Kolme suosikkia

 

Tänään tulee talviasuainspistä Polyvore.comin kollaasien merkeissä. Kolme mun talven must -asukokonaisuutta. Tai sellasta, että jos kolmella ois pakko pärjätä, niin satsaisin tällaisiin. Tosin kenkiä riittäis ilmiselvästi vaikka ihan vaan yhdet; sen verran samaa tyyppiä onnistuin keräämään joka kollaasiin 😉

Toi alimmainen taitaa olla kyllä mun suosikki. Et jos vain yhden saisi valita. Kamelin värinen villakangastakki. Ja sit siihen pitäis ostaa tollanen (H&M:n) tekokarvakaulus sellasia päiviä varten kun oikein tekee mieli hienostella :))

Jeps, kivaa tiistaita. Palailen aamujumppien jälkeen kommentteihin, kunhan salilta jossain vaiheessa raahaudun kotiin! 🙂

 

25 vastausta artikkeliin “Kolme suosikkia

 1. Mulle osu ja uppos ensimmäinen kuva! Vihreä parka on jo tilauksessa ja sopivia ruskeita saappaita oon etsinyt. Myös kaikkia muut vaatteet ovat sellaisia että löytyy minun vaatekaapista. Tuohon on hyvin kiteytetty minun tämän talven tyyli. Eikä toisessakaan setissä oo mitään vikaa, noi farkut ois just kivan väriset.

  Tykkää

 2. Komppaan ylempää: tuo ylin on munkin lemppari noista. Ja mikä parasta multa oikeastaan löytyy omat veriot noista kaikista jo omasta vaatekaapista 🙂 taidankin siis sysätä ne yhteen tämän päivän asuksi eli kiitos inspiksestä 😀 Mä jonkun ihmeen takia olen aina mieltänyt nuo konjakin väriset asusteet kesäjutuiksi, mutta nehän sopii mitä mahtavimmin vihreän parkan kaveriksi.

  Tykkää

 3. Mun suosikki on tuo ensimmäinen kokonaisuus ehdottomasti! Muut kappaleet oikeastaan löytyykin kaapista paitsi tuo vihreä parka… Oon pähkäillyt tuota takkiasiaa koko syksyn, mutta vanhoilla taidan mennä vielä tämän talven…

  Tykkää

 4. Ihania! Saankoi kysyä, minkä merkkinen ja mistä saatavissa tuo super-kaunis kamelinvärinen villakangastakki…? ❤

  Tykkää

 5. Täytyy myöntää, että tänä vuonna on kyllä meikäläisellä aika hankala tämä päätös, että mitä talveksi niskaan. Kaikki kolme oli kivoja mutta ei sitten kuitenkaan mun juttu. Olen hakenut ja hakenut sitä punaista lankaa nyt jo pidemmän aikaa…ei löydy päätä eikä häntää 😀 Se on se neljänkympin kriisi vissiin iskenyt päälle.
  Kauniita kaikki kuitenkin..

  Tykkää

 6. Alimmainen kolahtaa ehdottomasti eniten, toki myös toi farkku/untsikka/Mulberry -yhdistelmä. Ja kohta mulla onkin jo se kamelinvärinen takki, jonka sulta ostin =)! Ja sulla taas hyvä syy mennä ostamaan uusi, hih!

  Tykkää

 7. Heippa, oon ihastellut niitä sun blackstonen saappaita ja kovasti haluaisin sellaiset itselleni tilata… Mitä sanoisit koosta, natsaako ihan hyvin vai onko mitoitukseltaan reilu/niukka? Ja sit vielä kuvien perusteella ei ainakaan näytä kovin ”jykeviltä”, mitä sanoisit onko sirompaa biker mallia vai kuinka? 🙂 kiitos tuhannesti jos viitsit vastailla.. :))

  Tykkää

 8. Näyteikkunaostoksilla netissä 🙂
  Lupasin syksyllä, etten osta itselleni yhtään uutta vaatetta ennen ensi kesää. Että jaksaisin käyttää kaikkia noita kaapissa olevia kivoja vaatteita, yhdistellä ja uudistella. Yhtä ALEhametta lukuun ottamatta olen pysynyt lupauksessani. Mieli tekisi, oi, tekisi. Lupaus on lupaus.
  Oon ylpee itsestäni.
  Mutta katsella ja ihastella voi. Että josko ensi talveksi jäisi jotain näistäkin mieleen.
  Villan- ja topanlämpöisiä päiviä sinne 🙂

  Tykkää

 9. Ihania kuvia ja tietenkin kauniita vaatteita ja asusteita! Tämä pisti miettimään omaa vaatekaappia, joka on vielä ns. vaiheessa. Jo pidemmän aikaa on ollut käynnissä projekti ”yhtenäinen-vaatekaappi-jossa on toisiinsa yhdisteltäviä vaatteita”. Ylimääräisistä vähälle käytölle jääneistä vaatteista pitäisi osata luopua, jolloin vaatekaappin jäisi vähemmän tavaraa, joka olisi paremmin yhteensopivaa. Aika ideaali tavoite, toteutuu ehkä joskus tulevaisuudessa?! 🙂

  Tykkää

 10. Joo se on kyllä sellanen aina huolimattoman tyylikäs… ja katu-uskottava. Tosi hyvä arkiasu yksinkertaisesti. Tykkään kanssa tosi paljon ja huomaan viihtyväni tosi usein tollasessa vihreässä takissa… 🙂

  Tykkää

 11. Jännä kuulla et ykkönen oli noin suosittu… Mut se on kyllä just supercool arkiasu, ihan samaa mieltä 😀

  Tykkää

 12. Voi kauhea 😀 Jollei mikään näistäkään toimi niin mikä neuvoksi? ;D Ihanan pirteä kommentti kuitenkin 😀

  Tykkää

 13. Juu sama täällä, alimmainen oli mullekin just unelma… Ja hitsi vie, pitäisköhän yrittää tota Helene Bermanin takkia tosta… 😛 Jos se ois sopiva.

  Tykkää

 14. Joo, koko vastaa oikeastaan tosi hyvin… mulla on tavallisesti 36-37 talvikengissä ja noi on 37 (koska 36 ei enää ollut…) ja ehkä pikkasen reilut, saisi olla ne kolmekutoset. Eli jos oot kahden välillä niinkuin minä, valitse pienemmät. Muutoin oman kokoiset 🙂
  Joo ei noi mitkään kovin jykevät oo… sellanen kumisaapasmainen joustava varsi, no pehmeämpi tietenkin kun on nahkaa eikä kumia 😉 Mut ei mikään maiharijäykka. Ja aika sirot jalkaterästä, hyvä toi sun sirompi bikermalli -kuvaus :)) Ne on kyllä sellaset kivat arkikengät jotka on aika mukava laittaa jalkaan!

  Tykkää

 15. 😀 Vau! Aika hyvin!! Syytäkin olla ylpeä 😀 Vaatekaapista löytyy tosiaan ihan varmasti vaikka mitä mistä saa yhdistelemällä ihan älykivoja juttuja… ei tarvi uusia :)) Hyvä hyvä!

  Tykkää

 16. Jeps, todella hyvä tavoite… Vaatteita ei ihan varmasti tarvitse niin paljon kuin mitä kaapissa on… Jos vaan löytää oman tyylinsä ja panostaa kunnon vaatekappaleisiin. Eli ei heräteostoksia jne. Tää on todella hyvä aihe! Täytyykin vähän kirjoitella :))

  Tykkää

 17. Kauniiita kokonaisuuksia. Nyt pitäisi löytää uusi takki, vanha Jackpotin parka on valitettavasti liian iso. Mistä tuo vihreä parka löytyy?

  Tykkää

 18. juu puin ja puinkin nuo omat versioni ja sain itseasiassa kauhean monelta kehuja ”päivän asusta”. että kiitos vain takaisin! 😀

  Tykkää

 19. Mä olisin tahtonut parkaa joku 3 vuotta sitte niin eihän niitä sillon ollu missään ja nyt on kaikilla, sama juttu kenkien kanssa, tänä talvena löytyy niitä, joita olisin toivonut vuosi sitten. Näin on muuten ollu jo jotain 20 vuotta, et se mitä mä nyt etin niin niitä on ens vuonna about kaikilla 😦 Mutta siis noista kokonaisuuksista toi ykkönen on paras, vaikka jo ”vanhanaikainen” siis mun makuun

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: