Kynttilätelineiden kevätelämä

Iittalan Kivi-tuikkuihin on kerääntynyt pöydältä ajelehtimasta kaikkia pikkujuttuja kuten rannekoruja ja huulipunia, ja suureen lasiputkiloon istutin narsissin sipulit. Eipä tarvi varastoida näitäkään sisustuksen herkkupaloja heti kynttiläkauden päätyttyä!

Dagens Cloud Dress ChillNorway / villatakki Odd Molly /farkkuleggarit Cubus

Me ollaan Ainon kanssa chillailtu ChillNorwaylta saaduissa vaatteissa, voin sanoa et kyllä on vapaapäivä maistunut tänään erityisen makealta. Tarkemmin sanottuna kahvilta ja porkkanakakulta 😉 Ei kuulkaas minkäänlaisia vaikeuksia rentoutua. En edes muista enää että oon viime aikoina oikeesti ollut tajuttoman paljon töissä. Tai et missä se työpaikka on.

On ollut aikaa kuvailla vähän kotonakin. Kävellä pitkä lenkki lasten kanssa (-ja hidas; molemmat käveli…) ja juosta kilpaa sisällä.

^Tykkään muuten kovasti sisustaa vihreillä omenoilla ;D Niissä on niin raikas väri. 

Pikkuinen sneak peak dagens ulkoasuunkin; uudesta takista kerron varmasti joskus lisää… 🙂

Superia superia viikonloppua kaikille…

eikä vähiten Marni at H&M -silkkimekon voittajalle:

Tiiti kirjoitti:

28.2.2012 22.35  (Muokkaa)

Minä minä minä! Tuo on ihana! ja kasvava masukin ehkä mahtuisi jonkin aikaa? Sormet ja varpaat pystyyn että natsaisi.

***

Teitä osallistuja oli taas aivan uskomattoman ihanan monta ja olen pahoillani, etten voinut arpoa useammalle ;D Olisin niin mieluusti sen jälleen tehnyt… Mut onnea Tiitille, laitathan s-postia!

Arvonnat suoritan muuten pienillä paperilapuilla… Leikkaan numerot 0-9 ja aloitan arpomalla nollan ja ykkösen väliltä ekan numeron (tuhannet). Sit nollan ja viiden väliltä sadat. Sit nollan ja ysin väliltä kymmenet ja lopuksi nollan ja ysin väliltä viimeisen eli ykköset… Ja sit lasken kommenteista mikä niistä osuu arvotun luvun kohdalle.  Hullu homma ehkä 😉 Vaihdan yksinkertaisempaan systeemiin heti kun jaksan etsiä sellaisen 😛

91 vastausta artikkeliin “Kynttilätelineiden kevätelämä

 1. tykkään kovasti tehä samaa omenoilla:)ihanan keväisiä ja talvella kiva käyttää punaisia,mut eli nyt siis vihreillä.ja tuo narsissiruukku, aivan ihana.:)

  Tykkää

 2. Moikka Riitta,
  Millan Putiikki on Lahdessa ihan keskustassa Vesijärvenkadulla Trion kauppakeskusta vastapäätä ja ihan Sokoksen lähellä. Netti osoite http://www.millanputiikki.fi Mun blogissakin on vielä sinne linkki;)
  Tuo keskusta on niin pieni, että kaikki on ihan siinä kävelyetäisyydellä. Jos tuut junalla niin matkaa ehkä 1km juna-asemalta, kävellen taittuu ihan hyvin;)
  Ne myy mm. Riviera Maisonia… NoaNoa vaatteita…
  Tervetuloa on meillä täällä muutakin kivaa<3

  Tykkää

 3. Toisia ärsyttää, että sä saat ilmaiseksi joitain tuotteita, mutta mua oikeastaan ärsyttää, miten halvalla ne saa mainosta. Jos lukijoita on melkeestä tuhansia ja kaikki parasta kohderyhmää sinun käyttämillesi tuotteille, niin yhden/muutaman tuotteen lahjoittamalla on saanut tehokkaan mainoksen aika halvalla. Minusta mainostaminen näissä blogeissa on aika ok, mutta kyllä se muissa medioissa taitaa olla paljon kalliimpaa. Minä ainakin luen näitä kuin kuvalehtiä ja olen kiitollinen tekemästäsi työstä ja tästä ilmaisesta viihteestä mitä me lukijat saadaan.

  Tykkää

 4. Eikä! Huomasin nyt vasta nuo iittala tuikut kun se maatuska vei kaiken mun huomion. Mun on pitänyt etsiä rasiaa tmv johon voisin organisoida eri merkkejä.
  Kiitos tästä ideasta!

  Tykkää

 5. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

  Tykkää

 6. Awfully illuminating thank you, I do think your current visitors may perhaps want a whole lot more content such as this continue the great effort.

  Tykkää

 7. Thanks for the gallery! Is there a way to access the Flash File and/or remove the PG logo? Thanks!

  Tykkää

 8. Good post. I be taught one thing more challenging on totally different blogs everyday. It can always be stimulating to read content material from different writers and follow just a little something from their store. I?d desire to make use of some with the content material on my weblog whether you don?t mind. Natually I?ll give you a hyperlink on your net blog. Thanks for sharing.

  Tykkää

 9. Thank you for another great article. Where else could anyone get that kind of information in such a perfect way of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such information.

  Tykkää

 10. One thing I’d prefer to reply to is that weight loss program fast can be carried out by the proper diet and exercise. Someone’s size not merely affects the look, but also the general quality of life. Self-esteem, major depression, health risks, and also physical abilities are damaged in extra weight. It is possible to do everything right and at the same time having a gain. Should this happen, a problem may be the root cause. While an excessive amount food but not enough body exercise are usually the culprit, common health concerns and widely used prescriptions may greatly amplify size. Thanks for your post right here.

  Tykkää

 11. Howdy! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about creating my own but I’m not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Many thanks

  Tykkää

 12. There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

  Tykkää

 13. Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.

  Tykkää

 14. I?m impressed, I need to say. Really hardly ever do I encounter a blog that?s each educative and entertaining, and let me let you know, you’ve gotten hit the nail on the head. Your concept is excellent; the issue is one thing that not enough people are talking intelligently about. I am very pleased that I stumbled across this in my search for one thing referring to this.

  Tykkää

 15. Hiya, I’m really glad I have found this info. Today bloggers publish just about gossips and internet and this is really annoying. A good web site with interesting content, this is what I need. Thanks for keeping this site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

  Tykkää

 16. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be running off the screen in Chrome. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem resolved soon. Kudos

  Tykkää

 17. Awesome blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers? I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed .. Any suggestions? Bless you!

  Tykkää

 18. I?ve read several excellent stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I surprise how much attempt you place to make one of these magnificent informative site.

  Tykkää

 19. Hey there, nice blog but occasionally I see a issue where the right nav bar can’t be seen. it’s mainly on the home page Regards

  Tykkää

 20. I’m not sure exactly why but this web site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

  Tykkää

 21. What?s Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely helpful and it has helped me out loads. I hope to contribute & assist other users like its aided me. Great job.

  Tykkää

 22. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s hard to get that ”perfect balance” between user friendliness and appearance. I must say you have done a excellent job with this. Also, the blog loads very fast for me on Internet explorer. Outstanding Blog!

  Tykkää

 23. It?s really a nice and helpful piece of info. I am glad that you shared this useful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

  Tykkää

 24. Wow that was unusual. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say superb blog!

  Tykkää

 25. Howdy this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

  Tykkää

 26. Right now it sounds like Expression Engine is the best blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you’re using on your blog?

  Tykkää

 27. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to the whole thing. Do you have any points for first-time blog writers? I’d genuinely appreciate it.

  Tykkää

 28. There is only one thing harder than looking for a dewdrop in the dew and that is fishing for a clam in the clam chowder.

  Tykkää

 29. Please let me know if you’re looking for a article author for your weblog. You have some really good articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Regards!

  Tykkää

 30. Hi! I just wished to take some time to make a remark and state I’ve truly appreciated reading through your site. Thanks for all your projects.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: