Tapaaminen

Viimeksi mun kysyessäni teiltä postaustoiveita, oli kaikkein suosituin toive mun ja mieheni tapaaminen. Siitäkin huolimatta, että olin jo kerran kirjoittanut saman tarinan 😉 Ja vielä edelleenkiin sitä usein kysytään. Et voikun ois kiva kuulla miten te ootte tavanneet… 🙂 NOW my friends. Ystävänpäivän kunniaksi rakkaustarinaa.

Elelin aikoja, jolloin olin monivuotisen suhteen jälkeen ollut sinkkuna vajaan vuoden. Asuin sievässä pikku yksiössä Taka-Töölössä ja nautin omasta seurastani. Tapailin jotakuta miestäkin joo, ihan sellasia vakaita ja turvallisia (-liiankin?), mutta ihan täysin out-of-question yhteisen tulevaisuuden suhteen. 

Otinkin ilolla vastaan siskon ja isin kutsun lähteä viikon reissulle etelään. Reissun tarkoitus oli tietenkin viettää aivan liian vähäiseksi jäänyttä yhteistä aikaa perhenjäsenten kanssa enkä edes pakannut mitään biletysvaatteita mukaan. Tarkoitus toteutui hyvin ja harrastamamme aktiviitetit olivat aika rauhallisia; aikaisia aamupaloja, rantailua ja yleistä ihmettelyä ja kiertelyä. Kun muutama päivä reissua oli jäljellä, raahauduimme vielä siskon kanssa iltamyöhäsellä pakolliselle ”parille” yhteen monista juomapaikoista. Isi nukkumaan. Viihdyttiin ihmeen hyvin pikku baarissa, jossa palvelu pelasi ja suunnilleen puolet drinksuista olivat ilmaisia. Why not 😉 Ihmisiä kulki ohi virtana ja me seurailtiin. Kummempaa huomiota en virtaan kiinnittänyt eikä miesten bongailu tuntunut lainkaan ajankohtaiselta -niissä tylsissä rauhallisissa siellä kotona oli ihan tarpeeksi vastusta ja siskon seura oli parasta.

Kunnes.

Muutaman drinksun sumussa muistan ihmeellisen selkeästi ajatelleeni ohikulkeneesta miehestä, että hän olisi täydellinen mulle. Baarin ohi kulki vajaan kymmenen kaveruksen porukka, jota johti jotenkin vakavan ja erittäin itsevarman näköinen komea mies. Ajatus oli selkeä, mutta porukka kulki ohi kiinnittämättä huomiota meihin. En tiedä kuinka kauan aikaa kului, vielä muutama drinksu ainakin, kun sitten havahduin kyseiseen mieheen vastakkaisella puolella baaritiskiä. Yhtä vakavana, yhtä komeana. En myöskään tiedä, kuinka kauan silmäilimme toisiamme -todennäköisesti hyvän tovin- kunnes tämä tuli juttelemaan mun kanssani. Ajatukseni vahvistui ensimmäiset sanat vaihdettuamme ja muutamassa minutissa tiesin, että tämä on mies, jonka haluan. Miehen kaverit siirsivät istumapaikkansa mun ja siskoni luo ja loppuilta oli yksinkertaisesti hulvattoman hauska. Tai voisin kuvitella olleen niille, jotka muistavat siitä jotain muuta kuin täydellisen miehen täydelliset kädet, siniset silmät ja uskomattoman herkkyyden. Me vain tuijotettiin toisiamme ja siliteltiin käsiämme. Me ihan oikeesti pidettiin toisiamme käsistä, siliteltiin ja tuijotettiin silmiin. Treffit oli seuraavana iltana samassa paikassa kl 21. Puhelinnumeroa ei ollut. Mitään varmuutta ei ollut. Sama miesporukka saapui paikalle. Sama käsien silittely ja silmiintuijottelu jatkui koko illan. Siskon pahoinvointi jatkui ;D ja me saatiin kuulla moneen kertaan kuinka ällöttävän rakastuneilta me näytettiin 😀 Kuuden aikaan aamuyöstä meidän norjalais-suomalainen porukkamme juoksi Atlantin mustiin aaltoihin (pakko kai myöntää, että allekirj. jäi ainoana rannalle) ja kylminä, märkinä, onnelisina ja vapaina kävelimme pitkin aamuöisiä palmujen reunustamia katuja. Siskon kanssa saavuimme hotellille auringon noustessa kun isi alkoi valmistella aamupalaansa.

Seuraava päivä oli mun viimeinen lomalla. Sisko ja isi lähtivät lennollaan jo kotiin. Vietin koko päivän rannalla tuntemattoman mieheni kanssa ja illaksi sovimme treffit ihan kahden kesken. Ajoimme taksilla romanttiseen pieneen kylään. Söimme loistavan kalaillallisen valkoviinin kera kynttilän valossa. Kerroimme suunnilleen kaiken itsestämme. Kuljimme pimeitä katuja pitkälle yöhön jutellen kaikesta. Kirjoitin puhelinnumeroni pienelle pahvin palalle. Tiesimme, että kuuluimme yhteen. Että tulisimme aina olemaan yhdessä. Mun lähtö oli aikaisin seuraavana aamuna. Muistan, kuinka seuraavana päivänä lentokoneessa istuin valtava pala kurkussa. Kaikki tuntui selvältä, mutta mikä varmuus mulla muka mistään oli? Mistä muka tiesin, ettei kaikki ollut vain huvittelua? Mistä tiesin, että koskaan tulisin tätä ulkomaalaista miestä enää näkemään? Mistä tiesin, että mies edes koskaan soittaisi mulle? En suoraan sanottuna ollut edes varma miehen nimestä. Eikä mulla ollut edes puhelinnumeroa. Itku kiipi silmiin. Oliko tää hetkellinen lomahuuma? Oliko mies jo unohtanut minut?

Mies tuli mun luokseni Taka-Töölöön noin kuukauden kuluttua. Oli muutaman päivän. Lähti pois. Pala kurkusta oli kuitenkin kadonnut. Epävarmuus poissa. Olo onnellinen, mukava pieni hymyilyttävä ikävä. Sellainen, joka vahvistaa yhteenkuuvuuden tunnetta. Joitakin treffejä edessä. Tukholmassa. Köpenhaminassa. Suomessa ja Norjassa.

Meidän häiden aikoihin olinkin sit raskaana jo toista kertaa -kuten kuvista näkyy ;D

Kuvat on muuten ottanut ystäväni Taina, joka oli ”ihan vaan vieraana” meidän häissä. Eikä oikeastaan ihme, että tytöillä on nyt oma hääkuvausyritys Valoisa. Vinkkinä Teille, joita kosinta ehkä ystävänpäivänä yllättää tai joilla kesän häävalmistelut ja -suunnittelut ovat jo käynnissä; Valoisalta saatte tunteella ja suurella sydämellä otettuja kuvia tärkeästä päivästänne, voin suositella mitä lämpimimmin ❤

Kaikille lämmintä ja valoisaa ystävänpäivää joka tapauksessa!

180 vastausta artikkeliin “Tapaaminen

 1. Good day! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my old room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

  Tykkää

 2. Heya i?m for the primary time here. I came across this board and I to find It truly helpful & it helped me out a lot. I’m hoping to give something again and help others such as you aided me.

  Tykkää

 3. Helpful info. Lucky me I discovered your web site by accident, and I am surprised why this coincidence did not happened in advance! I bookmarked it.

  Tykkää

 4. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

  Tykkää

 5. The loveliest faces are to be seen by moonlight when one sees half with the eye and half with the fancy.

  Tykkää

 6. Gaming personal computers are not as challenging as you could possibly assume, and performing your personal gaming individual pc isnâ??t as challenging as lots of persons would make you consider. Seeing that you previously have a distinct software in thoughts when building your very own gaming device, there are really only three principal parts you’ve to need to feel concerned about, and every little thing else is truly secondary: the processor, movie card, and RAM.

  Tykkää

 7. Along with almost everything that seems to be building within this particular subject matter, your viewpoints tend to be somewhat stimulating. Nevertheless, I beg your pardon, but I do not give credence to your whole idea, all be it exhilarating none the less. It seems to us that your commentary are not completely justified and in actuality you are generally yourself not even totally certain of the point. In any case I did take pleasure in reading it.

  Tykkää

 8. apparent these financing options in quick time. Finding mortgage loan costs predictions are usually little bit difficult. There are lots of

  Tykkää

 9. http://practiceacttest.org/practice-act-test-with-score.htm sanoo:

  I definitely did not realize that. Learnt something new right now! Thanks for that.

  Tykkää

 10. Awesome … simply awesome. Way to teach us all something that we might not have ever known about. At least I just learned something new. You are so awesome!

  Tykkää

 11. Today, Palmetto Specialty Transfer is defined as a company that is synonymous with astounding attention to detail as it relates to relocation, delivery, and installation of art and antiques.

  Tykkää

 12. It is truly a cool and useful piece of information. Iâ??m glad which you just shared this helpful data with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

  Tykkää

 13. Thoughts talk within just around the internet control console video clip games have stimulated pretty skilled to own on microphone as effectively as , resemble the perfect â??tough guyâ? to positively the mediocre ones. Basically fundamental problems in picture gaming titles. Drug Recovery

  Tykkää

 14. Very informative and outstanding bodily structure of content material , now thatâ??s user friendly (:.

  Tykkää

 15. I am not that a lot of a online reader to be trustworthy but your sites really nice, keep it up! I will go ahead and bookmark your site to come back in the future. All the perfect

  Tykkää

 16. What a excellent viewpoint, nonetheless is just not produce every sence by any means discussing this mather. Just about any technique thanks and also i had try and discuss your post directly into delicius but it surely appears to be an concern inside your blogging is it possible you ought to recheck this. thank you just as before.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: