Lettikampauksia

Dagens

Ylläoleva letti, joka mulla on tänään ollut, on oikeastaan ihan tavallinen ranskalainen letti. Tässä onkin lähinnä inspistä perinteisen ranskiksen piristykseksi; sen voi lopettaa sotkunutturaan ja sitoa nahkanarulla ympäri. Naru pään ympäri kerää mun mielestä kivasti kampauksen kasaan ja helpottaa etenkin meitä, joilla niitä uusia hentosia babyhiuksia jatkuvasti jaksaa kasvaa (argh) 😉

Ranskalaisen letin päättävää sotkunutturaa on aina yhtä vaikea selittää; tässä olen suunnilleen kiertänyt muutaman hiusosion löyhästi somen ympäri ja kiinnittänyt pinneillä; osio osiolta. Muotoilutuotteet eli hiuspuuteri ja lopuksi kiinnittävä lakka ovat avainasemassa ja kaikesta kannattaa tehdä niin löysää kuin vain mahdollista. Oikeastana aina haron lettejä myös löysemmiksi sormin ennen lopullista kiinnitystä lakalla.

***

Ylläoleva kampaus^ taasen on samanlainen kuin mulla edellisessa postauksessa. Se aloitetaan sivujakauksesta letitämällä kapeaa ranskalaista lettiä pitkin hiusrajaa alaspäin ja kiinnitetään pineillä takaraivolle. Loput hiukset olen solminut ihan tavallisella ponkkarilenkillä ”melkein ponkkarille” eli yhden kerran lenkin kanssa normaalisti kuin ponkkaria tehdessä, toisella kerralla jätinkin hiukset puolivaiheeseen kiinni. Tietysti tänkin sotkunutturan voi tehdä ihan millä tavalla tahansa.

***

Hiuspuutereista mun suosikki on ehdotomasti toi Four Reasons. Se on mun mielestä niin tehokas, helppo annostella ja neutraali niin värin kuin hajunsakin puolesta. Ja tosiaan korvaamaton kaikissa letti- ja sotkunutturakampauksissa. Kuivashampoo on vaihtoehtoisesti harkinnanarvoinen juttu; nää lettikampaukset kun usein ovat niitä BHD -ratkaisuja kun tukka ehkä on jo vaikkapa liian rasvainen auki pidettäväksi. Ja mulla käytössä usein myös silloin, kun nukkumaan on menty märällä tukalla.

Tässä siis nää mun kaksi useiten käytettyä lettikampausta, toivottavasti Te kampausjuttuja toivoneet saitte apua! 🙂

 

64 vastausta artikkeliin “Lettikampauksia

 1. everybody check out american idol winner superstar FANTASIA dope? video call ”im? doin me” its spoken hot you can check it out here on youtube just type in fantasia im doin me

  Tykkää

 2. offers a practical information in social networking. Even though concept is needed to qualify the particular examination, the

  Tykkää

 3. I’m really enjoying the theme/design of your web site. Do you ever run into any browser compatibility problems? A small number of my blog readers have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any solutions to help fix this issue?

  Tykkää

 4. We sought to provide relocation, delivery and storage services of unrivalled quality to individuals, organizations, and businesses. Our quality of service is a daily- renewed endeavor that each transfer associate believes in and executes each and every day.

  Tykkää

 5. Awesome … simply awesome. Way to teach us all something that we all might not have ever known about. At least I just discovered something new. You are awesome!

  Tykkää

 6. Seriously that is the cutest thing? Your world must really suck. But i must say that guy sure? has some class sending you a video. If you cant tell that I am being sarcastic now you can. =)

  Tykkää

 7. Hey, you used to write magnificent, but the last few posts have been kinda boring? I miss your super writings. Past several posts are just a little out of track! come on!

  Tykkää

 8. Hi there, You’ve done an excellent job. I will certainly digg it and individually suggest to my friends. I am confident they will be benefited from this web site.

  Tykkää

 9. Merit is often an obstacle to fortune the reason is it produces two bad effects envy and fear.

  Tykkää

 10. An fascinating discussion may be valued at comment. I do believe that you simply write read much more about this topic, it might not often be a taboo topic but normally persons are too few to dicuss on such topics. To a higher. Cheers

  Tykkää

 11. have got adequate understanding which distinct concern to make claiming. One individual who?s acquired each of the

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: