9 vastausta artikkeliin “Hyvää Uutta vuotta!!

 1. Onnea uuteen blogiin! Huomasin että sitä sun vanhaa blogia ei enää taida olla olemassa? Harmi siellä oli aina välillä käydä kurkkimassa ja inspiroitumassa. Ehkä saadaan tänne sitten niitä joitain samoja postauksia? Esim. ne hiusvideot ja remonttipostaukset oli tosi kivoja 🙂

  Tykkää

 2. Onnittelut uudesta blogikodista! 🙂 Ja ihanaa alkavaa vuotta sinulle ja perheellesi! ❤ Uusia juttuja odotellessa, ja tosiaan toivottavasti vanhemmat kirjoituksesi palavaat vielä luettavaksi! 

  Tykkää

 3. Miten näitä postauksia luetaan? Todella sekavaa. Pelkkä otsikko ja kuva näkyy. Onko tekstiä ylipäätään enää täällä uuden blogin jutuissa? Vai pelkät otsikot ja kuva?!

  Tykkää

 4. [quote author=”Vierailija” time=”01.01.2013 klo 10:55″]
  Onnea uuteen blogiin! Huomasin että sitä sun vanhaa blogia ei enää taida olla olemassa? Harmi siellä oli aina välillä käydä kurkkimassa ja inspiroitumassa. Ehkä saadaan tänne sitten niitä joitain samoja postauksia? Esim. ne hiusvideot ja remonttipostaukset oli tosi kivoja 🙂
  Kiitos kovasti!! Kaikki vanhat postaukset tulevat pian näkyviin tänne :)) Kunahn arki koittaa ja niiden siirto tehdään julkiseksi 🙂 Että tulossa on :))

  Tykkää

 5. [quote author=”Vierailija” time=”01.01.2013 klo 03:59″]
  Miten näitä postauksia luetaan? Todella sekavaa. Pelkkä otsikko ja kuva näkyy. Onko tekstiä ylipäätään enää täällä uuden blogin jutuissa? Vai pelkät otsikot ja kuva?!
  Hyvää Uutta vuotta -postauksessa oli vain kuva ja otsikko 😉 Kyllä tää tästä varmaan selkiintyy kunhan postauksia tulee enemmin näkyviin. Mutta siis systeemi on se, että vain otsikko ja pääkuva näkyvät ja postausta täytyy klikata lukemaan. Me ainakin kokeillaan näin, voi olla että se on monen mielestä hankalaa ja voidaan siirtyä siihen perinteisempään malliin, jossa kaikki kuvat ja tekstit näkyvät heti 🙂 Eli kaikki palaute on oikein tarkeää!

  Tykkää

 6. [quote author=”Vierailija” time=”01.01.2013 klo 02:30″]
  Onnittelut uudesta blogikodista! 🙂 Ja ihanaa alkavaa vuotta sinulle ja perheellesi! ❤ Uusia juttuja odotellessa, ja tosiaan toivottavasti vanhemmat kirjoituksesi palavaat vielä luettavaksi! 
  Kyllä palaavat 🙂 Ja toivottavasti opin pian vastaamaan kunnolla näihin kommentteihinkin 🙂

  Tykkää

 7. Sekavan hankala omaan aikasempaan blogiisi verrattuna. Liikaa klikkauksia, jotta pääsee lukemaan…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: