DIY: pikkujalat seinällä

Sain joululahjaksi uusia öljyvärejä, joten pakkohan tässä oli taas vapaapäivillä päästä askartelemaan 🙂 Käytin hyväkseni vanhaa, kehystettyä kangaspohjaa, johon sitten maalailin molempien pikkuisten jalkapohjat. Hauskaa tässä taulussa on siis se, että sekä kuvasin että mittasin lasten jalkapohjat niin, että ne ovat nyt sitten taulussa ihan oikeassa koossa. Täytyy vielä kirjoittaa taulun taakse päivämäärä niin tietää sitten vuosienkin kuluttua että milloin niillä oikein oli noin pienet jalat 🙂

Laitetaan tänään myös vaihteeksi pikkujalkojen asut mun sijasta 🙂

molempien housut Name It / Ollin villapaita by farmor ja ainon liivimekko by mummu

 

Kivaa sunnuntai-iltaa ❤

41 vastausta artikkeliin “DIY: pikkujalat seinällä

 1. Hei!
  Blogisi on kivan raikas uutuus mulle. Mukava lukea ja jäädä seuraamaan, mitä tuleman pitää.
  Sunnuntaita, Nellan

  Tykkää

 2. Voi, tosi kivaa, että lukijoiden toiveita kuunnellaan herkällä korvalla siellä 🙂 Ihana taulu, seesteiset värit. Varmasti kiva muisto myös tuleville vuosille 🙂

  Tykkää

 3. Upea taulu(: Oletko kauankin maalannut öljyväreillä? Itsekin harrastan myös öljyväreillä maalaamista(8

  Tykkää

 4. Pakko sanoa, että kaunis taulu ja siinä näyttäisi olevan aivan selvä paikka vielä komansillekin pikku jaloille 🙂 Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

  Tykkää

 5. On se vaan niin hienoa, kun osaat maalata ja neuloa ja vaikka mitä. Ajattelin pian kokeilla itsekin neulomista, kiitos inspiraatiosta! Maalaamisen jätän kyllä väliin 🙂 Olisi kiva saada vinkkejä hyvistä neulomissivustoista, mistä saisi aloittelijallekin ohjeita, tai sitten jos sinulla tulee jotain helppoja juttuja mieleen, niin niitä olisi vielä kivempi kokeilla! Viime kerrasta onkin jo kymmenisen vuotta…Oletkin muistaakseni jo muutaman sivuston joskus vinkannut, mutta en niitä enää löydä.. 
  Ja pieni ehdotus vielä blogin parantamiseen. Olisi kiva päästä blogisi pääsivulle suoraan sen RSS feedin otsikon kautta. Eli jos klikkaa ”Kalastajan Vaimoa” täällä: feed://http://www.menaiset.fi/rss/alue/kalastajan_vaimo/artikkelit.xml, niin pääsisi suoraan blogiin, eikä sinne meNaisten sivuille.
  Hyvää uutta vuotta!

  Tykkää

 6. Onnea uuteen virtuaalikotiin! Luin vanhaa blogiasi syötteenlukijan kautta. Toivoisin, että tämänkin blogin postaukset kuvineen näkyisivät kokonaan syötteenlukijassa. Nyt näkyy pelkkä otsikko ja vähän postauksen alkua.

  Tykkää

 7. Mä pidän sun tavastasi kuvata asioita ja kirjoittaa. Olet myös keksinyt itsellesi jotenkin hellyyttävän profiilinimen. 🙂

  Tykkää

 8. Oi miten hauska idea ja vieläpä niin kauniisti maalattu! Löysin blogiisi vast’ikään Strictly Style:n kautta ja täytyy myöntää että olen jo ihan ”koukussa”. Ihanaa kuluvaa vuotta sinulle!

  Tykkää

 9. Onpa hienon näköiset. Ei se ihan joka kodista löytyvä versio lasten jaloista 🙂
  Huomasin tässä kommenttia kirjoittaessa, että ilmeisesti täällä ei voi kommentoida niin, että näkyy kuka kommentin on antanut (blogiprofiililla/blogiosoitteella). Eli kaikki on anonyymeja.
  -Jenny

  Tykkää

 10. Voi hitsi miten hieno!! 
  Ja huomasin, että sen lisäksi, että meillä on sama lempi miestentuoksu niin on sama naisten tuoksukin:) Tai ainakin tuo on top 3:ssa:)
  Voiko tänne jotenkin kirjautua vai ollaanko me kaikki ”vierailijoita” ja joudutaan kirjoittamaan e-osoite ja toi numerosarja aina kun kommentoidaan? t.kalamuija

  Tykkää

 11. Mukana on siirrytty ja yhtä ihana meininki jatkuu, kiitos siitä. En ole ikinä ennen kommentoinut, mutta nyt oli pakko. Tuo taulu on LUMOAVA. Ihanan herkkä ja kaunis, vaikka itsellä ei tunnesidettä tauluun olekaan. Mahtava idea! (Tulikohan jo tarpeeksi adjektiiveja… :))
  Hanna

  Tykkää

 12. Hei ihanaa ku sä maalaat! Onnistunut maalaus:) Ja olisi kiva muuten nähdä vähän teidän kotia ja sisustusta enemmänkin…

  Tykkää

 13. Heippa, kiitos kehuista ;)) Vastailen tässä yhteisesti vähän kaikille ennen kuin tosiaan opin kunnon kommenttikohtaisen vastailun salat… 😛
  Eli siis olen juu harrastanut öljyvärimaalailua siitä asti kun, ööh, en osanut edes itse pestä käsiäni öljyistä vaan isi hankasi jollain myrkyllä koko pesuallasta… eli varmaan jostain ekaluokkalaisesta asti 😉
  Noihin ”syötteenlukija” -probleemiin en ikävä kyllä osaa vastata; toivon, että Me Naisten etevä tietokoneporukka lukee kommentteja ja tekee asialle jotain! Vink* 😉
  Tänne voi kyllä kommentoida nimimerkillä, jos rekisteröityy tuolla yläreunassa, ihan ylhäällä. Sinne käyttäjänimi ja salasana 🙂
  Ja kommenttiosiosta takaisin blogiin täytyy painaa nuolta takaisinpäin… Jos sitä tarkoitettiin tuolla ”blogin katoamisella” eikö vaan? Eli kommentit hyppäävät keskusteluosioon ja sit täytyy palata blogiosioon. Jollei sit tuu suoraan tiettyyn postaukseen vaikkapa Facebookin kautta 🙂
  Kysykää ja kommentoikaa! :)) Kiitollinen näistä ❤

  Tykkää

 14. Johanna, miten ihana taulu! Ja miten ihana muisto suloisista jalkapohjista 🙂 Olet niin taitava maalaamaan!
  – Hanna

  Tykkää

 15. Aivan ihan taulu 🙂 Olet taitava!
  T. Johanna V
  P.S. Tuleeko tähän vierailija-kommenttiin jokin muutos, että palaisi taas nimimerkit.

  Tykkää

  1. Sun täytyy kirjautua tuolla yläreunassa, jos haluat alkaa kommentoimaan nimimerkillä… Ois kiva ❤

   Tykkää

 16. Moi,
  Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa, mutta lahjakkuuttesi maalaamisessa on mennyt minulta ohi. Upea taulu!
  – P

  Tykkää

 17. Ihana maalaus ja ihania kuvia! Muutenkin blogista minulle pistää silmään hyvät kuvat, kiitos niistä! Ja siihen liittyenkin haluisin hiukka udella miten kuvailet? Käytätkö esimerkiksi valaisussa jotain lisävarusteita (lamppuja, salama, heijastimia tms.)?
  Kiitos kivasta blogista!
  -toinen ulkomailla majaileva

  Tykkää

  1. Moi moi 🙂 En käytä mitään lisävarusteita, eli ihan vaan Canon eos 60d ja objektiivina Sigman 50mm 🙂 Salamaa en osaa käyttää lainkaan, se pitäis vielä opetella 😉 Muokkaan kuvat Photoscapella, joka löytyy netistä ihan ilmaiseksi! 🙂

   Tykkää

 18. Onpahan hieno taulu! Maalaan itsekin sekä öljyväreillä että akryyliväreillä (harrastanut vähemmän aikaa) ja olen pitkään pohtinut ja harjoitellut, mutta en saa aikaiseksi tuollaista taustaa kuin sinulla on tuossa. Tarkoitan siis tuollaista moniväristä, liukuvaa väriä.. siis osaatko/haluatko valaista miten olet tuon tehnyt? Jotain pientä vinkkiä vaikka? 🙂

  Tykkää

  1. Kiitos kysymästä, tassa on parasta maalata alle ohut kerros tosi neutraaleja sävyjä; esim. tummaa harmaata ja jotain ruskeaa ja antaa kuivua. Sit kun työ on melkein kuiva, vetaa paalle valkoista. Joihinkin kohtiin paksummin valkoista, ihan niin että jää paksua kohojalkea ja toisiin kohtiin sitten sekoittaa ihan pohjavariin. Auttoiko? :))

   Tykkää

 19. moikka! voisitkohan millään linkata sen postauksen, jonka teit zenbookistasi aiemmin. tai toisaalta kertoa vielä, minkä hintainen se oli, suunnilleen, ja suositteletko edelleen? se on kaunis kone ja kevyt, onko sinulla minkä kokoisena? tästä ois iso apu opiskelijan uuden kannettavan hankintaprosessiin 🙂 en oikein löytänyt niiden hintoja netistä( outoa kyllä) ja en ole varma onko zenbookkeja erilaisia, siksi kysyn? kiitos kivasta blogista!! 🙂

  Tykkää

  1. Moi moi, tykkaan zenbookista tosi paljon edelleen, eli suosittelen 🙂 Tää maksoi kai jotain 600 euroa? Kokoa en muuten tiedäkään, onko näitäkin erikokoisia? :)) Postausta on ikava kylla vaikea loytaa ennenkuin saan kunnon arkiston vanhoille postauksille 🙂

   Tykkää

 20. Pakko sanoa, että oon tosi helpottunut näistä kaikista muutoksista, mitä täällä blogissa on tapahtunut! Ensin tää blogipohja ei toiminut yhtään, oli jotenkin hankala ja vaikeaselkoinen. Ihana huomata, että palaute on otettu huomioon ja muutoksia on tehty. Nyt jaksaa taas vierailla sun hyväntuulisessa ja energisessä blogissa! 🙂 Kiitos!

  Tykkää

 21. Olen jo vanhempi naisihminen, mutta olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa.
  Tosi kiva ja pirteä jutska kaikkine hauskoine kuvineen :). Tämmönen vanhempi nainenkin saa hyviä vinkkejä omaan pukeutumiseensa, sillä olen hyvin kiinnostunut kauniista vaatteista, tietenkin ikääni sovellettuina :)).

  Tykkää

  1. No niin ja mun tyyli on kuitenkin aika klassinen ja ajaton, varmasti helppo soveltaa ideoita vaikka minkä ikäisille! Voi kiitos kommentista 🙂

   Tykkää

 22. Hei Johanna!
  Aivan ihana taulu, niin ihana! 🙂
  Haluaisin kuitenkin udella taulun takana olevaa tapettia, mistäköhän sitä saa ja mitä merkkiä se on.
  Teevee tapetin kuolaaja 😉

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: