Helpottaa

Viime viikon lopulla sain lapsilta kirjekuoren. Tavallisen valkoisen kuoren, jossa luki mieheni käsialalla mamma. Ja jotain että olen ollut niin kiltti ja pitänyt hyvää huolta kaikesta koko syksyn kun mies on ollut paljon matkoilla. Valittamatta melkein valittamatta. Okei, kuulostaa lupaavalta 😉 Sisältönä oli lahjakortti Thai-hierontaan ja siellähän minä olen tänään ollut. Puolitoista tuntia. Kuumien kivien ja tuoksuöljyjen kanssa. Aamupäivällä zumban jälkeen. Ei hullumpi aloitus maanantaille!

uusi huivi! 🙂 Stylesnob / paita Superdry / farkut Object

Mulla on kai ollut pikkusen raskas syksy. Kai. Kaikki on niin suhteellista. Elämä on joskus vähän raskasta. Tai sit voi yrittää niinkuin amerikkalaiset keksiä jokaiseen arjen askareeseen jonkun helpotusvälineen. Kävelyä helpottamaan liukuportaat, karkin syöntiä helpottamaan suuremmat laatikot ja telkun katselua helpottamaan lisää kanavia. Jotta elämä olisi mahdollisimman mukavaa ja helppoa.

Mut jotenkin en vaan usko et se on tarkoituskaan. Et kaikki ois helppoa. Ettei elämä tuntuisi miltään.

Aamulla pyöräilin zumbasta kotiin yhdeksän maissa auringon noustessa^

Se oli vuoden viimeinen. Otin joulukuun lomaa aamutunneista ja ajattelin pitää vapaapäivät vapaina. Kyllä hymyilytti ajellesssa. Ja helpotti.

111 vastausta artikkeliin “Helpottaa

 1. Aw, this was a really nice post. In thought I wish to put in writing like this additionally ? taking time and precise effort to make an excellent article? however what can I say? I procrastinate alot and by no means seem to get one thing done.

  Tykkää

 2. You might discover effective specific development of any L . a . Weight loss program and each and every you are really crucial. To begin with level is an natural misplacing during the too considerably weight. lose belly fat

  Tykkää

 3. Hey! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My blog looks weird when browsing from my iphone4. I’m trying to find a theme or plugin that might be able to correct this issue. If you have any recommendations, please share. Thanks!

  Tykkää

 4. Awesome … simply awesome. Way to pass onto us all something that we might not have ever known about. At least I just discovered something new. Thank You!

  Tykkää

 5. Your weblog is extremely good. Appreciate it greatly for delivering lots of very useful related information.

  Tykkää

 6. There is clearly a good deal to know about this. I believe you created various very good points in capabilities also.

  Tykkää

 7. Hi! My wife and I frequently publish guest posts for other blog site owners to help increase publicity to our work, as well as provide superb articles to weblog owners. It’s a win win situation! If you happen to be interested feel free to contact me at: Landis@gekk.edu so we may talk further. Kudos!

  Tykkää

 8. I havenâ??t checked in here for some time because I thought it was acquiring boring, but the last few posts are genuinely excellent quality so I guess Iâ??ll add you back to my day-to-day bloglist. You deserve it my friend. insurance guides

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: