Sunnundagens

neule omatekemä / farkut Gina tricot / saappaat Bianco

Heippa, sunnuntaista päivän asua tässä! Olen varmasti ennenkin laittanut ohjetta tohon harmaaseen villapaitaan, mut laitan nyt varmuuden vuoksi vielä tähänkin jonkilaisen selityksen kun tästä vähän oli puhetta kommenttiboksissa tovi sitten.

Harmaa rento neule ja mustat (melko hillityt ja klassiset) overkneet on kanssa yksi aina toimiva arkiasu, sopiva sekoitus rentoutta ja tiukkaa tyylikkyyttä.  Huh miten kivaa et työviikko on vihdoin ohi näin sunnuntai-iltana ja huomenna on ihan vapaa, ou jee. Kivaa alkuviikkoa teille, tyylikästä maanantaita! Sees 🙂

67 vastausta artikkeliin “Sunnundagens

 1. Oooo, kiitos Mapsi ❤ Ihanaa saada tunnustuksia, niitä aika harvoin tulee :)) Joo Nepal on varmasti just hyvä lankavalinta tähän!! Oikein osuva ja siinähän on ihan älyihania sävyjäkin… 😛

  Tykkää

 2. Joo samoin, etsiskelin kanssa jut tällasia vuosi-pari sitten ja ostin loppujen lopuksi käytettyinä -tai siis lähes käyttämättöminä ihan pikku rahalla 🙂

  Tykkää

 3. Katsotaas, yritän oikein laskea nyt samantien… Isoihin kappaleisiin olen tehnyt noin 120-130 silmukkaa ja pääntielle jätin noin 30 cm, hihoille noin 20cm.

  Tykkää

 4. Ei…ei siihen oikein oo parempaa ohjetta… 😦 Kiitos… Meillä on sit samanlainen maku!! :))

  Tykkää

 5. Kiitti Pikku-pöllönen tosi kiva kuulla että neule innostaa ❤ Tää on kyllä sellanen suosikki että kannattaa varmasti tehdä!

  Tykkää

 6. Jeps just lähti kuva uuteen postaukseen! 🙂 Käsittelin tosin niitä pikkasen vaaleammiksi/valoisemmiksi kun tuli otettua niin myöhään iltapäivällä että valo oli jo aika huono… :/ Se oli tosi hyvä postaus, tosi hyvä aihe, ehdottomasti!!

  Tykkää

 7. Joo noi palmikot on mullekin tosi vaikeita! Nostan hattua et oot alkanut opettelemaan! 😀 Liitoskohdassa yrität poimia puikolle silmukoita niin tiheään kuin mahdollista ja sittenhän ne ovatkin siinä puikoilla ja voit alkaa neulomaan… Joskus on vaikeaa saada poimittua ihan jokaista silmukkaa valmiista neuleesta -poimin itse usein vain joka toisen ja sitten neuloessani poimin sieltä neuleesta puikolle joka toisen… Toivottavasti ymmärsit! :))

  Tykkää

 8. Kiitti Mimmi -samaa toivoisin itsekin! 😀 Joskus on vaan tosiaan liikaa kaikkea muuta -töitä ja jumppia ja jumppien suunnittelua :/ Huoh, yritän vähän tsempata 😀

  Tykkää

 9. Ei vaivaa ei, tuntuu niin hassulta kun kaikki valittaa märästä ja pimeydestä täällä, mutta yksi lyhyt vuodenaikahan tämä vaan on ja mä olen ainakin ihan fiiliksissä. 🙂 Hih, ehkä tämä on sitten jotain paluumuuttajan intoa, mutta hyvä niin! Koitan kovasti tätä tartuttaa muihinkin. 🙂

  Tykkää

 10. Heippa,
  Tämä voisi olla ensimmäinen neuleeni, tai sitten aloitan Skappelista 😉 Kiitos yksinkertaisista ohjeista, kysyisin vielä kuitenkin, että onko tämän neuleen alareunassa oleva joustin listätty lopuksi vai aloititko molemmat osat sillä?

  Tykkää

 11. Heippa!
  Yritin noista kommenteista katsoa josko olisi jo kysytty kuinka paljon lankaa tuo neule söi, mutta ei löytynyt. Eli tällainen neule olisi suunnitteilla, mutten osaa yhtään arvioida kuinka paljon lankaa ostaisin ettei jää kauheasti yli. Muistatko yhtään?
  Kiitos etukäteen ! 🙂

  Tykkää

 12. Hei, miten tuo takakappaleen helman pieni kuviointi on neulottu? Ovatko ne nurjia silmukoita pystyrivissä, jos neuloit takakappaleenkin vaakasuunnassa?

  Tykkää

 13. Kiitos vinkistä. En kyllä taida osata vielä poimia silmukoita neuloessa, mutta yritetään.
  Teitkö joustinneuleet muuten etu- ja takakappaleeseen erikseen vai vasta sitten, kun olit liittänyt kappaleet jo yhteen?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: