Pikkuletti & villamekko

…illalla puoli kuusi.

villahuivi Malene Birger / villainen Lana Dress Chill Norway*

Sorry, mun on nyt yksinkertaisesti pakko valita teenkö uuden postin vai vastaanko edellisiin kysymyksiin. Päädyin sellaseen kompromissiin, että heitän uuden postauksen nyt ja lupaan ja vannon vastata kommentteihin huomenna. Huomenaamulla, kun tulen klo 10:00 hikisenä ja vielä väsyneempänä aamuzumbasta kotiin (kaikkea sitä lupaakin sijaistaa kun vahingossa sais kerrankin nukkua). Ja kun oon kotimatkalla käynyt ostamassa kunnon täytekakun palasen ja laittanut kahvin porisemaan ja käynyt suihkussa. Kun mies lähtee viemään pikkusia parturiin ja voin heittää jalat pöydälle ja mutustella sen kakunpalaseni kahvin kera. Ihan yksin kotona. Silloin vastaan kommentteihin 🙂 Ettäs tiedätte :)) Ai hitsi täytyy muistaa ostaa myös kahvikermaa kotimatkalla.

Nähdään siis huomenna hanit. Kakkukahvien merkeissä! Makeaa perjantaita ❤

19 vastausta artikkeliin “Pikkuletti & villamekko

 1. Heippa! Luin blogiasi aiemmin, pidin vuoden blogien lukemisesta ja hätäännyin kun en enää löytänytkään blogiasi indiedaysiltä! Huh huh, ehdin jo huolestua mutta onneksi googlettamisen jälkeen löysin tänne :). Ehdottomasti alan taas seuraamaan, blogisi on kyllä ilahduttavaa luettavaa!

  Tykkää

 2. Luen usein, kommentoin harvoin. Nyt kuitenkin on pakko kiittää: kiitos siis blogistasi – kauniista, rauhoittavista kuvista ja leppoisista, aidoista teksteistä. Kipeää yksivuotiasta koko viikon hoidettuani huomaan olevani aika ryytynyt, mutta tiedätkö mitä?! Unohdin sen hetkeksi, kun tulin tsekkaamaan lukematta jääneet päivitykset 😉 Rennonletkeää kevättä!
   
  ,Maikki

  Tykkää

  1. Tuhannet kiitokset ❤ Mullakin on just aika ryytynyt olo hehe, mutta tällaiset kommentit tekee kyllä ihmeen hyvää 😀 Hymyilyttää ja saa olon vähän rauhallisemmaksi -eli ihan samaa saan takaisin mitä oot sinnepäin saanut :))
   Pikaista paranemista ❤

   Tykkää

 3. Miksi bloggerissa seuratessa kun klikkaa sitä ”kalastajan vaimo”-linkkiä, se ohjautuu menaisten etusivulle? Rasittavaa kun ei pääse suoraan tänne… :/ Ihana mekko, tahtois kans 🙂 -st. brigitten

  Tykkää

  1. Himpskutti onpas näissä nyt paljon probleemia 😉 Yritään korjata niin bloggeri kuin blogilistakin pian 🙂 Kiva kun kommentoit st.brigitten ❤

   Tykkää

 4. Moikka! 
  Olen sh-opiskelija ja haaveilen tekeväni harjoittelun/olevani vaihdossa Norjassa. Olisin kysellyt sitä, että miten siellä pärjää englannilla?Vai pitäiskö opiskellla norjan kieltä ennen vaihtoa?
  Kiitos ihanasta blogista!:)

  Tykkää

  1. No ei täällä varmaan ihan enkulla töihin pääse, en tiedä miten harjoittelujen laita on… ehkä harjoitteluun voi päästä? Mutta jos ruotsia jonkin verran osaat niin kyllä se norja sieltä pian tulee…? 🙂

   Tykkää

 5. Tulen aina niin hyvälle mielelle tällaisista postauksista. Kauniita kuvia, värejä, vaatteita ja sitten sinä kauniina ja huolettomana, hieman hassulla ilmeellä poseeraamassa 🙂 Kiitos näistä arjen pelastajista!

  Tykkää

  1. 😀 Hassuja ilmeitä varmaan riittää. Paikallaan poseeraaminen on vaikeinta mitä tiedän 😀
   (kiitos :)))

   Tykkää

 6. Voi että kun mää säikährin, kun tulin lomalta vietnamista ja koitin lukea sun blogia eikä löytynytkään indiedaysistä! Onneksi ei ollut bloggaamisen lopettaminen vaan muutto kyseessä 🙂 Kiitos kivasta blogista!
  – jose

  Tykkää

 7. Heips, Miten pääsen lukemaan vanhoja postauksiasi? Sulla on ollu kaikkia kivoja neuleohjeita yms. Olisin halunnu inspistä kylmään talveen 🙂 Täällä -25 astetta.

  Tykkää

  1. I know… arkisto on tulossa pian, mutta voi mennä vielä tovi… Yritän kasata teille jonkun ohjepostauksen mun suosikeista?! :)) Kiitti kysymästä.

   Tykkää

 8. Luen blogiasi aina, mutta kommentoin harvoin. Kiitos sinulle, kirjoitat niin ihanasti, ja kuvat ovat erittäin kauniita. Mukavaa viikonloppua teille!

  Tykkää

  1. Voi kiitos ❤ Tällaiset kommentit ovat kullan arvoisia -vaikka kuinka harvoin tulisikin 🙂

   Tykkää

 9. Hei Johanna!
  Nyt pitää kommentoida, kun kerta oot nyt julkisesti luvannu vastata huomenaamulla:-)Ekaks tietysti kiitos kivasta blogista!Toiseks, valmistun kohta puoliin lähihoitajaksi ja haluaisin kovasti Norjaan töihin…käyn jo norjan kurssiakin:-)Tarvitaanko siellä lähihoitajiakin vai enimmäkseen sairaanhoitajia?Onko totta, mitä joka paikassa toitotetaan, että Norjassa työelämä on kaikin puolin lepposampaa?Ja palkkakin parempi…
  Klem Eeva

  Tykkää

  1. Moi Eeva, kuulostaa hyvältä toi norjan kurssi :)) Kyllä täällä myös lähihoitajia tarvitaan, mutta paikkoja on varmaan lähinnä pohjoisessa ja Oslon seudulla -ihan niinkuin sairaanhoitajillakin. Pula ei oo täällä enää niin kova kuin jokunen vuosi sitten ja täällä etelässä hoitoalan paikat ovat jopa aika tiukassa ja haluttuja… Mutta tosiaan Oslon seudulla niitä on niin paljon… sieltä saa aina. Ja pohjoisessa palkka voi olla vielä parempi kuin täällä etelässä, jotta sinne saataisi houkuteltua tarpeeksi väkeä 😉
   Työelämä on paljon leppoisempaa, voin lämpimästi suositella :)) Paljon onnea niin valmistumisen johdosta kuin työeläman aloitteluunkin -minne päädytkin!

   Tykkää

 10. Kiitos paljon vastauksestasi!Tämä vahvisti haluani tulla sinne:-)Tuota Oslon seutua olin ajatellutkin…Ehkäpä joskus vielä tavataan siellä joissakin merkeissä!
  Ihanaa talven jatkoa sinulle ja perheellesi!
  Eeva

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: