Joulukalenterin 1.

”Jurlique believes that beauty comes from beauty. Beauty is not processed. It’s not made in a lab.”

Jurlique kasvattaa käyttämistään raaka-aineista 95% biodynaamisilla luomufarmeillaan eteläisessä Australiassa. Tavoitteena on hyväksikäyttää luonnon omaa elinvoimaa ja yrttejä mahdollisimman tehokkaasti ja yhdistää muunmuassa homeopatian ja  aromaterapian periaatteita kosmetiikaan. -And just the way Mother Nature intended.

Olen syksyn aikana saanut Jurliquen (käykää tykkäämässä Facebookissa ja lukemassa lisäinfoa!) tuotteita kokeiltavaksi ja ehdottomasti pitänyt niitä suosittelemisen ja tutustumisen arvoisina. Suoraan sanottuna rakastettavina. Jäävät todennäköisesti mun kosmettiikkavakkareihin. Täyteläisiä voiteita, mietoja tuoksuja ja virkistäviä kasvosuihkeita. Nyt haluaisinkin lähettää myös yhdelle teistä pienen jouluisen ylläripaketin ihania Jurlique -tuotteita. Halukkaat ilmoittautukaa komenttiboksiin jonkinlaisella viestillä et mukana ollaan! 🙂 Kivaa joulukalenterin ekaa siis… Tai joulukuun ekaa. Mikä muistuttaakin siitä, et mun on palattava siivoushommiin. Joulukoristelut odottaa :)) Moikka!

Postaus sisältää ilmaiseksi saatuja tuotteita.

905 vastausta artikkeliin “Joulukalenterin 1.

 1. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how could we communicate?

  Tykkää

 2. Howdy are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

  Tykkää

 3. There are some fascinating cut-off dates in this article however I don?t know if I see all of them heart to heart. There may be some validity however I will take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as nicely

  Tykkää

 4. I will immediately grab your rss as I can not find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Please permit me understand in order that I may just subscribe. Thanks.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: