Blogityttöjä. Blogtjejer. &CN.

Kiitoksia kovasti ed. kommenteista, olin tosi yllätynyt kun huomasin mikä valtaisa määrä niitä oli tullut! ❤ Viime päivät onkin mennyt reissussa Oslossa muutaman superkivan bloggaajatytön(/mamman) kanssa enkä siksi ole taas yhtään ehtinyt koneelle… 

Kuvissa vilahteleva  Josefine kirjoittelee täällä ja House of Philia löytyy täältä. Mukana oli myös Sessan, Madeleine ja Annastina.

Käytiin muuten katsomassa Vixen Blogawards 2012 -hämmästyttyvän suuri tapahtuma, jossa jaettiin norjalaisille blogeille palkintoja. Muistan, et ainakin Ulrikke Lund oli Yleisön suosikki ja Hanneli voitti kans jonkun kategorian (varmaan Vuoden Muotiblogi) ja Linni Meister oli Vuoden julkkisblogi…

…Ja tänä aamuna pikkuisen pääsäryn ja väsymyksen kera lähdin raahautumaan takaisin kotoiseen arkeen…

…Chillin Cloud dressissä! Sain ihanuuden nyt vihdoin itsellenikin, kun viimeksi sitä kokeillessani arvoin vain teille! Vietettiin nimittäin iltaa Chill Norwayn väen kanssa ja oli kyllä superluksuskivaa. Shampanjaa ja herkkuja, Bølgen&Moi, Chillin kesämallistoa ja tulevan aw2012 esittelyä… Tusen takk Thomas -og tack tjejer ;)) For en perfekt liten luksuseventyr midt i uka!

 Ja heippa Oslo hetkeksi! Pikku reissuissa on sekin ihana puoli et sit on kotona taas ihan ekstra kiva olla<3

 

Niin ja ainiin, näin myöhään ei sais enää olla tietokoneella. Tiedättekö miksi illalla on parempi katsella vaikkapa kynttilän liekkiä kuin tietokoneen näyttöä? Koska kynttilän valo on punaista ”iltavaloa” ja tietokoneen näyttö on sinistä ”päivävaloa”. Tietokoneen sininen valo huijaa elimistön luulemaan vuorokauden aikaa päiväksi ja lakkaa tuottamasta elimistön omaa ”unihormoonia” melatoniinia. Mikä taas tietenkin johtaa siihen, että elimistö on hereillä, melatoniinin tuotannon käynnistyminen kestää ja unen päästä on vaikea saada kiinni. Huoh. Mun täytyy alkaa bloggamaan aamuisin.

Hyvää yötä, suljen koneen nyt ja vastailen ed. kysymyksiinne huomenna! :)) Kiitos vielä niistä ❤

53 vastausta artikkeliin “Blogityttöjä. Blogtjejer. &CN.

  1. Hey! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new updates.

    Tykkää

  2. I’m not sure exactly why but this blog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

    Tykkää

  3. Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other blogs? I have a blog based on the same subjects you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my audience would appreciate your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an email.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: