Oma tyyli

Mietin joskus (no aika harvoin mut kuitenkin) et monet bloggaajat ovat aika rohkeita. Lähinnä sellaiset, jotka laittavat kuvia omasta tyylistään. Mun mielestä ei oo ollenkaan niin pelottavaa laittaa kuvia omasta ulkonäöstään kuin omasta tyylistään; naamallehan ei voi mitään, mutta tyyli onkin jo ihan toinen juttu. Ihmiset ovat niin kriittisiä eikä koskaan voi miellyttää kaikkia. Aina on  joku, joka ei tykkää. Usein aika montakin. Ja se on aika pelottava ajatus.

Kuten sanottu, aika harvoin mietin tällaisia. Luulen, että teen blogia vieläkin tyyliin ”kuka näitä kuvia muu näkee kuin minä”. Et mitä se haittaa vaikka hiukset vähän harottaisi tai lattialla olisi legopaloja. Et kuka niitä nyt näkee. Enkä muuten pidä itseäni ollenkaan rohkeana. Ei- en tarkoittanut itseäni tolla ensimmäisellä lauseellani. Tarkoitin niitä muita. En kohtaa blogeihin littyviä juttuja lainkaan tavallisessa elämässäni. En seuraa norjalaisia blogeja emmekä juuri koskaan puhu blogeista kavereiden kanssa. En melkein edes tiedä seuraako tätä kukaan -paitsi teidän kommenttienne perusteella, kiitos niistä ❤

Kuten sanottu, en tunne itseäni mitenkään rohkeaksi ainakaan blogin suhteen. Enkä muuten mitenkään itsevarmaksi. Niin, että mun ego olisi kovasti kasvanut hehheh. Joskus postausten julkaiseminen jännittää ihan hirveästi. Sellaisten, joissa on jotain mun omia hölmöjä juttuja. Paljon helpompi on julkaista jotain kuvia korkokengistä ja julkkisnaisista.

Silti mun mielestä on ihanaa lukea ja katsella ihmisten ihan oikeita juttuja. Tyylejä. Sisustuksia ja asuja. Etenkin sellaisia tyylejä, jotka selvästi ovat omistajalleen rakkaita. Persoonallisia. Mistä tahansa tyylistä voi saada hurjasti inspiraatiota vaikkei se ihan omaan makuun olisikaan. Vaikkei juuri samanlaista haluaisikaan. Kunhan se on rakkaudella tehty ja aito. Ehkä vähiten mun mieltä lämmittääkin sisustukset, joissa on käytetty pelkkiä trendijuttuja. Kuten vaikka pelkkää valkoista vain koska se sattuu olemaan niin suosittua. Etenkin inhoan kaikkea, mistä voi tulla so-last-season. Apua. Tai että joku juttu muka olisi so-last-season, miksi ihmeessä, jos se on hyvännäköistä? Miksei se sitten ole sitä aina? Tyyli elää jatkuvassa muutoksessa ja kaikkeen voi ja saa kyllästyä, mutta ei siksi, että se on jonkun muun mielestä vanhanaikaista.

Parasta on pysyä uskollisena itselleen ja tehdä just niinkuin itse haluaa. Muutoin on aina jonkun mielestä joko vanhanaikainen tai tyylitön. Mutta omaa persoonallista tyyliä ei kukaan voi ottaa sulta pois.

Ps. Bongasitteko pierutyynyn? ;D

Rentoa sunnuntaita ❤

Ja muistakaa arvonta alla…

120 vastausta artikkeliin “Oma tyyli

 1. Hey there! I’m at work browsing your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the superb work!

  Tykkää

 2. In the midst of great joy do not promise anyone anything. In the midst of great anger do not answer anyones letter.

  Tykkää

 3. preparing. These kind of magazines not merely assist to realize theoretical expertise, nevertheless it also

  Tykkää

 4. I have been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Reading this information So i?m happy to convey that I’ve an incredibly good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make certain to don?t forget this web site and give it a glance on a constant basis.

  Tykkää

 5. Hi there, You have done a great job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I am confident they will be benefited from this site.

  Tykkää

 6. Hi! I simply wished to take the time to create a remark and state I have truly enjoyed reading your blog. Thanks for those your projects.

  Tykkää

 7. Magnificent beat ! I wish to apprentice whilst you amend your internet site, how am i able to subscribe for a blog site? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

  Tykkää

 8. Thanks for the good read. We extremely appreciated this! I don’t usually comment on blogs but this one truly was fascinating. I’ll bookmark for later.

  Tykkää

 9. thunder 3000c reverse osmosis ultrafiltration system Austin sanoo:

  Big fleas have little fleas upon their backs to bite them and little fleas have lesser fleas and so ad infinitum.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: