Joulukalenteri

 

Joulukuun ekan kunniaksi päätin avata joulukalenterin Teille tuolla facebookin puolella 🙂 Ilahduttaa jolun alla ja kiittää taas yhdestä vuodesta -etten yksin joudu täällä puuhastelemaan. En lupaa luukkua ihan joka päivä, mut yritän ainakin melkein 🙂 Jokaisen luukun sisällön arvon niiden kesken, jotka siitä ovat tykänneet facebookissa ja lähetän pikku jutun pikaisesti kotiinpäin. Tietysti jolupaperiin pakattuna -voitte heittää vaikka suoraan kuusen alle itsellenne.

Aloitin nyt tällaisella hauskalla muistikirjalla, joka on tehty vanhoihin norjalaisiin kansiin nitomalla uutta paperia. Eli kirjanen näyttää ihan oikealta (vanhalta) kirjalta, mutta sen sisällä on tyhjät sivut. Aikas ihku 🙂

Joulun odotuksen iloa ja jänitystä siis ekaan adventtiin ❤ See you soon… Huomaatte muuten et takka palaa ja villamekko on kaivettu esiin -tänne(kin) on tullut kunnon talvi. Tai no ei lunta, mut kyyyylmä! Joulufiilistä :))

 

21 vastausta artikkeliin “Joulukalenteri

 1. Oh-hoh, miten kaunis ajatus sulta. Kiitos siitä!
  Ihanaa muuten, että sulla on taas Odd Mollya päällä. Se tuo jotenkin kummallisella tavalla ”tunnelmaa” tänne blogiin. Varmaankin sitä kautta, että enne käytit Odd Mollya niin paljon, viime aikoina kai vähemmän, joten tulee ”vanhat ajat” mieleen. Outoa…

  Tykkää

 2. pitkään lueskellut blogiasi.. jossain pisti silmään kommentteja ei-niin-positiivisilta-ihmisiltä kirjoituksistasi (oisiko ollut joku lehti) ja täytyy vain ihmetellä, että aina maailman kolkasta löytyy kateellsia yms. muuten tyytymättömiä, joiden on vaikea sulattaa toisen aurinkoisempaa elämänasennetta.
  blogisi huokuu mukavaa lämpöä ja positiivisuutta! 🙂 sitä toista puolta kai on joka puolella liikaa.
  voiko joulukalenteriin osallistua muuten, jos ei ole facebookissa?

  Tykkää

 3. Katoinkin tuota kirjaa jo ennen kuin loppuun asti, että onpa ihana vanha kirja. Rakastan vanhoja tyttökirjoja jo ihan vain niiden söpöjen kansien vuoksi. 🙂 Onnenpekka, joka tuon omakseen saa!

  Tykkää

 4. Ihana ajatus sinulta tällainen 🙂
  Ja tuo kirja! VOI kun onni suosisi!
  Anyway lähdin kommentoimaan kompatakseni ensimmäistä kommentoijaa, Mrs. Brownia. Kuinka nostalgista ja tunnelmallista huomata päälläsi Odd Mollya? Ihanaa! Ja miten pehmeältä ja lämpimältä näytät!

  Tykkää

 5. Kiitti jälleen Johanna kivasta Klenteri ideasta. On jotain mitä odottaa… ideasi ovat aina niin upeita.
  Rauhallista joulun odotusta koko perheelle.. 🙂

  Tykkää

 6. Mukava idea, Johanna. Kiitos ajatuksesta ja vitseliäisyydestä. Nimimerkille ”lukija”: sosiaalinen media on evoluutio, ja ne jotka ei halua pysyä mukana, on sitten niitä fossiileita. Siis kaikella lämmöllä tämäkin ajatus, ei riitaa haastaen vaan toivoen että hoksaisit.

  Tykkää

 7. Ihana kirjaidea! Ja pakko kysyä, minkä merkin kynttilä kuvassa on? Todella suloisen näköinen pitsireunus siinä. 🙂

  Tykkää

 8. Juuri näin! Ihan turhaa valittaa, ettei ole facebookissa. Se on valinta, niinkuin asuinpaikkakuntakin. (Siis kun moni blogimiitti tms järjestetään pääkaupunkiseudulla)

  Tykkää

 9. Joo anteeksi erehdykseni, unohdin että täällä kommenttiboksissa saa esittää vain kiitoksia ja ylistäviä mielipiteitä. Mukavaa joulumieltä sinnekin! 🙂
  Kaikella lämmöllä terveisin ”Fossiili” 😀

  Tykkää

 10. Niin, kyllähän se niin on, että facebookitonta syrjitään, mutta se on vaan hyväksyttävä ja siihen on totuttava. Näin ainakin itse asiasta ajattelen. Mutta mitä sitten, vaikka en tuota kaunista kirjaa voikaan saada? En tunne, että menettäisin kovin paljon. Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, Johannan ajatus on kaunein.
  Joskus tuntuu kivemmalta ”erottua joukosta” ja kulkea omaa tietä, kuin mennä massan mukana, ajttelematta minne menee: En kuulu faceen enkä värjää hiuksiani. Toisin sanoen musta tuntuu, että olen ihan ”friikki” 😉 KÄÄK! Mutta aivan, omapa on valintani. EN valita.

  Tykkää

 11. onko tuo takka keskeneräinen, vai tarkoituksella näkyy ns. rakoja lattojen sivuilla ja takkapesän välissä? 🙂

  Tykkää

 12. Sulla on kyllä niin kauniita vaatteita! Itsekin tarvitsisin juuri tuollaisia lämpöisiä 🙂 Itsekin olen sun blogia jo kauan lukenut. Hieno blogi on!

  Tykkää

 13. Oletko siis itse tehnyt ton kirjan? Olisiko antaa teko-ohjeita? Voisi yrittää näpertää itse, kun on niin huono onni arpajaisissa.

  Tykkää

 14. Ihanan tunnelmallisia kuvia ja ihana tuo joulukalenteri-idea:)
  Itse sain ihanan itsetehdyn joulukalenterin ystävältäni, ihana aina aamulla herätä ja päästä kalenterin luukku avaamaan. Nopeasti nämä joulunaluspäivät taas menevät. Hyvää joulunalusaikaa sinulle!
  http://cathrinaz.blogspot.fi/

  Tykkää

 15. ihana tuo odd mollyn mekko tosiaan:) mulla on hyvin samantyyppinen frill dress, mutta siinä on ne semmoiset ”hörhelöhihat”. mieluummin olisin ottanut tuollaisilla hihoilla, mutta niitä ei enää myydä:/ oon jopa miettinyt hihojen muokkaamista itse, kun ne röyhelöt tökkii vaikka mekko on muuten kiva.

  Tykkää

 16. Muistanette, että sosiaalinen media ei ole yhtä kuin Facebook. Facebookittomuus ei siis tarkoita sitä, etteikö voisi olla hyvinkin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Mukavaa illanjatkoa – kukin menee tyylillään!

  Tykkää

 17. Kaunis kirja<3 Ei sinulla olisi ohjetta jakaa? Meille joita onni ei arvonnassa suosinut, mutta tuollaisen kuitenkin haluaisivat? Olisi ihana lahjaideakin! 🙂
  Sinun blogisi on yksi suosikeistani, kuvistasi ja kirjoittamastasi tekstistä huokuu positiivinen elämänasenteesi ja se kuinka nautit arjen pienistä iloistakin! Saan blogistasi aina uskomattoman paljon energiaa ja voimia arkeen. Kiitos Johanna upeasta blogista<3! Mukavaa joulun odotusta sinulle ja perheellesi sinne Norjaan! 🙂

  Tykkää

 18. Hei,
  aivan ihanan herkkä tuo kynttilä! Jääkö siihen tosiaan palaessa tuollainen ”pitsireunus” ? Vai näkevätkö mun silmät vain väärin? 😀 Anyways, ihana, mahtaakohan tuollaisia saada jostain Suomesta/tilattua netistä?
  Lämmintä joulunodotusta ja mukavaa itsenäisyyspäivää<3

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: