Dagens agenda

– Aamujumppa + matkat kävellen edestakaisin à 30min.

– Kuuma kylpy à 30min.

– Vaatekaapin siivous à 30min.

– Muu siivous + takan lämmitys + torkahdus takan lämmössä yht. 30min. Kai?

– Suurimmaksi osaksi just relaxing :))

kauluri omatekemä / paita Odd Molly / farkut Seven for all mankind / villasukat kaupasta (!)

makuuhuoneessa sängyn yllä Ikean suuri varjostin ja kaapeissa Tapettitalon vaaleansininen Lukko -tapetti.

Aamujumppapäivät on niin ihania. Suosittelen lämpimästi kaikille. Jotenkin hyvä olo koko päivän ja energiaa riittää vaikka mihin. Vitsi mun täytyy muuten pian laittaa teille mun jalkatreeni. Muistui taas mieleen kun on niin puhki pienet lihakset. Ja koska se on aika hauskakin. Mut nyt täytyy kai jatkaa taas tota just relaxing -osiota. Moikka :))

43 vastausta artikkeliin “Dagens agenda

 1. Aamulenkkeily, jumpat yms aktiviteetit aamuisin on mun mieleen varsinkin kun olen aamuihminen.
  Oli kivat kuvat susta<3 Vai että ostetut sukat, hih
  Mä kävin passikuvassa:( tulokset blogissa, olen varmaan jotenkin masokistinen kun laitoin ne sinne:D

  Tykkää

 2. Nyt pitää kyllä kysyä kun olen usein miettiny, että MISSÄ sun lapset on silloin kun sä aamujumppailet, meikkaat, siivoat, löhööt sohvalla päivällä? Meillä on vasta yksi vuoden ikäinen nassikka ja mä tollasiin ihmeisiin kerkeä mitenkään…

  Tykkää

 3. Jännittää, huomenna meen ekaa kertaa elämässäni aamulla jumppaan (klo 7.15!) ja ohjelmassa on (myöskin ekaa kertaa elämässäni) kahvakuulailu! 🙂

  Tykkää

 4. No aamujumppahan on periaatteessa mun työtä, jolloin lapset ovat vaihtoehtoisesti joko a)isin kanssa b)lapsiparkissa c)päiväkodissa, missä nyt muutenkin töissä käydessä. Kun meikkaan hehe, lapset pärjäävät vieressä sen viisi minuuttia touhuten omiaan 😉 Kun siivoan, yritän ottaa lapsia mukaan -tai sit laitan niille lastenohjelmia jotteivat sotke kesken siivouksen hehe. Tänään oli tosin se isikin kotona ja siivous kävi yhdessä nopsaan. Päivällä en ihan kauheasti ehdi sohvalla löhöillä, mutta joskus vaikkapa lasten kanssa kirjaa lukiessa tai niiden leikkiessä vieressä saatan hyinkin torkahdella pariksi minuutiksi 😀 Tulipas kattava vastaus -kyllä tällaisiin ihan hyvin kerkeää 😀

  Tykkää

 5. Eikö? 🙂 Mulla on kerran viikossa aamutunti ja nää on kyllä ihania päiviä vaikka joskus meinaakin ed. iltana ärsyttää et ku kerranki on töistä vapaapäivä niin pitää sit herätä jumppaan :/ Nim. ei koskaan vapaapäiviä 😀

  Tykkää

 6. Joo nää oli sellaset perus 70-luvun alkupuolen hienoja (ehheh) kaappeja, joita me ei kuitenkaan raaskittu purkaakaan. Laitettiin sit tapetit niihin 🙂

  Tykkää

 7. Hienoa Rita, kiva kuulla! Voit siis nauttia ihanasta olosta koko huomisen päivän… ❤ Ps. Pakko myöntää etten minäkään ole kokeillut kahvista koskaan :S

  Tykkää

 8. Heiii, ihanaa jos laitat meille sun jalkatreenin. Uutta ohjelmaa tässä kaivataankin. 🙂 Ja peppua kesäkuntoon. 😀

  Tykkää

 9. Ihania kuvia! Millä objetiivilla kuvaat, kun saat sisätiloissa niin tarkkoja kuvia ilman salamaa?
  Aamutreeni on parasta! Nyt vaan ei sellaiseen ole ollut mahdollisuutta aikoihin, meidän salilla kun ei ole aamuisin lapsiparkki auki…
  Ja vielä yksi kyssäri: Muistatko mikä malli tuo näissäkin kuvissa vilahtava Odd Mollyn pitsitunika/mekko on? Ihana! Onko normaalia mitoitusta? Löytyisiköhän Traderasta…

  Tykkää

 10. Minkämallisena pötkönä oot tuon kaulurin tehny? Näyttää NIIN kivalta. ja keksin juuri miksi asukuvasi näyttävät niin fresseiltä ; niistä puuttuu se ikuinen musta vaatekappale, jonka itse tungen jok ikiseen asuun.

  Tykkää

 11. Moikka! Ajattelin kysyä, että miten olet neulonut tuon kaulurin. Ihan normaaleilla puikoilla (onko se niitten nimi edes) tai ”pipo” puikoilla, jolla on se ” nauha” ?

  Tykkää

 12. Äh, olisikin noin siistissä järjestyksessä vaatteet…mutta ei, ne tunkee ulos joka raosta mikä on :/

  Tykkää

 13. Olispa mullakin aikaa ottaa rennosti 😦 Minkäs teet, kun kirjotukset painaa päälle…
  Näin muuten edellisyönä unta, että olin teillä kylässä 😀 Oon ihaillu teidän sisustusta niin kauan, että se tulee jo uniinkin :DD

  Tykkää

 14. Ihan ot, mutta isot kiitokset Orofluido Beauty Elixirin esittelystä. Rakastan talvea, mutta mun päänahkani ja hiukseni eivät; ne muuttuvat yhtä kuiviksi kuin Sahara. Tämä talvi on ensimmäinen 12 vuoteen, kun päänahka ei ole kuivuudesta ruvella ja hiuslatvat totaalisen hamputtuneet. Suorastaan ihmeainetta, ainakin mun kohdallani! 😀

  Tykkää

 15. Ihan pakko kiittää sua ihanasta kauluriohjeesta :)) Tein noin vuosi sitten samanlaisen joka sulla on kaulassa, ja olen käyttänyt sitä todella paljon (yleensä siitä saa myös muilta kehuja 😉 Mukavaa viikonloppua! 🙂

  Tykkää

 16. Minäkin ihailen vielä tuota kauluriasi.
  Parasta aikaa teen palmikollista puseroa (ensimmäistäni).
  Mutta: en löytänyt tuosta ohjeestasi (minkä olet aiemmin jo postannutkin), että mikä (noin suurinpiirtein) sinulla oli siinä lankana? Entä pyöröt? Noin 7 mm vai 8 mm?
  Pitänee mennä lankakauppaan..taas niin kovat pakkaset, että tarttee kaulurin! Mutta lanka pitäisi olla semmoinen mikä ei kutita leukaa :o)

  Tykkää

 17. Heippa! Etkös vähän lupaillut vatsalihastreeniä myös? Kirjoitin jo silloin että tulee tarpeeseen… Älä nyt stressaa tämän känssa. Olen vaan niin inspiksen puutteessa… Mukavaa viikonloppua!

  Tykkää

 18. Olen niiiin samaa mieltä aamujumpista – kävin itse tänään aamupäivällä spinningissä ja olo on kuin keisarinnalla 😉 Muutenkin pidän liikkumisesta erityisesti aamusella – koko päivän voi hyristä endorfiinihumalassa..ja aamusella/aamupäivällä on vielä energiaa suorittaa liikuntaharrastusta – iltaisin tahdon olla jo niin väsynyt, että ajatus salille menosta on melko hankala.

  Tykkää

 19. Hi
  I live in Switzerland and I really like your Style. Just a quick question, the Odd-Molly thenfold knit you have is it the one in wool and the stitches in the back are in dark blue. I ask you because I found one at ebay and I just want to be sure it’s the same Odd Molly Knit you have.
  I am looking forward to hearing from you soon.
  Erika

  Tykkää

 20. Tuon kaulurin ohjetta kaipailen minäkin. 🙂 Tuohan ei ilmeisesti ole sen palmikkokeepin mallilla tehty, jonka ohjeen olet jo julkaissutkin. Näyttää ainakin kapeammalta.

  Tykkää

 21. Olis kiva kuulla kun siivoat vaatekomeroa teetkö sitä usein ja tapahtuuko määrälle mitään ?
  Mä siivoan vaatehuoneeni n 2 x vuodessa ja pyrin laittamaan kiertoon yhden vaatekappaleen per kk, eli kerralla reilu 5.
  Ja sitten 2 pv myöhemmin ei vaatehuone näytä enää hyvältä. Siksi onkin ihana ihailla kuvia.

  Tykkää

 22. Mä oon vihdoinkin innostunut aloittamaan kuntoilun ja lenkkeilyn lisäks olen käynyt erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla. Zumbaa oli pakko päästävä kokeilemaan mahtavan musiikin takia, mutta totuus iski heti ekalla tunnilla – en pysy pätkääkään perässä liikkeissä! Toisella tunnilla ei yhtään sen parempi tilanne, kun eri ohjaajalla ihan eri kuviot… Sano, että 22-vuotias kohtuullisen rytmitajuinen, mutta toistaiseksi vielä huonokuntoinen (eikä kropan hallinnasta tietoakaan) kehittyy tuossa touhussa! Olen joskus nuorempana harrastanut tanssia ja olin suorastaan järkyttynyt, kun tuntui ettei helpoimissakaan jutuissa pysynyt mukana tai vauhdikkaan pätkän aikana edes oppinut koko liikesarjaa 😀

  Tykkää

 23. jos näen jotain tosi kivaa, voi mennä pitkäkin aika ennen kuin innostun siitä tosissaan.
  Mutta kirjoituksessasi kirjoitit komeron siivoukseen meni aikaa vain 30 min, piti tulla oikein tarkistamaan tekstisi.
  Nyt suljen koneen, laitan ajanottotoiminnon päälle ja innolla odotan pääsenkö alle 2 h.
  Jotkut ovat vaan…kauniisti sanottuna hitaampia kuin toiset.

  Tykkää

 24. It?s hard to find knowledgeable individuals on this topic, but you sound like you already know what you?re speaking about! Thanks

  Tykkää

 25. Attractive portion of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to say that I acquire actually enjoyed account your weblog posts. Anyway I?ll be subscribing in your augment and even I success you get admission to persistently rapidly.

  Tykkää

 26. Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thanks

  Tykkää

 27. Pretty great post. I simply stumbled upon your weblog and wanted to mention that I’ve really loved surfing around your blog posts. In any case I?ll be subscribing for your feed and I’m hoping you write once more soon!

  Tykkää

 28. Currently it appears like BlogEngine is the top blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

  Tykkää

 29. Hi! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions? Thank you

  Tykkää

 30. Please let me know if you’re looking for a article writer for your blog. You have some really good articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please blast me an email if interested. Regards!

  Tykkää

 31. Hiya, I’m really glad I’ve found this info. Nowadays bloggers publish just about gossips and net and this is actually frustrating. A good site with exciting content, that is what I need. Thank you for keeping this web-site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

  Tykkää

 32. Hey there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: