Päivän minä feat. Cinema

Se olisi sit taas päivän minä(minäminä), voi huokaus 😉 Huomaatte et mulla oli tänään vaikeuksia päättää nutturan ja ponnarin väliltä…. Mut kuuluu mulle muutakin. Olin esimerkiksi töissä viime yön. Ykskaks yllättäin oman työn lisäksi. Mut se oli vain kivaa. Ehdin neuloa melkein kokonaisen sukankin. 

Usein kysellään muuten myös mun kuvanmuokkausohjelmasta ja et mitä teen mun kuville. Ohjelma on siis Photoscape ja näitä on joskus kamalan vaikea neuvoa kun mun ohjelma on norjaksi, mutta yritetään enkuksi 🙂 Tämän päivän kuvia (kaikkia muita paitsi keskimmäistä kasvokuvaa) esimerkiksi olen muokanut yhdellä suosikeistani, jonka löydät Editor -valikosta. Sieltä Filter ja Film effect : Cinema. Cineman lisäksi kuville kivaa tunnelmaa antaa saman valikon Agfa -asetus; sellasta lapsuuden polaroid -fiilistä 😛

Jeps, tänään ajoissa nukkumaan ja pitkät yöunet, kivaa illan jatkoa vaan teille muille 😀 Vi ses i morra ❤

14 vastausta artikkeliin “Päivän minä feat. Cinema

 1. Kiitos kuvankäsittelyvinkeistä. Nuo bootsit näyttävät tosi kivoilta, juuri sopiva korko. Ei varmaan saa Suomesta?

  Tykkää

 2. Sulla on tosi kivasti käsitellyt kuvat ja sivut muutenkin. Liekö ilmainen vai ostettu tuo photoscape..itse olen juuri aloitellut työn ja tuskan kanssa omaa blogia enkä tiennyt että voi käyttää muitakin ohjelmia kuin bloggerin tms. Ja kamera sulla taitaa olla kanssa aika laadukas kun kuvat ovat niin kauniita..

  Tykkää

 3. Tää ei nyt kyllä liity tähän postaukseen, mutta joissain näissä sun olohuonekuvissa on näkynyt sellanen ihana valkonen neulottu tyyny.. Ootko ite tehnyt sen? Olisko ohjetta? 🙂 En muista ootko jossain postauksessa kertonu mistä se on kotosin ja se on jääny mieleen, ni oli pakko kysyä 🙂

  Tykkää

 4. Saatko muuten tuolla photoscapella kuvat noin kivasti vinoonkin?:) Latasin tuon ohjelman vasta eilen, ja kuvia osaan kyllä jo yhdistää esim vierekkäin, mutta tuollaista toimintoa en ole vielä löytänyt…

  Tykkää

 5. Olen huomannutkin että sulla usein Agfa käytössä,
  se on kiva sävy ja itselläkin välillä käytössä.Muita suosikkeja ovat Portra ja elokuvaesitys 🙂
  Hyvää päivän jatkoa!

  Tykkää

 6. Mikä LV laukku sulla kuvissa on? Onko se Palermo? Mikä koko ja voitko kertoa käyttökokemuksia? Itsellä olisi etsinnässä olkahihnallinen isohko LV laukku.

  Tykkää

 7. Hei, mullahan on tollainen tunikapaita kans. Missähän se oikeen on…
  Kiitos taas päivän asu vinkistä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: