Harmaa, valkoisempi, valkoisin

 

Tällaset mulla ollut viimepäivinä! 🙂 Vaaleaa asua on terävöittänyt nahkavyön väriset saappaat ja töissä ollut myös vähän arkisempi valkoinen trikoopaita ton kauluspaidan sijasta. Mut muuten näin. Puhtaan valkoista, luonnon valkoista ja vaaleaa harmaata. Odd Mollyn Tenfold Knit on sellanen vaatekappale, joka kerää aina kehuja… Täydellinen sisäjakku niin talvella kuin kesälläkin; mulla on tää niin täysvillaisena kuin puuvillaisenakin. Ollut jo vuosia. Ja aina helppo yhdistää vaikka mihin tilanteeseen. Vinkkinä muuten, että suosittua Tenfold knitiä on aina myyty aika paljon käytettynä ruotsalaisessa tradera.comissa  -sieltä saattaa tehdä todellisen löydön!

Ja eikö oo kaunis kynttilä; nyt siihen on palanut vielä korkeampi pitsireuna….

9 vastausta artikkeliin “Harmaa, valkoisempi, valkoisin

 1. Sinä oot taas niin pehmeän näköinen, voi kateus vaan 🙂 Ihanan rauhallinen tunnelma kuvissa.
  Ja tuo kynttilä, miten hauska! 😀

  Tykkää

 2. Tuosta Tenfold Knitistä on myynnissä myös paljon kopioita, joten kannattaa olla varovainen, jos käytettynä ostaa…

  Tykkää

 3. Voi ei minkä teit, toi Traderahan on ihan loistava! Tiedätkö miten postitus Suomeen onnistuu? Taitaa olla PayPal-rekisteröinnin vaativa kirjautuminen. Voih, kaikkea ihanaa löytyisi. Etenkin tuo Lovely Knit kovasti houkuttaisi. Onko muuten Odd Mollyn koot suunnilleen normaalit? Cardit on yleensä sopivia mulle 38-koossa eli varmaan tuo 2 olisi hyvä. 🙂

  Tykkää

 4. Totta, traderassa on kuulemma jonkin verran liikkunut kopioita, kannatta tosiaan olla vähän varovainen ja mieluummin ostaa reilusti käytetyn kuin uuden tai melkein uuden… :/

  Tykkää

 5. Joo, jokaisella myyjällä lukee oikeastaan aina et hyväksyykö ne ostajia Ruotsin ulkopuolelta. Jos hyväksyy niin sit voi sopia sen maksutavan mikä myyjälle sopii, usein paypal ja varmaan ihan tilisiirrotkin. Odd MOllyn neuletakit on ennenmmin reiluja kuin pieniä, mutta villaiset on napakampia. Eli villaisesta ainakin vastaa hyvin juuri toi 2 kolmekasia! 🙂

  Tykkää

 6. Ihana asu! Mulla sama neule ja on todellakin yksi lempparivaatteista! 🙂 Kun siitä joskus ”aika jättää” on varmaan pakko yrittää neuloa samanlainen! 😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: