Rakkausneule

Oikeesti teidän ois nyt pitänyt nähdä minusta yksi toinen kuva tänään. Sellanen, missä aamu yhdeksältä istun meidän etupihalla toivoen, ettei mun mies olis lähtenyt kauas. Olen just palanut aamujumpasta hikisenä, punaisena ja janoisena eikä mulla oo avainta. Eikä puhelinta. Ei kai siinä muu auta kuin istua odottamaan. Kaikkien piti siis olla kotona. Mut ei ollut.

No, koskapa mulla ei kuvaa tästä aamuisesta ilosta ole, kerron (paljon meluummin) eräästä vaatekappaleesta, joka ansaitsee ehdottomasti oman postauksensa. Se on Marc ’O Polon alpakkavillaneuletakki, ehkä pehmein ja ylellisin villatakki ever. Ensikosketus tähän pehmeyteen tapahtui jokunen viikko sitten Oslossa, mutta suolaisen hintansa vuoksi ihanuus ei ollut ihan harkitsematta ostettavissa. Jälkeenpäin muistelinkin, että Putiikki rannalla taisi myydä ihan samaa neuletta ja arvelin, ettei se voi olla ihan niin kallis kuin Oslossa. No ei ollut. Ja niin ostin.

Pari päivää mun ostokseni jälkeen kärsi muuten Putiikin Pannuhuoneen varasto savuvahinkoja ja jotain näin ihanaa saattoi saada ihan 40% alesta… mut asia on kunnossa nyt, joten ei siitä sen enempää. Mun tuuria vaan 😉

Sellainen rakkausvaate tällä kertaa… Kelpaa kylmän tulla.

Kivaa marraskuista alkuviikkoa!

42 vastausta artikkeliin “Rakkausneule

 1. Voi, nauroin vedet silmissä tolle avain-jutulle, (anteeksi kamalasti) toivottavasti ei haittaa? 🙂 Ja kiitos vinkistä, pitääpä huomenna heti mennä kurkkimaan löytyisikö jotakin kivaa savunhajuista päällepantavaa.. 🙂

  Tykkää

 2. Rakkausneule, voi ihanuus! Alankin metsästää alpakanvillaista neuletta, Tamperekin osuu matkan varrelle mummolaan mennessä…

  Tykkää

 3. Et kertonut tarinaa loppuun. Kauanko jouduit odottamaan ja oliko muu pesue kaukanakin kotoa? Ikävä fiilis varmasti tuo, mut seuraavalla kerralla varmastikin muistaa ottaa vähintäänkin kännyn mukaan.

  Tykkää

 4. heip ja terveisiä Tampereelta! Putiikki rannalla savuvahinko myynti on akanut ja loppunut jo viimeviikon puolella 😦

  Tykkää

 5. Hih! Mulle kävi eilen just toi samainen avainhässäkkä;) Ei ehkä mitään noin dramaattista, eli en ollut hikinen, nälkäinen, janoinen etc. Vaan toin lapsia päiväkodista ja eskarista… Mutta hah haa! Mellä on onneksi vara-avain jemmassa. Onnea joo kun mies kotiutuu vasta perjantai-iltana… No onneksi sullakin loppu hyvin kaikki hyvin;)
  Mukavaa viikon jatkoa kaikille!
  ps. Neule on todellakin rakastettava.

  Tykkää

 6. Joo ei ne ollut kaukana, veivät peräkärryllistä pihansiivousjätettä kaatopaikalle ja kävivät ostamassa aamupalaa, puoli tuntia… Mut en kyllä osanut arvella yhtään… :S Mn mies sanoi ihan samaa, et toivottavasti opin. ;D

  Tykkää

 7. Oi oi miten luulin että se olisi jatkunut vielä keskiviikolle… olin lukevinani nettisivuilta… Ehkä kaikki onkin sitten myyty jo loppuun? 🙂 Hyvä juttu 🙂

  Tykkää

 8. Tiedä kuinka dramaattista tääkään oli hih, mutta kyllä siinä vähän mietitytti et kuinka pitkälle ne on lähteneet… Päättänyt antaa mammalle omaa aikaa ja rauhallisen aamupäivän hehe 😉
  Voi ei toi ois niin kamalaa jos mies ois vielä matkoilla… Meilläkin on ollut vara-avain ulkona, mutta nyt oltiin just raivattu pihaa ja siivottu pusikoita niin että avaimen piilopaikka ”paljastui” ja otettiin avain pois. Joten… täytyy alkaa pitämään omia avaimia mukana… 😉
  Kivaa viikon jatkoa, kiitos ilahduttavasta kommnetista :))

  Tykkää

 9. Ihana,klassisen kaunis neuletakki,
  käy hyvin sulle.
  Äh,kurjuus sitä ulkona istumista,
  vaikka kuva siitä oliski ollu ihan kiva nähä,
  häijyjä ”kavereita” sulla 😉

  Tykkää

 10. Kiitos ihanasta blogistasi!
  On ilo lukea kirjoituksiasi elämästäsi ja katsella upeita kuvia ja inspiroitua niistä.
  Onnellisuutta eläämääsi:)

  Tykkää

 11. Hei, lähteekö savunhaju vaatteista oikeasti? Olen saanut sellaisen käsityksen, että jos se kerran tekstiileihin imeytyy, niin se on siinä ja pysyy. Ei siinä pienet pesut ja tuuletukset välttämättä auta. Mutta oikaiskaa toki, jos olen väärässä…

  Tykkää

 12. Moikka!
  Kiitos ihanasta blogista. On mukava käydä ihastelemassa kauniita kuvia ja lukemassa juttuja. Kysyisisn vielä Andes-liivistä. Kuinka monta kerää sulla meni lankaa liivin tekoon. Minkä kokoisilla puikoilla neuloit. Entä silmukka koot? Takaosa oli 90, mutta oliko etosat minkä kokoiset?
  Mukavaa Marraskuuta 🙂
  Marika

  Tykkää

 13. Moi! Minua myös kiinnostaisi tuo Andes-liivi.Onko etuosan kaulus ihan suora vai onko siinä tehty jotain kavennuksia tms.? Miten käsiaukot on tehty?
  Ihania kuvia taas!

  Tykkää

 14. Ihanasti toteutettu. Mulla oli lapsena vastaavanlainen josta aina tupsahteli karkkia, kolikoita, tarroja tai muuta kivaa. Kyllä oli joulun odotos jännää silloin 🙂

  Tykkää

 15. Hei!
  Tämä menee nyt hieman asiasta sivuun, mutta miten olet tehnyt tuon tosi makean otsisletin? Se on hieno!

  Tykkää

 16. Kiva postaus, sillä minäkin rakastan neuletakkeja, etenkin mekkojen kanssa. Oma rakkausneuleeni löytyi niinkin erikoisesta paikasta kuin Nairobin kirpputorilta. Siihen kun kääriytyy niin kaikki on hyvin! Väriltään kameli ja malliltaan klassikko kuten sinullakin, tosin lyhyt.
  Kiitos kauniista kuvista!

  Tykkää

 17. Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me crazy so any help is very much appreciated.

  Tykkää

 18. Good write-up, I am normal visitor of one?s blog, maintain up the nice operate, and It’s going to be a regular visitor for a long time.

  Tykkää

 19. Hi there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

  Tykkää

 20. I?ve been exploring for a little bit for any high-quality articles or blog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Studying this information So i?m glad to express that I have a very good uncanny feeling I found out exactly what I needed. I most definitely will make certain to don?t disregard this site and provides it a glance on a constant basis.

  Tykkää

 21. Just about all of whatever you claim is supprisingly precise and it makes me ponder why I hadn’t looked at this in this light before. This article truly did turn the light on for me personally as far as this particular topic goes. However at this time there is actually 1 point I am not really too cozy with and while I try to reconcile that with the core idea of your position, permit me see exactly what the rest of the subscribers have to say.Nicely done.

  Tykkää

 22. Quite what I was searching for, cherish it for posting . ?There are many victories worse than a check.? by George Eliot.

  Tykkää

 23. Hey! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips?

  Tykkää

 24. I am really loving the theme/design of your site. Do you ever run into any internet browser compatibility problems? A number of my blog visitors have complained about my site not working correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any advice to help fix this problem?

  Tykkää

 25. Fabulous … simply fabulous. Way to give us all something that we all might not have ever known about. At least I just discovered something new. You are awesome!

  Tykkää

 26. *You made some decent points there. I looked on the internet for the problem and found most individuals will go along with along with your internet site.

  Tykkää

 27. Today, Palmetto Specialty Transfer is defined as a company that is synonymous with astounding attention to detail as it relates to relocation, delivery, and installation of art and antiques.

  Tykkää

 28. I have an option to draw a propaganda type poster about the russian revolution for one of my classes. I was wondering if anyone had any good/creative ideas?.

  Tykkää

 29. Too me, this is the natural fat, nut oil and for us low carbers, this is what really keeps us from from becoming hungry…it does work wonders on the metabolism., thanks for watching ;)?

  Tykkää

 30. I have been searching on-line greater than three hours nowadays, yet I certainly not discovered any fascinating article like yours. It is stunning value enough for me. Personally, if all site house owners and bloggers made excellent content material materials as you probably did, the online will most likely be far more useful than ever before.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: