Veeran haaste

Jeps, tätä joku kai jo vähän toivoikin -vastausta Veeran Naked Truth -postaukseen! 🙂 Jonka muuten luin ihan heti, mutten vaan oo ehtinyt itse koneelle vastaamaan haaseteeseen. Käykää kurkkaamassa Veeran postaus, siellä on nimittäin sanottu kaikki. Laitan siis vain pari meikitöntä kuvaa, jotka ei edes yritä olla hyvännäköisiä… tai no ois mulla rehellisyyden nimissä ollut huonompiakin, olin ihmeen useassa kuvassa Lauri Tähkän näköinen. Siis ihan yrittämättä – niin, että toinen silmä oli toista pienempi ihan kummallisen epäsymmetrisesti. Ja suukin jotenkin vinossa. Apua. (Nyt kun tuli sanottua, niin mainitaan sekin, että kuulun kyllä ehdottomasti niihin, jotka pitävät Lauri Tähkästä.)

Mut siis Veera puhui asiaa postauksessaan ja luulenkin ihan oikeasti, että blogit ovat monella tapaa positiivinen ja jopa välttämätön (tarpeen synnyttämä) ilmiö tässä ajassa, kun oikeastaan ihan kaikki median naiskuvat on aika rankasti muokattuja. Mitä me tehtäisi, jos tän päivän naisten ainoat naismallit ois kaikkialla mediassa käytetyt mallit ja julkkikset, joita vielä kuviin photoshopataan niin, etteivät ne edes voisi olla luonnollisia. Ja liian laihojen poskia täytetään lisäpehmuisteilla ja liian pyöreiltä tiristetään ylimääräiset muodot pois viimeistäänkin sillä photoshopilla. No, en nyt vaitä että blogaajat pelastaisivat maailmaa, mutta että on blogeissa (ainakin vielä toistaiseksi) hyvätkin puolensa. Edellytyksenä tietysti se, että blogeja kirjoittaa rohkeasti aidot, omalaisensa ihmiset. Ettei kenenkään tarvitse olla täydellinen pitääkseen blogia. Sehän just on parasta. Oikeat ihmiset, erilaiset tyylit, omaperäisyys.

Tällasia kauhukuvia luonnonkauniita kuvia minusta on ennenkin nähty ettei tää nyt mitään tosi uutta oo. Nääkin on otettu lievässä nestevajaudessa ja väsymyksessä sen jälkeen kun salilta aamutunneilta raahauduin kotiin muutaman kilometrin kauheassa vesisateessa. Uitettu koira ois ollut täydellinen kuvaus kotiovella, mut onneksi näissä kuvissa oli jo ehtinyt käymään suihkussa ja vähän tankkaamaankin, oikeinkin freesinä siis 😉 Ja loppuun sit maailman kaunein silmänsilku(yritys) 😀 kaaaaunis ❤

28 vastausta artikkeliin “Veeran haaste

 1. Oot kyllä valloittavan ihana meikittä tai meikillä. Jos nyt et olis sanonut että oot kuvassa ihan naturellina, niin en ois ees huomannut koko asiaa.

  Tykkää

 2. Huomenta, olet oikein kaunis ilman meikkiä. Mielestäni meikittömänä olet huomiotaherättävän kaunis.

  Tykkää

 3. Olet kaunis, ja kuvaan sopii t-paita ja märät hiukset.
  Sopisi johonkin ihorasva mainokseen. Nivealle voisi ehdottaa 🙂

  Tykkää

 4. Olet kaunis, samaa mieltä kuin muutkin 🙂 Juuri eilen ihailin erästä tuttavan tytärtä kaupan kassalla, että onpa poikkeuksellisen näköinen nuori. N. 18v ja aina naturellina. Pakko kyllä sanoa, että joskus kun näkee ihmisiä joilla ei ole luonnostaan ollenkaan kulmakarvoja eikä väriä ripsissä, niin he ovat kyllä kauniimpia meikattuna.

  Tykkää

 5. Olet todella kaunis<3
  Näin hassua unta teistä. Myitte omakotitalonne ja muutitte takaisin siihen teidän edelliseen asuntoon ja olitte yhtäkkiä taas niin onnellisia. Teitte hassun mainosvideonkin! Ei pitäis vissiin lukea sun blogia ennen nukkumaanmenoa kun tulette uniinkin, hih 😀

  Tykkää

 6. Kaunis olet, myös suihkunraikkaana, mutta mielestäni meikittömyys / meikillisyys menee käsikädessä pukeutumisen kanssa, on yksi osa sitä. Eli tilanteen ja tilaisuuden luonteen mukaan pitäisi mennä. Jos on menossa esim. jumppatunnille, niin sinne ai varmasti tarvita hirmu määrää meikkiä ja jos taas esim. iltapukujuhliin, niin silloin puku saattaa vaatia vahvuutta meikkiinkin…

  Tykkää

 7. Wau! Mä kuulun niihin joilla ei ole kulmissa tai ripsissä väriä, ja siksi kestovärjäilen ja välillä pidennykset. Ja sitten onkin omasta mielestä jo tosi laitettu!

  Tykkää

 8. Avasin kännykän selaimella blogisi ja aluksi tuli näkyviin vaan tuo eka kuva. Mietin et miten oot jotenkin entistä paremman ja sädehtivämmän näkönen! Mun mielestä siis ilman meikkiä oot kauniimpi:)

  Tykkää

 9. Kiva postaus 🙂 Oletpa nätti näissä meikittömissäkin kuvissa- luonnonkaunis 🙂
  Onko sinulla kestorajaukset silmissä vai hiukan rajauskynää jäänyt suihkun jälkeen?

  Tykkää

 10. Johanna!
  Kuvat on ihan näköisiäsi 🙂
  Siis verratuna blogisi muihin (meikattuihin) kuviin.
  Onhan ihanaa, ettei ero ole järin suuri meikattuna ja meikkaamattomana 🙂 Ihan itsellekin aina aamuisin 😉
  Terkuin Aava

  Tykkää

 11. Toivepostaus talveksi: miten asustat kelsiturkkisi? Sitä ei ole kauheasti näkynyt blogissasi. Mulla on melkein samanlainen, mutta en oikein tiedä, mitä pukea sen kanssa. Ideoita otetaan vastaan.

  Tykkää

 12. Olen iloinen, että niin moni, sinä mukaanlukien olette lähteneet tähän mukaan. Tämä on todella tervettä ja kaunista! Hyvä sinä!

  Tykkää

 13. Jos mieheni voisi päättää niin kulkisin meikittä, hiukset laittamatta, valkoisessa t-paidassa ja sinisissä farkuissa. Luonnollisena 🙂
  Kivat kuvat sinusta!

  Tykkää

 14. Hei, mun silmät näyttää ihan samanlaisilta ilman meikkiä! Blondit on aina vähän haamuja ilman ripsaria tai kulmia 😉 silti, kyllä sellaisenakin kehtaa olla ja ei kukaan kummemmin tuijottele, jos meikittä on. Ihanaa, että pohjoismaissa vielä pystyy (vrt. Amerikka) olemaan ja kulkemaan ihan luonnollisenkin näköisenä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: