Sunnuntailenkki part…. 1000?

Tervetuloa sunnuntailenkille meidän kanssa taas about tuhannennen kerran 🙂 Melkein ei näistä kuvista uskoisi olevan marraskuun 20. päivä, mullahan on pelkkä villatakki päällä! :0 Muutenkin mitä ihanin kesäilta, meinasin tähän todeta, mut jos nyt ei ihan niin lämmin kuitenkaan hehe. Sanotaan että upea tyyni aurinko. Ja auringonlasku.

Rauhallista sunnuntai-iltaa ja leppoisaa alkuviikkoa Teille.

Muistakaa aloittaa huominen työpäivä istumalla alas kahvikupposen kera 😉

Ps. Edellisen postauksen avoselkäinen punainen mekko lähti tilaukseen :))

28 vastausta artikkeliin “Sunnuntailenkki part…. 1000?

 1. Nää on just huippuja nämä lenkkipostit. Maisemat ovat vain niin kauniita siellä. Täällä just nyt illalla -6°c eli nauttikaa 🙂 Vaikka toisaalta musta on ihan kivaa, että tulee talvisempaa.

  Tykkää

 2. Oijoi, ihanaa ulkoilua..
  Syyslomalla anoppilaan ainoa toiveeni oli, että haluan paistaa makkaraa avotulella. Se onnistui. Se oli paras hetki.
  Hilsen fra Finland!

  Tykkää

 3. Hei!
  Voisitko auttaa, mieheni on lähdössä pian työmatkalle Tromssaan ja lupasi tuoda tuliaisia sekä koululaisillemme että äidille eli minulle. Mitähän sieltä Norjasta kannattaisi Suomeen tuliaisina tuoda? Tätä on kysytty Sinulta ennenkin, mutta nyt en ehdi etsimään vastausta.

  Tykkää

 4. Joo etenkin lunta saisi jo tulla, jotta vähän valostuisi maisemat… Pimeallä on niiin mustaa… Mut kiitti 🙂

  Tykkää

 5. Makkara (tai nakit tässä tapauksessa) maistuu ulkona, nuotiolla paistettuina ihan uskomattoman hyvältä! 😛

  Tykkää

 6. Hmm… En tiedä kannattaako Norjasta ostaa mitään 😉 Hmm… Mikäköhän ois parempaa täällä kuin Suomessa, mikään kun ei ainakaan halvempaa ole hehe. Jos olet neulojatyyppiä ja sun mies osaa ostaa lankoja niin upeita laatulankoja täältä saa edullisemmin. Myös villavaatteita (niin alus- kuin päällys-) löytyy täältä paljon erilaisia; aika sellasta highteciä ettei edes tunnistaisi villaksi; ei kutise ja on ohutta+pehmeää. Bergans on loistava norjalainen ulkoiluvaatemerkki niin aikuisille kuin lapsille. Samoin norjalaisella Kari Traalla on aika ”cooleja” urheilu/ulkoiluvaatteita tytöille/naisille -molempia saa urhailukaupoista. Mitäs muuta? Astioissa ja sellasessa designissa suomalaiset on niin paljon parempia, etten osaa suositella mitään norjalaista… Mut Tromssassa on varmasti paljon kivoja paikallisia putiikkeja, joissa on paikallisia tuotteita, suosittelen käymään niissä! 🙂 Villa on täällä parempaa ja usein halvempaakin. Paljon lampaita ;)))

  Tykkää

 7. Aivan ihastuttavan seesteisiä kuvia. Tykkään etenkin noista vesiheijastumista.
  Kaunis tuo sinun villatakki, tupsut ja kaikki!

  Tykkää

 8. iiiik tarkoitatko että se punainen tilattiin sieltä Asos verkkokaupasta vai oliko se sinulla myynnissä?????
  Mäkin haluun….
  No nyt ryhdistäydyn…
  IHANIA kuviva ja SULLA taas tosi kivat vaatteet.
  KIITTI!!!

  Tykkää

 9. Mitä merkkejä sieltä löytyy lasten (ja aikuisten) villavaatteissa -lähinnä siis merino/silkkivilla paitoja ja bodyja lapsille kaipaisin. Sellaisia kun sun lapsilla on kuvissa näkynyt. Ruskovillaa vastaavia. Onko mikään merkki mikä toimittaa Suomeen tiedätkö? Tuhannet kiitokset, jos ehdit vastata 🙂

  Tykkää

 10. Hei kyselen tuosta PhotoScapesta, miten pääset tallentamaan kuvan (jos muokkaat sitä erämuokkauksessa, etkä muokkauksessa) haluamaasi kansioon?
  Olen yrittänyt nyt pähkäillä tätä, mutta en löydä reittiä 😀 Oikealla alanurkassa lukee ”tallenna config” mutta silloin pyytää vaan tiedostonimeä, enkä näin ollen tiedä mihin kuva loppujen lopuksi on tallentunut… Osaatko auttaa?

  Tykkää

 11. Kauniita kuvia. Ja kauniissa maisemissa saatte kyllä asua, olette varmasti onnellisia siitä! ihan kateeksi käy! 🙂

  Tykkää

 12. Moikka 🙂 Eniten ruskovillaa vastaa Nøstebarn -hinnoiltaan myös 😉 Sit on yksi hyvä villamerkki Joha, mutta se taitaa olla saksalainen? Täällä myydään myös todella paljon Janus -merkkisiä lasten villavaatteita, niitä meilläkin taitaa olla eniten.. Myös Cubuksella (se on nyt tullut Suomeen) on tosi kivoja ohuita villavaatteita lapsille.
  Ei nyt taita muita tulla mieleen… 🙂

  Tykkää

 13. Samoin, niistä tykkään itsekin ja otin varmaan sata kuvaa pelkästä vedestä 😛 No ei kai, mut kymmeniä…

  Tykkää

 14. Ooh, en ole tainut koskaan muokata erämuokkauksessa… mulla tallentuu kuvat suoraan siihen kansioon missä ne ovat. Eli en osaa ikävä kyllä auttaa 😦

  Tykkää

 15. Kyllähän nämä kauniita ovat, ei voi muuta sanoa ❤ Meren ranta rauhoittaa aina, missä vain!

  Tykkää

 16. Ihanan kuulaita kuvia. Suomessa on tänään satanut vettä aamusta iltaan…
  Hei aikaisemmassa postauksessasi julkaisit upeita inspis-kuvia pikkujouluasuksi. Olisin kysynyt sinulta, osaatko neuvoa tarkempaa ohjetta / linkkiä tuohon Asoksen lyhyeen, valkoiseen tunika-mekkoon, jossa on beigejä / kultaisia palloja? Se on NIIN mun oloinen ja olen nyt kahlanut Asoksen sivut läpi, mutten kuitenkaan löytänyt kyseistä mekkoa. Jos voit auttaa, oisin tosi iloinen 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: