Uusi trenssi

 

Neulemekko InWear / (kutistunut) villahuvi Day Birger & Mikkelsen

Lupasin laittaa kuvia uudesta trenssistä; tässä on nyt aika tällasia ”päälleheitettyjä” eli ei oo taas kuvausassarit oikein katsoneet miten ne vaatteet mallin päällä roikkuu kuvaushetkellä 😉 Ne olikin kyllä aika kiireisen näkösinä tärkeämmissä tehtävissä tossa hiekkalaatikolla et ei sinäänsä ihme… hihi.

Tykkään tosi kovasti trensseistä -kuten tiedätte- ja olen valmis sellaiseen pikkusen sijoittamaankin kunhan se sitten kestää vuosia; trenssi on ajaton, sopii oikeastaan mihin vaan ja tekee aina asusta hetkessä klassisen. Ainakin tällanen mun valitsema perus-tavallinen-varma vaalea trenssi.

Vähän samaa voi muuten sanoa ranskalaisesta letistä? 🙂 Badhairdayn pelastus -reippaasti vaan kuivashampoota tai hiuspuuteria ja lookki on todennäköisesti huomattavasti aiempaa huolitellumman näköinen.  

Trenssi on mytheresa.comista.

52 vastausta artikkeliin “Uusi trenssi

  1. I am glad to be a visitant of this sodding site !
    , regards for this rare info ! .

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: