking for. can you offer guest writers to write content for you personally? I wouldn’t mind publishing a post or elaborating on a number of the subjects you write related to here. Again, awesome site!

  Tykkää

 16. Very interesting details you have remarked, regards for putting up. ?My work is a game, a very serious game.? by M. C. Escher.

  Tykkää

 17. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

  Tykkää

 18. Absolutely pent written content, thank you for selective information. ?The bravest thing you can do when you are not brave is to profess courage and act accordingly.? by Corra Harris.

  Tykkää

 19. Naturally I like your internet web site, nevertheless you’ve got to check the spelling on quite a few of your posts. Several them are rife with spelling issues and I discover it very bothersome to let you know. Nevertheless I will surely come once more again!

  Tykkää

 20. Have you ever thought about adding a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. Nevertheless think about if you added some great photos or video clips to give your posts more, ”pop”! Your content is excellent but with pics and video clips, this site could definitely be one of the best in its niche. Excellent blog!

  Tykkää

 21. With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of completely unique content I’ve either authored myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any ways to help prevent content from being stolen? I’d really appreciate it.

  Tykkää

 22. Fulfill up the prominent percentage of process, I show limited stipulations on this internet locale further I trust that your network place is rattling interesting also has rigids of appealing instruction.

  Tykkää

 23. Attention to detail is perhaps the most important aspect of dealing with priceless items and furniture, and customers simply cannot afford to risk their hard earned belongings with any firm other than Palmetto Specialty Transfer.

  Tykkää

 24. This is what happens when women start using this kind of style to GET? WHAT THEY WANT, I’m one of those who WONT GIVE HER WHAT SHE WANTS. No Morals. This style is very classy when not being too provocative. But hey, if some idiot falls for it. Knock yourself out.

  Tykkää

 25. Well I sincerely enjoyed reading it. These records procured by you can be quite practical for proper planning.

  Tykkää

 26. I don?t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I don’t know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

  Tykkää

 27. choices to select the shape of your brain along with other proportions to be able to notice only those

  Tykkää

 28. You made some first rate factors there. I seemed on the internet for the difficulty and located most people will go along with together together with your site.

  Tykkää

 29. Thank you for your style connected with motive though this details is certain location a new damper within the sale with tinfoil hats.

  Tykkää

 30. Iâ??m impressed, I should say. Really rarely can i encounter a weblog thatâ??s both educative and entertaining, and let me let you know, you can have hit the nail towards the head. Your concept is outstanding; the thing is an concern that inadequate consumers are speaking intelligently about. Weâ??re extremely pleased which i came across this inside my search for something concerning this.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: