Heissan!

Lämpimästi tervetuloa UUDET ja VANHAT uuteen blogiosoitteeseen tänne Me Naisten puolelle!! 🙂 Ihan kunnolla muutto tapahtuu 1.1.2013 tai ainakin heti ensimmäisenä arkipäivänä. Teidän täytyy sit tulla kylään tännekin etten ihan yksinäisty ja höpëröidy -ja ikävöi teitä. 🙂

Tositosi jännää, mun blogille ei olekaan pitkään aikaan tapahtunut näin suuria muutoksia, enkä muuten ois uskonut tällaistä ikinä tapahtuvankaan silloin joskus kun bloggaamisen aloitin. Silloin kun Kalastajan vaimo vuosia sitten alkoi ilman kuvia ja ilman lukijoita… Silloin kun yritin vähän kavereille vinkkailla et käykää lukemassa meidän kuulumisia blogista. Jooko. Silloin kun vain äiti, sisko ja isi luki tätä. Tai no, isikin kyllästyi kai aika pian. Niin ja ennen kaikkea, silloin kun mulla ei edes ollut digikameraa, saati sitten että oisin osanut laittaa jotain kuvia johonkin blogiin! 😀

Nykyään en taida mainita blogista koskaan kenellekään. Se on. Se on suuri osa mun elämää, mutta se en ole minä. Blogi on väylä suomalaisuuteen, se on keino käyttää äidinkieltä ja suuri, mulle tärkeä esteettinen arjen lepopaikka. Olen aina rakastanut värejä ja kuvataiteilua, nyttemmin rakastunut valokuvaamiseen ja kuvien muokkaamiseen. Taidan vaan olla astetta esteettisempi ihminen -ei kai tällaista muuten jaksaisi touhuta! :))

Siltä varalta että tänne eksyy ihan uusiakin retkeilijöitä, kerrotaan vielä pari useimmin kysyttyä juttua. Vaikka että olen osa-aikatyöstä nauttiva terkkari ja jumppaohjaaja ja kahden pikkuisen alle kouluikäisen äiti. Ja norjalaisen suomea puhumattoman urheilukalastajan vaimo. Niin ja usein kotimaahan kaipaava suomalainen tietysti 🙂 Lisätietoja saattaa löytyä vuoden loppuun asti toimivasta Indiedays-blogiosoitteesta. Ja aina saa kysyä 🙂 Nähdään tammikuussa!

46 vastausta artikkeliin “Heissan!

 1. Heippa! Pitääkin päivittää bloggeriin tämä osoite, niin pysyy edelleen ajan tasalla 🙂 
  Oikein mukavaa joulua sinne!
  LL

  Tykkää

 2. Hei! Ihana blogi, olen seurannut sitä jo pidemmän aikaa. Nyt kun se on Me Naisten alla, niin toivottavasti saat toimituksellista tukea suomen kieleen. Vaikka blogien yksi viehättävä piirre on se, että ne ovat kirjoittajansa näköisiä myös kielellisesti – niin olenkohan ainoa, jota kielioppivirheet, yhdys sanat ja muut sellaiset häiritsevät aika paljon?
  Eli vaikka en kaipaa huoliteltua, toimitettua tekstiä – niin silti suomen kielen perussäännöt on hyvä olla hallussa tai niistä kannattaa ottaa selvää kun julkaisee tekstejä. 🙂
  Tämä siis ihan hyvällä tarkoitettu kehitysehdotus muuten kivan kepeään ja elämäniloiseen blogiisi.

  Tykkää

 3. Vähemmän tulee kommentteja jätettyä, mutta mukana roikutaan ahkerasti siitä huolimatta!
  Oikein mukavia uusia tuulia sinne, ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle ja joulun aikaan myös!
  Tilasinkin just meikkarin viihdyttämään äippälomapäiviäni 🙂
  Terkuin Emilia Uudesta Kuusta

  Tykkää

 4. Moi Vierailija, en tule saamaan tukea suomeen tai muutenkaan blogin kieliasuun. Enkä muuten varmaan tuu edes muuttamaan kirjoitustapaani mietenkään, vaan kirjoittelen ihan samaan melkoisen huolettomaan tapaani ;D On tietysti tosi kurja lukea kauhean kielioppivirheisiä tekstejä, joten lupaan vähän tsempata ja tsekata tekstini ennen julkaisua, ettei siellä ihan kauheita yhdyssanavirheitä ja muita olisi…. Sillä vaikkei ehkä uskoisi niin kielioppijutut ja äikkä oli ihan mun lemppariaineita koulussa et kyllä ne pitäis vielä jonnin verran hallussa olla… Jossain 😉 Toivottavasti 😉 Kiitos hyödyllisestä palautteesta 🙂

  Tykkää

 5. Jatka vaan Johanna vanhaan malliin! Tosi mukava, että jaksat jatkaa aina vaan meidän viihdyttämistä 🙂 -Paula Kuplasta

  Tykkää

 6. Huippubloggari 🙂 kuulostaapa ihanalta!
  Mukava siirtyä tänne Me Naisiin seuraamaan blogiasi 🙂
  Terkuin vielä kerran, Aava

  Tykkää

 7. Vierailija
  19.12.2012 klo 12:42

  Hei! Ihana blogi, olen seurannut sitä jo pidemmän aikaa. Nyt kun se on Me Naisten alla, niin toivottavasti saat toimituksellista tukea suomen kieleen. Vaikka blogien yksi viehättävä piirre on se, että ne ovat kirjoittajansa näköisiä myös kielellisesti – niin olenkohan ainoa, jota kielioppivirheet, yhdys sanat ja muut sellaiset häiritsevät aika paljon?
  Eli vaikka en kaipaa huoliteltua, toimitettua tekstiä – niin silti suomen kielen perussäännöt on hyvä olla hallussa tai niistä kannattaa ottaa selvää kun julkaisee tekstejä. 🙂
  Tämä siis ihan hyvällä tarkoitettu kehitysehdotus muuten kivan kepeään ja elämäniloiseen blogiisi.

  Hassua, että kirjoitat itse yhdyssanojen merkityksestä ja kirjoitat itse yhdyssanan väärin.  Vrt. ” yhdys sanat ”.  

  Tykkää

 8. Vierailija
  19.12.2012 klo 12:42

  Hei! Ihana blogi, olen seurannut sitä jo pidemmän aikaa. Nyt kun se on Me Naisten alla, niin toivottavasti saat toimituksellista tukea suomen kieleen. Vaikka blogien yksi viehättävä piirre on se, että ne ovat kirjoittajansa näköisiä myös kielellisesti – niin olenkohan ainoa, jota kielioppivirheet, yhdys sanat ja muut sellaiset häiritsevät aika paljon?
  Eli vaikka en kaipaa huoliteltua, toimitettua tekstiä – niin silti suomen kielen perussäännöt on hyvä olla hallussa tai niistä kannattaa ottaa selvää kun julkaisee tekstejä. 🙂
  Tämä siis ihan hyvällä tarkoitettu kehitysehdotus muuten kivan kepeään ja elämäniloiseen blogiisi.

    Sanoo hän…joka ei osaa kirjoittaa yhdyssanaa oikein 😉 Eli häiritsee kyllä jos katsoo asiakseen huomauttaa kirjoitusvirheistä ja tekee niitä itse. 

  Tykkää

 9. Heips! Aivan mahtavaa ja onnea tästä uudesta ”blogipaikasta” 🙂 Terkkuja, halauksia ja suukkoja ❤
  -Maj

  Tykkää

 10. Minäkään en juuri käy blogiasi kommentoimassa, mutta aion jatkaa blogin lukemista ehdottomasti! Ja juuri se omaperäisyys ja aitous tässä blogissa (ja sinussa ihmisenä) viehättää eli jatkathan samaan malliin (yhdyssana virheinesi!). Oikein rauhaisaa joulua perheellesi!

  Tykkää

 11. Voe taivas…ettekö te nyt tajunneet että kirjoittaja kirjoitti sen tahallaan siten, painottaakseen juuri sitä kun yhdyssanat kirjoitetaan blogeissa liian usein väärin eli erikseen??

  Vierailija
  19.12.2012 klo 12:42

  Hei! Ihana blogi, olen seurannut sitä jo pidemmän aikaa. Nyt kun se on Me Naisten alla, niin toivottavasti saat toimituksellista tukea suomen kieleen. Vaikka blogien yksi viehättävä piirre on se, että ne ovat kirjoittajansa näköisiä myös kielellisesti – niin olenkohan ainoa, jota kielioppivirheet, yhdys sanat ja muut sellaiset häiritsevät aika paljon?
  Eli vaikka en kaipaa huoliteltua, toimitettua tekstiä – niin silti suomen kielen perussäännöt on hyvä olla hallussa tai niistä kannattaa ottaa selvää kun julkaisee tekstejä. 🙂
  Tämä siis ihan hyvällä tarkoitettu kehitysehdotus muuten kivan kepeään ja elämäniloiseen blogiisi.

    Sanoo hän…joka ei osaa kirjoittaa yhdyssanaa oikein 😉 Eli häiritsee kyllä jos katsoo asiakseen huomauttaa kirjoitusvirheistä ja tekee niitä itse. 
  [/quote]

  Tykkää

 12. Tuo kohta ”yhdys sanat” taisi olla VITSI, jota monet kommentoijat eivät ymmärtäneet? 🙂 Hiukan huumoria peliin!

  Tykkää

 13. Vierailija
  19.12.2012 klo 10:07

  Vierailija
  19.12.2012 klo 12:42

  Hei! Ihana blogi, olen seurannut sitä jo pidemmän aikaa. Nyt kun se on Me Naisten alla, niin toivottavasti saat toimituksellista tukea suomen kieleen. Vaikka blogien yksi viehättävä piirre on se, että ne ovat kirjoittajansa näköisiä myös kielellisesti – niin olenkohan ainoa, jota kielioppivirheet, yhdys sanat ja muut sellaiset häiritsevät aika paljon?
  Eli vaikka en kaipaa huoliteltua, toimitettua tekstiä – niin silti suomen kielen perussäännöt on hyvä olla hallussa tai niistä kannattaa ottaa selvää kun julkaisee tekstejä. 🙂
  Tämä siis ihan hyvällä tarkoitettu kehitysehdotus muuten kivan kepeään ja elämäniloiseen blogiisi.

  Hassua, että kirjoitat itse yhdyssanojen merkityksestä ja kirjoitat itse yhdyssanan väärin.  Vrt. ” yhdys sanat ”.  

  Kirjoittajaa tuskin häiritsevät yhdyssanat vaan yhdys sanat.

  Tykkää

 14. Minua ei ainakaan haittaa vaikka tekisit kirjoitusvirheitä. Itse en ole edes sellaisia huomannut! 🙂 Jatkat vain samaan malliin uudessa blogissasi, tekstisi on ihanan iloista ja sitä on aivan ihana lukea! Tulee joka päivä hyvä mieli! Hyvää joulua!

  Tykkää

 15. Moikka Johanna – ihan mahtavaa, että tulet joukkoon! Superisti ja taas superisti tervetuloa ja hyvää joulua sinne Norjaan! Ai niin ja milloin sä järkkäät mulle sinne treffit jonkun norjalaiskomistuksen kanssa? Tehdään blogiprojekti…;) Hahaa!
  Rakkaudella Vallilan Irma eli naapurin Paula

  Tykkää

 16. Lähestulkoon alusta asti olen roikkunut mukana (ei ollut esikoisesikaan vielä syntynyt eli on tässä muutama hetki kanssasi vierähtänyt :)), vaikka kommentointi onkin jäänyt vähemmälle. Ihan sama missä kirjoittelet, kunhan kirjoittelet 🙂 Ihanaa joulunaikaa teille kaikille!
  Lellu

  Tykkää

 17. Blogisi on mielestäni kaikkein parhain. Täytyy siirtyä siis tänne katselemaan ihania kuvia 🙂

  Tykkää

 18. Vierailija
  19.12.2012 klo 10:07

  Vierailija
  19.12.2012 klo 12:42

  Hei! Ihana blogi, olen seurannut sitä jo pidemmän aikaa. Nyt kun se on Me Naisten alla, niin toivottavasti saat toimituksellista tukea suomen kieleen. Vaikka blogien yksi viehättävä piirre on se, että ne ovat kirjoittajansa näköisiä myös kielellisesti – niin olenkohan ainoa, jota kielioppivirheet, yhdys sanat ja muut sellaiset häiritsevät aika paljon?
  Eli vaikka en kaipaa huoliteltua, toimitettua tekstiä – niin silti suomen kielen perussäännöt on hyvä olla hallussa tai niistä kannattaa ottaa selvää kun julkaisee tekstejä. 🙂
  Tämä siis ihan hyvällä tarkoitettu kehitysehdotus muuten kivan kepeään ja elämäniloiseen blogiisi.

  Hassua, että kirjoitat itse yhdyssanojen merkityksestä ja kirjoitat itse yhdyssanan väärin.  Vrt. ” yhdys sanat ”.  

  Käviköhän kellään mielessäm että ehdotuksen tekijä teki yhdys_sana_virheen ihan tahallaan – havainnollistavassa mielessä 😀
  Olen samaa mieltä, kieliasuun voisi hiukan kiinnittää enempi huomiota. Mitään muuta en sitten menisi muuttamaankaan – Johannan blogi on ihana, kirjoittaja herttainen ja aiheet jaksavat kiinnostaa. Hyväntuulista luettavaa, kiitos siitä ja onnea uudesta blogikodista!
  Miikkis

  Tykkää

 19. Olen aloittanut tässä vähän aikaa sitten itsekin bloggaamisen ja tuo kieliasu on ainakin minulle kinkkinen juttu. Huono ja huolimaton kieli ärsyttää minuakin – erityisesti lehtijutuissa, mutta mutta… Vaikka periaatteessa osaa pilkkusäännöt ja yhdysanat, sitä tulee sokeaksi omalle tekstilleen, eikä niitä virheitä bongaa, vaikka kuinka oikolukisi. Parin päivän päästä huomaa sitten niin kielioppi- kirjoitus-  kuin ajatusvirheetkin… Minulla ei kuitenkaan ole oikolukijaa saatavilla (ulkomailla kun asun minäkin) ja tuntuisi tyhmältä makuuttaa niitä tekstejä luonnoksena monta päivää ennen julkaisua. Haluan myös kirjoittaa tekstiä, josta kuuluu oma ääneni – siitä kai se persoonallinen blogi syntyy.
  Joten Johanna, jatka samaan tyyliin ja lukijat, lukekaa näitä blogien tekstejä vähän eri lasien läpi kuin varsinaisia lehtijuttuja.

  Tykkää

 20. Aioin seurata blogiasi, vaikka siirtyisit mihin 🙂 Mutta, täällä sivuston kauniit kuvat hukkuvat hirveään määrään tyylittömiä mainoksia. Mainokset ovat ihan ok, mutta onko sinulla mahdollisuutta vaikuttaa blogin ulkonäköön? Jos on niin taustaväriä voisi muuttaa rauhallisemmaksi ja mainosten määrää jotenkin hillitä…

  Tykkää

 21. Hei!
  Sinä, joka kaipasit hyvää suomen kieltä…Ehkä kannattaisi aloittaa itsestä;) Yhdyssana esimerkiksi kirjoitetaan yhteen vain yhden huomion sanoakseni…Eli ehkei kannata odottaa jotain sellaista toiselta, mitä ei ehkä itsekään oikein hallitse…

  Tykkää

 22. Ää! Kaunis blogi ja onnittelut uudesta polusta urallasi! Mutta yksi asia pitää sanoa: otsikkokuvan fontit ovat väärinpäin! Tuolla maskuliinisemmalla fontilla kannattaisi kirjoittaa tuo kalastajan ja tuolla feminiinisemmällä tuo vaimo. Luulen ainakin, että näyttäisi paremmalta niin 🙂

  Tykkää

 23. Seuraan sinua ihan varmasti myös uudessa blogissasi. Kiva! Tarttee ostaa se lehtikin.  Susanna Lahdesta

  Tykkää

 24. Vierailija
  19.12.2012 klo 10:49

  Vierailija
  19.12.2012 klo 12:42

  Hei! Ihana blogi, olen seurannut sitä jo pidemmän aikaa. Nyt kun se on Me Naisten alla, niin toivottavasti saat toimituksellista tukea suomen kieleen. Vaikka blogien yksi viehättävä piirre on se, että ne ovat kirjoittajansa näköisiä myös kielellisesti – niin olenkohan ainoa, jota kielioppivirheet, yhdys sanat ja muut sellaiset häiritsevät aika paljon?
  Eli vaikka en kaipaa huoliteltua, toimitettua tekstiä – niin silti suomen kielen perussäännöt on hyvä olla hallussa tai niistä kannattaa ottaa selvää kun julkaisee tekstejä. 🙂
  Tämä siis ihan hyvällä tarkoitettu kehitysehdotus muuten kivan kepeään ja elämäniloiseen blogiisi.

    Sanoo hän…joka ei osaa kirjoittaa yhdyssanaa oikein 😉 Eli häiritsee kyllä jos katsoo asiakseen huomauttaa kirjoitusvirheistä ja tekee niitä itse. 

  Voi yhen tähen 😀 Olisikohan *ehkä* ollut tarkoituksella kirjoitettu väärin tuo ”yhdys sana” havainnollistamaan pointtia? Nyt meni kyllä ilmeisesti hieman viesti ohi 🙂

  Tykkää

 25. Huoooh, että ihmiset jaksavat viilata pilkkua. Katsoin että ”Ahaa, 29 kommenttia tullut, varmaan täälläkin kommenttikenttä täynnä innostuneita viestejä ja onnitteluja…” Mutta ei, tartutaan johonkin joutavaan yhdyssanajuttuun. Mun mielestä Kalastajan vaimo kirjoittaa ihan sujuvasti, ja mikä tärkeintä, hän kirjoittaa! Tietty haluan minäkin katsella kauniita kuvia, mutta liian moni isompi blogi koostuu ainoastaan jättimäisistä lähikuvista, ruokailuväline juhlapöydässä, korkokengän korko rapun reunalla, värimaailmalla musta-valkoinen-joku pieni värikäiskä. Kalastajan vaimon blogissa parasta on juuri lämpimät kuvat ihmisistä ja tosi oivaltavat, sopivan pituiset kirjoitukset niiden kylkeen.
  No niin, nyt tuli pitkä pätkä vaahdottua, tarkoituksena oli vain sanoa että aivan mahtava juttu tämä muutto tänne! Rakastan MeNaisia ja sovit sen alle mun mielestä jopa paremmin kuin Indiedaysin blogieliitin joukkoon. Omaperäinen ja sinun näköinen valinta, onnea siitä ja hyvää alkavaa vuotta!

  Tykkää

 26. Med google translate blir det inte alltid rätt i översättningen till svenska men jag gissar att du ska flytta bloggen till denna sida? Isåfall hänger jag mer än gärna med, gillar ju din blogg trots att jag inte alltid fattar vad som skrivs 🙂 Kram
  http://jessansworld.blogg.se

  Tykkää

 27. Jeee tää näyttää pirteältä ❤ Innolla odottelen uusia postauksia. Ihanaa Uutta Vuotta teidän perheelle ❤

  Tykkää

 28. Minäkin siirryn mukana (lisäsin blogisi uuden etusivun jo suosikkeihini), menit sitten minne tahansa. Vuosia on tullut jo blogiasi lueskeltua, eikä ole aikomusta lopettaa, vaikka hyvin harvakseltaan kommentteja jätänkin. Onnellista vuotta 2013 sinulle ja perheellesi!  
  -jurristi-

  Tykkää

 29. Jatkamme siis seuraamista täällä! Mutta voiko mistään lukea enää vanhan blogin postauksia? Kaikki ruokaohjeet ja neulemallit, ovatko mennyttä ikiajoiksi?!!!
  -uskollinen lukija-

  Tykkää

 30. Heippa!
  Onnea hirmuisesti uuteen blogikotiin 🙂 Olet tämän hienon tilaisuuden ansainnut, olethan yksi lempparibloggereistani ollut jo pitkään!
  Huomasin kuitenkin, kun tallensin sivusi ja painan blogisi nimeä, tulee se tänne me naisten etusivulle, ei suoraan blogiisi.. Toivottavasti tämä pieni mutta hieman häiritsevä juttu vielä korjaantuu 🙂
  Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi! ❤

  Tykkää

 31. Heippa!
  kiitos aivan mahtavasta elämänmakuisesta blogistasi!minua viehättää nimenomaan tyylisi kirjoittaa, sen mutkattomuus ja teeskentelemättömyys. Milloinkaan ei ole huomio kiinnittynyt kielioppipuoleen, ja olen kyllä sitä mieltä että saavuttaakseen oman tyylin, näistä jutuista pitääkin ottaa joustoa. Onnekasta alkanutta vuotta!

  Tykkää

 32. Voi ihanaa !
  Tervetuloa Johanna MN-lehteen :)Olen ollut innokas blogisi lukija vaihtelevassa määrin aina elämäntilanteen mukaan.Pidän blogistasi perheestäsi taidostasi kirjoittaa. 

  Tykkää

 33. Aika hauskaa, ettei Johannan kieltä kritisoinut osannut itse kirjoittaa sanaa ’yhdyssana’ oikein, vaikka oikeakielisyys onkin sydämenasia.
  Hyvää uutta vuotta Norjaan ja iloista mieltä kaikille!

  Tykkää

 34. Muutan kolmannen kerran mukanasi! Kiitos kauniin elämäsi seurausmahdollisuudesta.
  – Pintapuolia (blogspot.fi)

  Tykkää

 35. Onnittelut uudesta blogista! En ole aiemmin lukenut blogiasi, mutta nimi kiinnitti huomioni. 🙂 Ajattelin, että Yle Areenan kolmesta bloggaajasta kertova dokumentti voisi nimittäin kiinnostaa sinua. Leffassa seikkailee oululainen poliitikko-rokkari Otto, muotibloggari ’MouMou’ ja porilainen merimies Esa, jotka kirjoittavat blogiaan kukin omalle tyylilleen uskollisena. Dokkari on ajankuva tämän päivän ilmiöstä ja se kiinnostaa varmasti myös ihmisiä, joille blogit ja bloggaaminen on vielä outo asia. Jos aihe tai päähenkilöt herättävät sinussa ajatuksia tai kysymyksiä, niin kuulen mielellään. 🙂 Tässä linkki leffaan: http://areena.yle.fi/tv/1762929

  Tykkää

 36. Hei!
  Tuli vaan mieleen nyt tässä vaikkei ole ollut sulla siitä sun olohuoneen tapetista niin kuvia mutta mistä oot ostanu sitä. oon niiiin ihastunut siihen, että haluaisin sitä samaa itsellenikin!
  Terkuin riikka

  Tykkää

 37. Enpä malta minäkään olla puuttumatta tuohon yhdyssana-asiaan. Mikäs ihme on, ettei enää osata kirjoittaa, kun hakukonekin korjaa väärin haussa oikein kirjoitetun yhdyssanan. Yhden talven istuin hiljattain  kursseilla parikymppisen ylioppilastytön vieressä,  hän  kyllä muuten oli nokkela ja näppärä, muttei niitä  yhdyssanoja osannut. Tuli mieleen, ettei ilmeisesti ollut vaadittu paljoa kirjoituksissa…
  Minulle sanoi ammatinvalintapsykologi joskus ammoin, että tekstistäni näkyy runsas kirjallisuuden lukeminen. Olen todellakin lukenut vinon pinon romskuja jne heti siitä lähtien, kun lukutaidon opin. Tietysti ensin lasten- ja nuortenkirjoja, sitten aina  aikuisempaa vuosien karttuessa.
  Ei siis ole mitenkään vähäpätöinen asia huolehtia siitä, että lapset lukevat hyvällä kielellä kirjoitettuja kirjoja aivan pienestä pitäen. Sanoisin, että on hyvä pääoma lapselle hallita hyvin äidinkieli. Sillä on luotu vahva perusta monelle muulle kouluaineelle.
  Samainen psykologi vastasi ihmettelyyni, miten tällainen äidinkielenkoe voi jollekin olla vaikea, että kyllä se vaan todella monelle on hyvinkin vaikea.
  Kannustan siis vanhempia huolehtimaan siitä, että lapset lukevat myös kirjoja, eivätkä vain istu netin ääressä pelailemassa ja  palstoilla roikkumassa. Sieltä sitä huonoa kieltä vasta oppiikin. Ei ole suomenmaikoilla helpot päivät nykyään tuon opetuksen kanssa, kun tietokone on melkein jumala oikeinkirjoituksessa(kin).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: