BB

Yllä on muuten pikkuosa mun laukun sisältöä. Ei siis ollenkaan kaikki, mutta ainakin ne tärkeimmät.

Viimeiset kaksi viikkoa olenkin ollut mukana Indiedaysin ja Garnierin yhteistyökampanjassa ja testaillut Garnierin uutta BB -voidetta, joten se on tietty ollut mukana vähän joka paikassa. BB for Blemish Balms siis. Oli tosi hauskaa päästä kampanjaan mukaan, sillä mulle nää beebeet ovat vielä olleet ihan tuntemattomia. Vaikka nehän lupaavat oikeastaan kaiken; kosteuttaa, tasoittaa ihon pintaa ja sävyä, peittää virheitä sekä heleyttää väsynyttä ilmettä. Ja aurinkosuojakin (SPF 15) Garnierin BB:ssa on.

Mutta mitä sanoo mun testi? Missä voide mun kanssa oli ja miten se toimi?

Ehkä eniten pidin voiteen ominaisuuksista aamutreenin jälkeen. (Siksi oikein pusuttelukuva ehheh.) Aamutreenin ja suihkun jälkeenhän on usein kiire jonnekin; kouluun, töihin, kauppaan tai ainakin ihan vaan kotiin, jottei koko päivä mene jumppasalilla nyhjäämiseen. Ja silloin on tosi kätevää hoitaa meikkaaminen mahdollisimman nopeasti. Ei jaksa eikä tee mieli laittaa paksuja meikkivoiteita -kunhan saa kosteutuksen ja on lopunpäivää sellasen terveen ja sporttisen näköinen! Kuvissa mulla on BB:n lisäksi vain poskipunaa ja silmämeikki. Lupaustensa mukaisesti voide tosiaan peittää kevyesti (perinteistä sävyttävää päivävoidetta enemmän) ja tuo kasvoille hehkuvaa kuultoa.

Työpäivän päälle ilme on usein vähän(?) väsynyt ja meikki kulunut pois päivän aikana. Olen kokeillut parina päivänä kasvopesua ja voidetta heti työpäivän jälkeen ja todennut, että tosi pienellä vaivalla voi itsensä tuntea moninkertaisesti freesimmäksi! En tiedä poistaako voide väsymyksen merkkejä, mutta tunne ainakin oli huomattavasti virkeämpi. 

BB on hyvä suoja myös ulkona -niin pakkasta kuin aurinkoakin vastaan. Tuo pikkasen sävyä -ihan kuten vanha tuttu sävyttävä päivävoide sekä tasoittaa kivasti pikkuvirheitä ja laikukasta punoitusta kovassa kevättalven auringossa ja kuivassa pakkasilmassa.

 

Pakkauksessa sanotaan, että BB:a voi laittaa kaksi kerrosta päällekäin peittävämpää lopputulosta halutessa. Iltakylään lähtiessä laitoin kuitenkin oikein meikkivoiteen BB:n päälle. Ja sekin toimi -lopputulos oli päivämeikkiä peittävämpi, mutta sama hehku loisti kyllä sieltä meikkivoiteen altakin. 

Noin yleisesti voide siis taisi pitää kaikki lupauksensa ja ennen kaikkea yllätti positiivisesti. Siksipä voinkin hyvillä mielin arpoa  yhdelle teistä Garnier -paketin, joka sisältää:

-BB-voide Light
-BB-voide Medium
-Tinted eye roll-on
-Nordic Essentials puhdistusgeeli
-Garnier Intensive 7 days Body lotion Mango, 400 ml
-BodyTonic Vartalonkuorinta

Arvon paketin kaikkien niiden kesken, jotka kirjoittavat kommenttibksiin oman vinkkinsä Kuinka säilyä freshinä pitkän päivän?

Voittajan julkaisen jo perjantaina, joten laittakaapa jakoon pienen pienetkin vinkit! 🙂

Niin ja täältä, Garnierin sivuilta voit voittaa kokonaisen vuoden BB-voiteet!

910 vastausta artikkeliin “BB

 1. Whats Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & help other customers like its aided me. Great job.

  Tykkää

 2. We sought to provide relocation, delivery and storage services of unrivalled quality to individuals, organizations, and businesses. Our quality of service is a daily- renewed endeavor that each transfer associate believes in and executes each and every day.

  Tykkää

 3. I carry on listening to the news talk about receiving boundless online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you advise me please, where could i get some?

  Tykkää

 4. I’m still learning from you, but I’m making my way to the top as well. I absolutely liked reading all that is posted on your site.Keep the stories coming. I enjoyed it!

  Tykkää

 5. Aw, this has been an extremely good post. In notion I have to set up writing in this way moreover – taking time and actual effort to make a top notch articleâ?¦ but exactly what can I sayâ?¦ I procrastinate alot and also by no indicates seem to go done.

  Tykkää

 6. Thanks for this post, I am a big fan of this web site would like to go on updated.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: