Ra(i)kas

HEI DERE! 🙂 Arvatkaa mitä -luettuani kaikki teidän kommentit Kuinka pysyä freshinä pitkän päivän -postaukseen, tunsin itseni tuhannesti freshimmäksi kuin hetki aiemmin 😀 Niistä jotenkin hehkui; aisti, joskus jopa (sieluni silmin) näin teidät luonnolliset kaunottaret! Ilmavat ponkkarit, kevyet poskipunat ja raikkaat huulikiillot 😉
Me taidetaan olla tosi yksimielisiä. Freshinä on helppo pysyä pitkäkin päivä, jos elämäntavat ovat terveelliset. Jos nukkuu riittävästi (tai jopa paljon :D), syö monipuolisesti ja juo vettä pitkin päivää. Ulkoilu. Liikunta. Rakkaus ja halit ❤ _Kevyesti_ meikkiä ja sit se hymy on kai se kaikkein paras ja nopein tapa kaunistautua 🙂
Keräilin tähän postiin muutamia erityisen ilahduttavia kommentteja -joskin suosittelen lukemaan ihan kaikki!
 
Karoliina kirjoitti:
8.2.2012 18.27  (Muokkaa)

Jos haluan etta kasvot pysyvat freesina ilman korjailuja pitkan paivan, kaytan meikkia mahdollisimman vahan. Kasvoille mieluusti jokin kevyt tuote (tama varmaan olisi omiaan) tai jauhemaista mineraalimeikkia. Kulmat siistiksi ja mustaa ripsivaria, ja ehdottomasti huulirasva taskuun ? mikaan ei pilaa peilikuvaa tehokkaammin kuin kuivina halkeilevat huulet.

L kirjoitti:
8.2.2012 18.38  (Muokkaa)

Urheilemalla, ulkoilemallla, syömällä terveellisesti ja juomalla paljon vettä! Itselläni on atooppinen superkuiva ja hyvin herkkä iho, johon en viitsi aamumeikkauksen jälkeen lisäillä meikkiä, koska se vaan rapisee pois. Tärkeintä on terveelliset elämäntavat! Ja positiivisuus 😉

Julia kirjoitti:
8.2.2012 18.47  (Muokkaa)

Jos tiedän etukäteen että on pitkä päivä edessä, panostan hiuksiin. Näyttävä (mutta menoakin kestävä) lettikampaus tai nuttura vie huomion pois väsyneiltä kasvoilta ja eikö joku sellainen sanontakin ole kuin ?hiukset hyvin, kaikki hyvin!? 🙂

-Rkirjoitti:

8.2.2012 20.04  (Muokkaa)

itse olen huomannut että c-vitamiinipitoiset kasvonaamiot ja -voiteet pitävät ainakin minun nassuni freessinä ! 🙂 illalla laitan naamion,niin aamulla kyllä huomaa että jotain mukavaa on tehty! lisäksi silloin tällöin kun naama näyttää harmaalta (kyllä,täällä ainakin näyttää silloin tällöin :D) aloitan kuuriluontoisest useamman päivän aamuni juomalla lämpöistä vettä jonne puristan tuoreen sitruunan mehua 🙂 vitamiini tekee jälleen tehtävänsä ja lämmin vesi saa kuona-aineet liikkeelle; kroppa puhdistuu ja ilme kirkastuu ;> sitten vain kevyen meikkivoiteen sekaan kosteusvoidetta,ja freessi naama on taattu!

Marianna kirjoitti:
8.2.2012 20.04  (Muokkaa)

Uni,veden juonti, terveellinen ruoka-valio ja liikunta sekä ulkoilu ja oikeat ihonhoitotuotteet oman ihotyypin mukaan ovat tärkeitä freesiyteen..
Mutta ennen kaikkea ilo pienistä asioista, onnellisuus hetkessä eläen, lapsen omainen elämisen riemu ja usko aina ja kaikessa siihen että kaikki järjestyy parhain päin..
ja tärkeimpänä HYMY, NAURU ja HUUMORI..Niinhän sitä sanotaan: nauru pidentää ikää 🙂 Kyllä se vaan sisäinen säteily on se, joka huomataan ensimmäisenä ja joka säilyy aina, vaikka ikää tulisikin joka vuosi lisää:)
Kiitos aivan ihanasta blogista!!! 🙂

Snow* kirjoitti:
8.2.2012 20.17  (Muokkaa)

Kylläpä sattui sopivasti. Ehdin jo lukea tästä BB:stä eräästä toisesta blogista

Itse pysyn freesinä pyöräilemällä töihin, koska?

?se toimii kuin kasvojenkohotus joinain aamuina 😉

? selkiyttää ajatukset

?ei turvota päivän aikana, kun saa liikuttua

?liikkumisen hehku näkyy ulospäin

?silloin uneen pääsee suhteellisen helposti ja unenlaatu on hyvää

Johanna kirjoitti:
8.2.2012 20.54  (Muokkaa)

Moikka! Itse työskentelen tietokoneen ääressä päivät pitkät. Minulle alkoi ilmestymään finnejä naamaan ja iho muutenkin kuivui hyvin paljon. Huomasin myös, että veden juonti unohtui päivän aikana kokonaan. Niinpä minulla on aina mukanani vesipullo ja pidän sitä työpöydälläni, jotta varmasti muistan juoda päivän aikana. Ostin myös pieniä pähkinäpusseja naposteluun ja ei näy enää finnejä ja ihokin on paljon freessimmän näköinen. 🙂

Evi kirjoitti:
8.2.2012 21.11  (Muokkaa)

Purkka, ponnari, hyvä deodorantti ja nesteytys. Niistä freshiys on tehty 🙂
Lisäksi pienen vauvan äitinä en käytä paljon meikkiä, kun vauvan kanssa tykätään pusutella. Silloin on myös helppo huuhtoa vauvankuolaiset posket haalealla vedellä kun väsy olo iskee. Meikittömyys vaatii tietenkin hyvän pohjatyön kasvoille eli: itseruskettavat voiteet ja kulmien ja ripsien kestovärjäys ja huulirasva.

Lisäksi pidän aina mukana laukussani hyväntuoksuisen käsirasvan. Kun on tahmea ja tunkkainen olo käyn pesemässä kädet kylmällä vedellä ja rasvaan voiteella. Takuulla auttaa!

Hyviltä vaikuttaa Garnierin tuotteet, toivottavasti onnetar suosii 🙂

Nina kirjoitti:
8.2.2012 22.58  (Muokkaa)

Utleliv, sömn o. många kramar!

anni kirjoitti:
8.2.2012 23.08  (Muokkaa)

Mitä pitempi päivä on tiedossa niin olen huomannut että kunon kosteutus ja kevyt meikkikerros toimii ainakin itsellä. paksu meikki tuppaa kulumaan joistainkohdin ja näyttää hetken päästä nuhruiselta. kevyt meikkikerros ja hymy saa freesiyden säilymään:)

Kuvat weheartit.com
 
Tää postaus onkin loistava lopettaa voittaja-arvan saaneen Anakondan aivan ihanaan kommenttiin (Onnea -laitatko s-postia!):
 Anakonda kirjoitti:
8.2.2012 19.06  (Muokkaa)

Vesi, ravinto, uni, liikunta ja raitis ilma -kaikki hyväksi todettuja mutta eipä kai mikään saa koko kehoa hehkumaan kuin rippunen(kin) rakkautta 🙂

***

Go’ helg!

58 vastausta artikkeliin “Ra(i)kas

 1. There is noticeably a bundle to find out about this. I assume you produced confident nice factors in options also.

  Tykkää

 2. Thanks for every other informative blog. The place else could I get that kind of info written in such an perfect indicates? Iâ??ve a challenge that I am just now running on, and Iâ??ve been on the glance out for such data.

  Tykkää

 3. This web site is often a stroll-through for any info you wished with this and couldn’t know who to inquire about. Glimpse here, and in addition you’ll positively discover it.

  Tykkää

 4. I relish, result in I discovered exactly what I was having a look for. You’ve ended my 4 day lengthy hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

  Tykkää

 5. You can find certainly a couple more details to take into consideration, but thanks for sharing this information.

  Tykkää

 6. Some genuinely marvellous work on behalf of the owner of this web web site, utterly outstanding content.

  Tykkää

 7. Genuinely very good details internet page. I’ve to admit that weâ??re undoubtedly warm the idea

  Tykkää

 8. Dear Katie, I am sorry to hear that your doctor created a mistake and put you on Depo injections. You say that you are still obtaining injections? These injections are produced from progestin, a synthetic form of progesterone which is used mainly as a method of birth control for girls who cannot use any other form of birth control. Among the drugâ??s side effects is weight gain. A single injection lasts for three months. So should you are still obtaining these injections, please, please, tell your doctor that you donâ??t want to receive them any longer. The effects of the drug will remain in your body for three months, so during these three months, it may be difficult to shed the added weight which you gained, no matter what you do. You’ll find other much more gentler ways to regulate your periods and menses, especially at your tender formative age. Here are some with the negative reasons for not utilizing Depo-Provera: it can cause decreased bone density which can lead to osteoporosis, depression, increased blood clots, liver damage, headaches, hair loss, leg cramps, nervousness, dizziness, abdominal bloating, and weight gain. For your stretch marks on your stomach, it is possible to rub some vitamin E on them. Just puncture a capsule of vitamin E and gently apply to your stomach region once or twice each day. The stretch marks will respond to the vitamin E in the event you use it regularly and use it as soon as they appear. The older the stretch marks, the longer and far more difficult they’re to rub away. It really is very best to use natural vitamin E, which can be distinguished from the synthetic form by the following small print and notations on the vitamin bottle: d- may be the natural form, and dl- may be the synthetic form. Use only the d- form which could be the natural form. I think that synthetic substances have caused enough harm already, and need to be laid to rest. Uncover a doctor who will listen to you, have patience until the Depo drug gets out of your system and body, and continue follow a healthy diet and exercise regimen to get back to your former weight. Please read the posts above to learn much more about dieting. Very good luck.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: