Villamekko + metallikello

Moi moi ja HUH, kuten varmaan arvaattekin oon ollut melkoisen buzy töiden kanssa. Ensin aamulla lumihangessa kahlaten töihin ja sit illalla lumihangessa kahlaten jumppasalille. Ja sit vielä ihan kaikki lihakset on niin kipeitä et voi oikein kunnolla sääliä itseään 😛 Hullua toi treenaaminen. Olin jo niin hyvin pääsyt kivuttoman, treenittömän elämän alkuun.

Ja kuten mainittu, lunta on tullut. Ja pakkasta. Siksi pukeuduttu villaan ja tuhanteen kerrokseen. Ja kuten mainittu, töissä on taas oltu aamut ja illat. Siksi väsynyt naama (-mutta iloinen, koska huomenna on vapaata ❤ -eikä treeniä):

 Nää on näitä hyyyvin realityasuja, jotka toimivat, koska…. no, ne toimivat. Villamekko pakkasilla on vaan kauheen hyvä.

Ja muuten, koska törmäsin kauhesti mun rannekelloani muistuttavaan kappaleeseen niin ajattelin ottaa senkin aiheen tässä puheeksi kun kellosta joskus kysellään:

Mulla on siis Seiko Coutura Two Tone Diamond -kello (kuva) ja nyt löysin Michael Korsilta (kuva) ihan samantapaisen. Jos joku vaikkaa sattuu olemaan kellonostoaikeissa. Yllensäkin taidan tykätä vähän maskuliininsesta metallikelloista chronographeineen -kunhan niissä sit on noita naisellisia timantteja 😀

Lopuksi vielä päivän ilouutinen yhdelle eli Putiikin Rannalla tarjoama keeppi on arvottu….:

Marika kirjoitti:

29.1.2012 21.38  (Muokkaa)

Siis aivan ihana keeppi. Tuo sopisi minulle niin hyvin, sillä masulle alupuolella jäisi oma tila pyöristyä ja pysyisin lämpimänä, vaikka en villatelttaan pukeutuisikaan =) Ihana. Tahdon arvontaan.=)
Kiitos ihanasta arvonnasta =) Tästä mahdollisuudesta tuli jo hyvälle mielelle=)

***

Onnea Marika! Laitathan mulle s-postilla sun yhteystiedot :))

Vi ses i morra ❤

45 vastausta artikkeliin “Villamekko + metallikello

 1. ” Tuo sopisi minulle niin hyvin, sillä masulle alupuolella jäisi oma tila pyöristyä ” Mitä? Onko odotettavissa, että masu pyöristyy ihan lähiaikona?

  Tykkää

 2. Niin siis ilmeisesti tuo arvontaan osallistuneen Marikan masu on pyöristymässä, ei Johannan 🙂 Onnea vaan Marikalle!

  Tykkää

 3. heiips, onnea Marika! Ihanan lämmikkeen sait! Meillä oli pakkasta -27 auton mittarin mukaan, kun äsken kuskailin lapsia:)
  Ihana tuo sinun villamekko ja IHANAA ja RENTOA vapaapäivää<3

  Tykkää

 4. Onnea Marikalle!
  Huomasin, että tuo putiikki on Tampereella, peräti kaksi putiikkia! Pitää mennä katsomaan, onko siellä tätä ihanaa keeppiä, kun nettisivuilta ei ainakaan löytynyt.

  Tykkää

 5. Onnea Marika! Hyväntuulisuus välittyi hänen kommentistaan 🙂 Mulle tuli semmoinen hassu idea mieleen, olis aika kiva arvonta jos arpoisit jotain itsetehtyä. En nyt välttämättä puhu mistään korvapuusteista 😉 mutta esimerkiks joku tekemäsi kortti tai piirros tai virkattu rintaneula. Ihailen kovin sun tyyliä ja kädentaitoja. Ei sen tarvis olla mitään isoa ollakseen tosi ainutlaatuinen. 🙂 Voi olla että olen tosi yksin tän ajatukseni kanssa, heh.
  Joka tapauksessa oikein aurinkoisia päiviä sinnekin lumiseen Norjaan ja rentouttavaa vapaapäivää! 🙂

  Tykkää

 6. Äh, ajattelin jo, että olet ainoa tyyliblogisti, jolla ei ole kultaista Michael Korsin rannekelloa, mutta nyt sinäkin ajauduit suosittelemaan kyseisen miekkosen tuotoksia (onneksi sentään eri värisenä) 🙂
  No, jokainen käyttää sellaista kelloa kuin haluaa, mutta henk.koht. en tajua tuota kultaista Kors-hypeä, niin tulipa vain mieleeni 😀
  Ihanaa vapaapäivää!

  Tykkää

 7. Lämpimän näköinen mekko. 🙂
  Itse en ole yhtään kelloihmisiä, joskus nuorempana käytin aina rannekelloa, mutta se on jäänyt kun paristo loppui..heh.. 😀

  Tykkää

 8. Onko tämä se sama mekko jota käytit raskausaikanakin? Vai oliko se sittenkin punaisilla koristuksilla? No anyway, kivan näköinen:) Itsekin olen pari päivää tepastellut villamekossa kun näillekin leveysasteille saatiin pari astetta pakkasta. Piti oikein illalla neuloa pipokin, normaalisti täällä ei villapipoa just tarvita talvellakaan:D

  Tykkää

 9. Hei ja ONNEA Marikalle ihanasta voitosta 🙂
  Näillä pakkaslukemilla jota tänään on täällä ollut -16 tarvitaan jos jonkinlaista villasta alle sekä päälle.. pitänee myös muistaa huulien rasvaus on senverran puhuria, että kasvoihin käy mukavasti. Kiva kun aurinko kuitenkin näytäytyy ihan kunnolla, joten kevättä kohti ollaan kovaa kyytiä menossa..:)
  Päälläsi on huippukiva mekko 🙂 sopii kivasti farkkujen kanssa.
  Pakkasterkuin täältä – sinne 🙂

  Tykkää

 10. Ihan parhautta omistaa vaate, joka on käytännöllinen ja vielä näyttää todella hyvältä :). Mä löysin kirpparilta pitkän villatakin. Siis villasta tehdyn takin, ihan mielettömän lämmin ja ihana kun ulottuu nilkkoihin asti. Vaan se ulkonäkö… no, pääasia että on lämmin näillä paukkupakkasilla 😉

  Tykkää

 11. Ostin just saman mekon Traderasta. Maksoin eilen ja nyt odottelen postia. Vähän jännittää koko. Oon normaalisti kokoa 1 ja ostamani mekko on 2. Ajattelin, että ei haittaa, koska talvella alle laitetaan enemmän vaatetta. Mulla on myös ton mekon kesäversio: se on ihana!

  Tykkää

 12. Mikä on tuo ihana villamekko ja mistä voin hankkia samanlaisen? Pakko saada! Sopii niin täydellisesti farkkuleggareiden ja miksei palmikkosukkahousujenkin kanssa.
  Olen muuten aivan koukussa tähän ihanan raikkaaseen ja tunnelmientäyteiseen blogiisi, KIITOS että kirjoitat ja varsinkin kuvaat. 🙂

  Tykkää

 13. Hei taisin vilkuilla samaa mekkoa Traderassa, se on niin ihana! Jätin kuitenkin huutamatta, kun olin myös epävarma koon suhteen. Joku sanoi, että olisi reilua kokoa ja toinen taas, että pientä. Eli jos on sulle liian iso, niin täältä löytyy halukas ostaja kokoa 2. 🙂

  Tykkää

 14. Heippa!
  Ihana villamekko ja näytät tosi kauniilta. Kiitos kaikista superhyvistä vinkeistä. Sinulla loistava tyylitaju niin vaatteissa kuin sisustuksessakin 🙂 Tätä blogia on suuri ilo seurata, kiitos! 🙂

  Tykkää

 15. Oma kokemukseni mukaan Odd Mollyn vaatteet ovat pientä kokoa. Käytän normaalisti kokoa S, mutta Odd Mollyssa käytän kokoa 2 (=M?).

  Tykkää

 16. No mun mielestä riippuu tosi paljon mallista millainen OM:n mitoitus on… Käytän myös normaalisti S-kokoa, mutta Mollyissa usein 2, mutta neuleissa menee myös 1.

  Tykkää

 17. Aivan ihana tuo villamekko! Olen samaa mieltä Pian kanssa, sinulla on aivan ihana tyyli. Kivaa viikonloppua! 🙂

  Tykkää

 18. Tosi hyvä idea, etkä MS varmasti ole yksin ajatuksesi kanssa! Olis ihanaa saada mahdollisuus osallistua noinkin uniikkiin arvontaan ja vielä hienompaa olisi voittaa se! 🙂

  Tykkää

 19. Oh, I loved this post! These darling room are so cozy, charming, personable, lived in, and happy. What a sweet environment they have to play and create many memories.
  I love your style!

  Tykkää

 20. Thanks for your post. I’d like to write my opinion that the tariff of car insurance varies widely from one insurance plan to another, since there are so many different facets which bring about the overall cost. For instance, the make and model of the car will have a huge bearing on the purchase price. A reliable old family car will have a more economical premium than just a flashy expensive car.

  Tykkää

 21. Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be at the web the simplest factor to take into accout of. I say to you, I certainly get annoyed even as other people consider worries that they plainly do not understand about. You controlled to hit the nail upon the highest as well as defined out the whole thing with no need side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thank you

  Tykkää

 22. Hey there just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem to be running off the screen in Firefox. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I figured I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem fixed soon. Kudos

  Tykkää

 23. Thanks for a marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you are a great author.I will always bookmark your blog and will often come back from now on. I want to encourage yourself to continue your great work, have a nice evening!

  Tykkää

 24. It?s actually a cool and useful piece of information. I am happy that you just shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

  Tykkää

 25. I?ve recently started a site, the info you provide on this site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work.

  Tykkää

 26. Hmm it looks like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole thing. Do you have any tips and hints for beginner blog writers? I’d certainly appreciate it.

  Tykkää

 27. Hey there! I could have sworn I’ve been to this site before but after reading through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

  Tykkää

 28. This post is disappointing. Although these may seem like it truly is minimalist and simple they are anything but. ”Scaled back towards the bare necessities” doesn’t suggest less time, it means the designers really need to focus a lot more to the small points and grid. Also, all these examples are the same as getting minimalist, not exactly a ”merging trend” as most great designers have already done this previously.

  Tykkää

 29. Hows it going, you have a nice site but sometimes I see a issue whereby the top nav bar can’t be viewed. It is mainly on the main web-page Regards

  Tykkää

 30. Hey there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

  Tykkää

 31. Unquestionably imagine that that you stated. Your favorite justification seemed to be at the net the simplest factor to keep in mind of. I say to you, I certainly get irked whilst other people think about issues that they just don’t realize about. You controlled to hit the nail upon the top and defined out the whole thing with no need side-effects , people can take a signal. Will probably be again to get more. Thank you

  Tykkää

 32. Definitely, what a magnificent blog and educative posts, I definitely will bookmark your blog.All the Best!

  Tykkää

 33. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening to read?

  Tykkää

 34. Hey there! I’m at work surfing around your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the excellent work!

  Tykkää

 35. Definitely believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: