Monkin minttuinen Carol

Heips! Täytyy taas kiittää teitä isosta määrästä kommentteja ja parannusehdotuksia -arvostan tosi paljon sitä, että vaivaudutte kommentoimaan ja haluatte vaikuttaa. Että teitä kiinostaa miltä tää blogi näyttää ja että haluatte käydä täällä. Tosi paljon kiitoksia 🙂 Jotenkin arvelinkin, ettei tää muutto ihan soraäänittä voi sujua, mutta olen kyllä positiivisesti yllättynyt. Kauhean vähän tuli niitä legendaarisia uhkauksia lopettaa blogin lukeminen ehheh. Kiitosta kovasti ❤

Ruusuja ansaitsee nyt kyllä myös MeNaisten nettitoimitus. Toimistolla on luettu teidän parannusehdotuksianne silmä kovana ja arvatkaa mitä… Oikeastaan ihan kaikkeen tosta pinkistä taustaväristä alkaen aiotaan puuttua. Vaikka se sitten vaihtaakin koko MeNaisten nettisivujen taustavärin… Mutta siis teitä on kuultu; tästä tulee niin meidän näköinen sivusto 🙂 Meidän ja teidän vai miten sen nyt sanoisi… Meidän yhteinen 🙂

Mitäs muuta vielä kuin toi taustaväri… Arkisto ja Avainsanat ovat vielä tulossa… Kaikki kuvat näkyy perätysten ilman klikkailuja! Niin ja joku kyseli mihin iso kasa joulukuisia postauksia on kadonnut… Se on sit taas ihan mun oma vika 😉 Mut nekin tulee piakoin takaisin! 🙂 Ja kyseltiinhän siitä äitin tekemästä joululahjapaidastakin; siihen ei ohjetta valitettavasti ole.

Mut et kyllä tää kuulkaas tästä! Taustalla on tosi ammattitaitoinen joukko, joka ilolla kuuntelee teidän -bloginlukueksperttien- mielipiteitä ja todistettavasti innolla myös toimii teidän puolestanne 🙂 Facebookiinkin on muuten tehty uusi kätevä osoite facebook.com/Kalastajanvaimo -tuhannet kiitokset sinnekin puolelle jatkuvasti kasvavalle tykkääjäjoukolle ❤

Mut sit vihdoin Dagens asuun ja -asiaan. Monkin muhkea mintunvihreä neule houkutteli oikeastaan kovasti jo ennen joulua; siinä on aivan superihanan täydelinen väri. Just sellainen mintun vihreä, jota oon etsiskellyt. Nyt Carol -neuletta saa alesta Monkin nettikaupasta kahdella kympillä. Jos joku muukin ihastui niin tiedoksi että suosittelen 🙂

34 vastausta artikkeliin “Monkin minttuinen Carol

 1. Nätti asu!
  Ja todella arvostan sitä, että sua ja porukkaa sun takana aidosti kiinnostaa meidän lukijoiden mielipiteet 🙂
  -tintti

  Tykkää

 2. Aika vaikutusvaltaista väkeä, kun koko sivuston taustaväri muuttuu 🙂 Todella hienoa, että kommentit otetaan huomioon!

  Tykkää

 3. Onnea uuten ”blogikotiin”. Blogisi osoite on kirjanmerkeissä, joten osoitteen vaihtaminen ei ollut ongelma vaan seuraan mukana Me naiset-sivuillekin. 🙂 Kirjoituksiasi on todella mukava lukea; niistä tulee hyvälle mielelle. Etenkin kuvasi ovat inspiroivia – olenkin saanut sekä omaan pukeutumiseen että kotiin useita ideoita kuvistasi. Kiitos.
  Blogin kapeus on huononnusta aikaisempaan, sillä oikeassa sivubannerissa olevat mainokset ym tulevat turhan voimakkaasti esille. Tosin kiva on, että uusimmat kirjoituksesi on poimittavissa sivusta. Hiemanhan tähän blogiin tutustuminen vaatii lukijaltakin silmän harjaantumista sivustoon.
  Mukavaa loppiaista.

  Tykkää

 4. Söpö asu ja kivat kuvat! :o) Erinomaista vkonloppua! ❤ Terv. juuri BodyAttackista kotiutunut jumppari, huh! – oletko muuten ikinä testannut :))?

  Tykkää

 5. Ihana lehtijuttu oli! Blogi tuntuu hieman kärsineen tänne muuton myötä, mutta koska muuten pidin blogistasi, jään seurailemaan.

  Tykkää

 6. Heippa!
  Sun innoittamana kurkkasin Monkin nettikaupan ja ostoskoriin siirtyi samainen neule kuin postauksessakin (väri oli niin pirteä verrattuna harmaaseen/mustaan), pari ihanaa casea ja hamonen. Kaikki alesta 😉 Nyt pakettia odottelemaan! Täällä siis edelleen seurataan sun loistavaa blogia, vaikka osoite vaihtuikin.
  Mukavaa vuodenvaihteen jälkeistä aikaa!

  Tykkää

 7. Hei
  Editoreille tiedoksi: fb- ryhmässä kohdassa Website vielä vanha indiedays- osoite. Linkki ei vie enää sun blogiin..

  Tykkää

 8. Kuvissa oli jo jotenkin ihana aavistus kevättä, vai olenko liian optimistinen näin 4. tammikuuta 😉
  nimim. helmikuun paukkupakkasia odotellessa

  Tykkää

 9. Minusta tuli myös lukijasi. Hieno juttu Me Naisissa ja muutenkin olen vieraillut joskus blogissasi. Nyt olet ykkössuosikkieni joukossa.

  Tykkää

 10. Moikka moi
  On varmaan mainittu jo, mutta postausten fontti on kökkö. Näyttää siltä että kirjoittaisit ilman ääkkösiä.
  Onnea uudelle vuodelle 🙂
  E

  Tykkää

 11. Heippa! Neule on aivan ihana, mutta silmäni iskivät heti jalassasi näkyviin valkoisiin legginseihin..ovatko ne siis legginsit? mistä ne on ja ovatko ne paksut kun siltä näyttävät? Olen kovasti etsiskellyt paksumpia legginsejä kun vauvamasu kasvaa kovaa vauhtia eikä normifarkut mene enää kiinni 😛
  Kivaa vaihtelua blogiisi tämä muutto MeNaisiin..toki olisi ihana jos kaikki postaukset olisivat luettavissa pötköön. Mutta taisitkin jo mainita, että siihen on tulossa muutosta. Hienoa! Keep going!

  Tykkää

 12. Aikaisemmin vastasit lukijoiden kommentteihin, mutta nyt se on loppunut. Miksi? Ootko nyt ”julkkisbloggari” jonka ei enää tartte eikä kuulu välittää mitä lukijat ajttalee. 

  Tykkää

 13. Kiva kuulla, että meitä kuunnellaan ja muutoksia on tulossa. Tämä sivusto muistutti siitä ajasta, kun itse aloitin blogien lukemisen ja bloggailun vuonna 2005……ja ei siis silleen hyvällä tavalla.
  Kivan värinen pusero BTW.
  Niin ja pysy terveenä. Täällä uutisoidaan juuri Norjan sairaalat täyttäneistä flunssaviruksista.
  Terv.
  Johanna

  Tykkää

 14. Kiitos, sulla on ihana blogi! Oon nyt muutaman kuukauden seurannu. 🙂 Nyt on pakko kysyy, et mistä toi sun ihanan näköinen karttapallo on peräisin, joka tossa yhessä kuvassa näkyi?

  Tykkää

 15. Tilasin sitten Monkista tuon ihkun neuleen ja paljon muutakin.. Uusi tuttavuus koko kauppa ja nyt odotellaan pakettia. Kiitoksia loistavasta blogista jota olen seuraillut jo pitkään…

  Tykkää

 16. Heippa !
  olen yli vuoden verran seuraillut blogiasi, aivan ihana ! muutto tänne oli hieno juttu, vähän vaati ihmettelyä mutta kettuuntunut en niin paljon että lopettaisin lukemisen 😉 tälläsen kotiäidin arkeen tuo omalla ajalla piristystä ku saa muiden elämään hieman kurkistella. MeNaiset lehdessä olevaa juttua en vielä lukenut, selasin nopeasti kuvat ja olli on aivan isänsä näköinen ! hymyilin leveästi. jatka samaan malliin, kiva juttu että nyt tehdään sitten kaikkia miellyttävä sivusto jota on sitten entistä kivempi plärätä 🙂 hyvää viikonlopun jatkoa!
  T.Pauliina

  Tykkää

 17. Mitä hittoa, onko vanha blogi nyt kadonnut kuin tuhka tuuleen? Ja KAIKKI aikaisemmat postaukset sen mukana?? Mun piti just hakea inspiraatiota meidän remppaan ja nyt en näe enää mistään niitä kivoja kuvia teidän kodista?? TÄMÄ on huono juttu jos mikä…murrr.

  Tykkää

 18. Vierailijalle, joka kirjoitti 20. viestin:
  Kaikki edelliset postaukset ovat kyllä tallessa täällä uudessa blogipohjassa, kunhan vaan jaksat selata taaksepäin. Ja jos joku puuttuu, niin ne kuulemma pitäisi tulla tässä ajan saatossa tänne myös. 

  Tykkää

 19. Ok, kiitos tiedosta. Vanhassa blogissa oli PAAALJON helpompaa löytää vanhoja postauksia kun niitä pystyi valitsemaan aiheen tai kuukauden mukaan….vinkki Me Naisille siis: postaukset aiheittain tai kuukausittain. Eikä vain loputtomana postausten jatkumona, nyt täytyy selata todella pitkä aika ennen kuin löydän kaipaamani kylppärin remontti -postauksen.

  Tykkää

 20. Täytyy sanoa, että on sulla huippu tiimi siellä, kun suostuvat kaikkiin meidän toivomiin muutoksiin! Jopa pinkki vaihdetaan, Jes!!
  Jään seurailemaan innolla. ❤

  Tykkää

 21. Heippa! Olet ollut ykkössuosikkini bloggareista jo pitkään. Muutokset eivät ota omaan silmään, aika tarkkaan saa syynätä että olisi jotain valitettavaa..:) Mutta kerropas mistä saan nuo vaaleat legginsit? 

  Tykkää

 22. Mäkin oon jo pidempään lueskellut blogiasi ja tykkään! Ekan kommentin sai nyt aikaan osittain tämä uusi sivusto (joka on minustakin sekava) ja haastattelusi MeNaisissa. Tosi hyvä haastattelu, kiva oli lukea enemmän taustaa ja muutenkin juttu oli kiva. 🙂
  Mukavaa tätä vuotta sinulle ja perheellesi, jatka samaan malliin! 🙂

  Tykkää

 23. Moikka moi 🙂 Kirjoittelinkin jo tohon blogitekstiin, että ARKISTO on tulossa 🙂 Ja AVAINSANAT. Siis niin, että vanhoja postauksia on helpompi löytää. Joko arkistoituna päivämäärän mukaan tai sitten aihepiirin. Sitä on paljon kyselty, mutta se ei ikävä kyllä oo ihan vielä paikallaan :)) Mutta tulossa siis 🙂 Ja arvatkaa mitä…. oon vastaillut kauhean huonosti kommentteihin koska mulla on näkyvissä tollanen ”Vastaa tähän viestiin”, joka sekin toimii (toistaiseksi) huonosti… tai siis ei lainkaan 😉 Ja koen vastaamisen ton ”Lainaa” -nappulan kautta vähän hankalaksi. ”Vastaa tähän viestiin” -nappula pitäisi näkyä kaikilla, jotka ovat kirjautuneet tänne Me Naisten mimmeihin -ja sii tännehän voi kirjautua ihan omalla nimimerkillä kuka vain tuolla yläreunassa. Mutta siis ei minusta oo tullut sellaista julkkisbloggaria, joka ei enää välitä yhtään mitä lukijat on mieltä -vai miten se nyt menikään 😉 Yritän vaan saada toimimaan ton ”Vastaa tähän viestiin” -nappulan… Ja sit vastaan vielä tohon valkoiset leggarit -kysymykseen… Nää ei oikeasti oo valkoiset :)) Sellaset puuterin väriset ja ostettu joskus pari vuotta sitten… eiköhän keväällä taas tuu monillekin merkeille jotain tällaista 🙂 Kiitti kommenteista ja kestämisestä tän muuttohässäkän keskellä ❤

  Tykkää

 24. Onnea tänne pu7lelle! Vähän oudolta vaikuttaa näin ensialkuun, mutta kai tähän tottuu.
  Mitä kailille vanhoille postauksulle on tapahtunut? Olen löytänyt kivoja neuleohjeita mutta nyt kailki kadonnut?.

  Tykkää

 25. Hah koitin päivittää bloggerin lukuluetteloon tätä sun uutta osotetta, niin sun postaukset kyllä näkyy, mutta blogger koittaa kovasti väittää, että luen Vallilan Irmaa 😀 No en lue, joten poistin sen sit kokonaan, mut tätä sun blogia luen kyllä pienoisista ongelmista huolimatta 🙂

  Tykkää

 26. Olipa kiva juttu sinusta MeNaisissa!
  Onnea tästä siirtymisestä, perässä seurataan 🙂 Mulle on ihan sama, mihin kirjoitat, tekstiä minä luen, en tuota sivun kehystä 😀
  Lasu

  Tykkää

 27. Melko epäselvää tämä reitti miten pääsee lukemaan blogiasi. Jostain syystä lisäksi bloggerin listassani lukee ’vallilan irma’ jota klikatessani avautuu sinun postauksesi?? en siis lue mitään vallilan irmaa??

  Tykkää

 28. Hei, blogin uuden sivuston tallettaminen suosikkeihin kävi helposti ja minusta on kivaa että tulee vähän muutoksia, ihan niikuin elämässäkin! Neule näyttää minttuna hyvältä, hämmentävää kyllä sillä viimeksi viileä minttu näytti silmään hyvältä kun olin 8 lk joskus, krhöm, 80-luvun lopussa :). Sinulla on ihana blogi jatka samaa linjaa. Yksi toive on; voisitko joskus laittaa jumppiesi musalistoja? Kaipaisin sinne itselleni jotain uutta piristystä…. Kiitos ja hyvää vuoden alkua.
  Satu

  Tykkää

 29. Heippa!
  Ehkä on jo mainittukin, mutta onko muiden mielestä postausten fontti aika iso? Verrattuna palastan leveyteen, joka on kai vähän kapeampi kuin ainakin ennen. Minä kun usein ainakin tykkään silmäillä tekstin läpi, eli en lue ihan joka sanaa niin jotenkin se tuntuu hurjan työläälle kun on kapea kirjoituspalsta ja iso fontti.
  Olisiko kommentteja myös mahdollista saada vähän enemmän yhdelle sivulle? Niitäkin kun on kiva silmäillä ja katella mistä keskustellaan.
  Kiva kun jaksatte kuulla toiveitamme! 🙂

  Tykkää

 30. Moi Johanna,
  Ensinnäkin; ihana juttu, että oot saanut tänne siirtyä! Onnea ❤ En missään nimessä vastusta uusia tuulia ja mulle on lähtökohtaisesti ihan sama missä kirjoitat. Kovasti vaan harmittaa se, että tää uusi sivusto latautuu mulle äärimmäisen hitaasti. Kävin tätä kokeilemassa silloin kun siirryit ja nyt sitten uudestaan. Katsoin ihan kellosta aikaa ja meni 8 minuuttia että kaikki tuli näkyviin (otsikon lisäksi kuvat, tekstit, tausta ja että pääsin rullaamaan yhtään alaspäin). Vielä nytkin kaikki jotenkin liikkuu hitaasti. En osaa sanoa missä on vika… ehkä mun tietokone ei tykkää tästä. Kaikki muut sivut nimittäin tulee näkyviin ihan sukkelaan ja nettikin on varsin nopea. Harmillista 😦 Yritän silti jatkossakin aina välillä päästä blogiasi lukemaan, mutta kyllä tää hitaus koettelee hermoja.Olenkohan ainoa ongelmani kanssa?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: