Piiiitkästä aikaa

Päivän asun aika!

neuletakki Odd Molly Tenfold knit / paitis Polo jeans / farkut Object / nilkkurit Laura Bellariva

Heippa 🙂 Tänään on jo pakko taas päästä blogin pariin vaikkei ihan välttämättä ehtisi vieläkään… No ehtii, mutta sen kummepaa sisältöä kuin dagens työasu ei oo tiedossa 😉 Oon muuten työnteon lomassa aloitellut vihdoin mun Skappel-neuletta, muistatteko sen? Tosi moni on kysellyt et missä vaiheessa Skappel on ja munhan on ollut pakko vastata, että se jäi ihan täysin vaiheeseen joululahjojen alla. Mut nyt, nyt ei kuulkaas mee kauaa ennenkuin Skappel on valmis 😉 No en tätäkään ihan noilla alkuperäisille ohjeilla tuu tekemään, että katsotaan voiko valmista neuletta edes Skappeliksi kutsua 😛 Katsotaan…

Ja toivotaan että nähdään huomenna taas, kovasti tekisi ainakin mieli yrittää ettei nyt ainakaan näin kauhian pitkiä taukoja pääse tulemaan. Kivaa keskiviikkoa, nähdään joka tapauksessa pian ❤

37 vastausta artikkeliin “Piiiitkästä aikaa

 1. Olenkin monesti miettinyt sinun versiota neuleesta. Itse neuloin paidan vajaassa viikossa, noudattaen aika orjallisesti ohjetta. Lankana käytin paksua huopautuvaa villalankaa, ihan värin perusteella tuli valikoitua 🙂 . Neuleesta tuli… suuri, ja aika pitkälti kaapissa se on viihtynyt. :/ No ainakin neulomiskipinä heräsi taas ja odottelenkin innolla sinulta uusia vinkkejä, ideoita ja ehkä ohjeita 😉
   
  M

  Tykkää

  1. Kiva kuulla 🙂 Paitsi että siitä tuli liian iso… olen kuullut muiltakin että alkuperäisestä ohjeesta tulee aika reilun kokoinen. Että oversize mut rajansa kaikella 😉 Katsotaan mitä tästä tulee, teen pikkasen pienemmällä silmukkamäärällä!

   Tykkää

 2. Heippa! Mulla on sun tämä uusi blogiosoite Blogilistalla suosikeissa, mutta siinä on nyt joku linkkiongelma, sillä se saa aikaan errorin. Onkohan muilla tätä ongelmaa? Jostain syystä hakusanallakaan hakemalla ei Blogilistalta blogiasi löydy enää 😦 Olisi kiva jos sen saisi laitettua takaisin suosikkeihin!
  Mukavaa kevättalvea!Johanna

  Tykkää

  1. Kiitti Johanna, joo siinä blogilistassa on vieläkin joku ongelma, jota en oo saanut ratkaistua… Voi olla et laitan pian fiksummat asialle 😉 Eli yritän saada korjattua asian viim. maanantaina 🙂

   Tykkää

  1. Juu, ajattelin kyllä pitää saman täälläkin! Ei o otainut vaan vähään aikaan olla mitään vanhojakaan lahjuksia :))

   Tykkää

 3. Onpa nätin väristä lankaa neulomuksessasi! 🙂 Tykkään myös asustasi. Jotenkin on niin kiva lukea ja katsoa blogiasi, kun makumme ovat niin yksi yhteen monessa asiassa. Toivottavasti ehdit vastailla myös aiempien postausten kommentteihin.
  terkuin Emmi

  Tykkää

  1. Kiittii Emmi ❤ Joo tiedän et mulla on pari postausta vastailematta, kokoan tod.näk joskus kaikki kysymykset niistä yhteen postaukseen ja vastailen niin… 🙂 Yritän 😉

   Tykkää

 4. Odotan sitä Skappelia kovasti. laitoin kuvan ja ohjeen heti jakoon niille jotka osaa. He tekevät mullkin… yes, ihanaa kun on kavereita jotka osaa, ja JOhanna joka antaa ideoita  🙂 🙂

  Tykkää

  1. 😀 Hyvä hyvä 🙂 Tosiaan voi olla hyvä vähentää muutama silmukka alkuperäisestä ohjeesta; etenkin jos et oo kovin isokokoinen. Siitä tulee aika iso!

   Tykkää

 5. Heips! Vihdoin paljastit kenkien alkuperän, jotka ovat muuten hienot. Montako kenkäparia omistat?

  Tykkää

  1. Joo noi on tosiaan ihanat kengät… Montakohan kenkäparia mulla ois, en ookaan laskenut. Enkä oikein osaa edes arvioida jos kaikki kesä ja treenikengät ym. lasketaan… Kyllä niitä sit tulee varmaan yli 50…? :S

   Tykkää

 6. Moikka!
  Mäkin haluan kehua noita kenkiä. Aivan upeat. Ostatko kengät yleensä kaupasta vai ostatko myös verkkokauppoista? Jos käytät verkkokauppoja niin mitä? 🙂
  Mua kiinnostaa myös villalangasta tehdyt (valkoiset napeilla) tyynyt? Onko niihin mahdollisesti ohjetta? Tai oletko tehnyt niitä itse? 🙂
   

  Tykkää

  1. Moikka moi, näitä kenkiä kuolasin täällä paikallisessa putiikissa tovin, mutta hinta oli aika kova enkä raaskinut niitä ostaa, joten kerran sit kun löysin täältä netistä käytettynä (finn.no) just mun kokoiset, niin ostin! Eli nää on secondhandia. Kenkiä on muuten oo tainut pahemmin ostaa verkosta… No joskus net-a-porterin alesta jotain tosi makeita korkkareita 😉
   Neuletyynyt oon tehnyt itse; voisin laittaa niihinkin ohjeen! 🙂

   Tykkää

 7. HAHAAA! Minun Skappel on ollut valmis jo ajat sitten :)))) Siitä tuli aika painava mutta herkun värinen, nahkahousujen kanssa aika nami :-* …..Neule oli muuten elämäni ensimmäinen itsetehty vaate !!!

  Tykkää

  1. Kuulostaa tosi hyvältä :)) Toivotaan et tää munkin oma pian valmistuu… ONNITTELUT 😀

   Tykkää

 8. Kaunista, asu ja neulelangan väri minustakin. Ootan innolla kuvia. Mun ”skappelista” tuli vähän liian iso ja jouduin purkamaan. Nyt se odottaa uutta energiapuuskaa, jotta tulisi valmiiksi. Tosin se oli kyllä nopea neuloa, käytin lankana dropsin paksua kausilankaa drops ❤ you, jossa oli alpakkaa, villaa ja pellavaa. Ihanan pehmeä lanka.
  Missä muuten sun otsis? Se oli niin kivan näkönen. 🙂

  Tykkää

  1. Joo toi on ihana lanka…! Tosiaan olen kuullut monilta et tosta neuleesta tulee liiankin iso…
   Otsis on vähän ylikasvanut… mut tiistaita ois taas leikkaus… katotaan mitä tulee tehtyä ;)))

   Tykkää

 9. Näin blogisi lukijana minulle ei ole mitään väliä sillä, että missä blogiasi kirjoitat(siis onko blogisi Indiedaysissa vai Me Naisissa). Ainoa mikä minua nyt harmittaa on se, että blogisi ei päivity Blogilistalla. Lisäsin blogisi suosikikseni sen linkin kautta, jonka jaoit Facebookissa, mutta sen mukaan blogisi on päivittynyt viimeksi 6.1.2013. Olenko minä tehnyt jotain väärin vai mikä on vikana? Helpottaisi huomattavassti blogisi seuraaamista, jos blogisi päivittyisi blogilistalle… 🙂

  Tykkää

  1. Et oo tehnyt mitään väärin vaan minä ;D Yritän saada asian korjaukseen asap. Nyt tai maanantaina 😉 Pahoittelut… ja kiva kun sanotte!

   Tykkää

 10. Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa, mutta vuoden alusta olen ollut poissa ja nyt huomasin että vanhaan blogiin ei pääse (tai minä en ainakaan löydä toimivaa osoitetta) ja että olet siirtynyt tänne, milloin tai miten pääsee sinun aikaisemia kansioita selaamaan vai siirtyykö blogin sisältö tänne? Vai onko ne täällä jo jossain ja minä en vaan osaa etsiä niitä :))
  Olet todella nätti ja sinulla on hyvä maku yhdistellä eri asuja ja värejä.
  Blogisi on yksi suosituimpia blogeja mitä seuraan, kiitos kuuluu sinulle 🙂
   
   
   

  Tykkää

  1. Kiitti! Tännekin on tulossa se Arkisto -ja halusanahaku, mutta ne eivät oo ihan vielä paikallaan 🙂 Voipi olla et menee tonne helmikuun puolelle, mut sitten 🙂
   Kiitos kovasti kommentista ja kiva kun löysit tännekin!

   Tykkää

 11. Kuule, olisi taas vähän palautteen aika. Minähän tämän kritisoinnin osaan 😉 Ei vaineskaan. Ajattelin, että olisi hyvä taas ihan oikeasti kertoa Sinulle, miltä täällä ruudun toisella puolella tällä hetkellä näytää.
  Tiedätkö, nyt on viime aikoina tullut kummallinen tunne, kun olen lukenut blogiasi. Siis ei suinkaan joka kerta, mutta ehkä noin kolme kertaa viidestä, suunnilleen. Ja se tunne on nimittäin ”huono omatunto”. Huono omatunto siitä, että tulen lukemaan blogiasi. Tämä taas johutuu siitä, että suunnillen joka kerta, kun olen saanut huonon omantunnon, olet kirjoittanut seuraavaa: ”kauhea kiire”, ”ei aikaa”, ”ei aikaa blogille”, ”nyt vain pikasesti” jne. jne. Tulee tunne, että vien aikaasi, jota Sinulla ei ole. 
  Se, että on kiire, on ok, siis hei, sehän on normaalia. Enhän edes tiedä miksi Sinulla ei ole aikaa, mutta en halua tietääkään, koska se ei ole tässä nyt se pointti. Mutta luuletko silti, että voisit ”piilottaa” kiireesi tai jättää sen vaikka ”arvailujen varaan”. Jo siitä, että kirjoittaa vain pari kolme lausetta kertoo, että aikaa ei ole. Se riittänee. Se, että vielä hokee siitä kauheasta kiirestä, on joskus sen verran liikaa, että sitten saan jo todellakin sen huonon omantunnon (ja ne lukijat, jotka nyt sanovat, että mene sitten muualle, niin siihen sanon, että toistaiseksi en mene minnekään. Menen vasta sitten kun huono omatunto on niin kova, että saan vatsakipuja ja siihen on vielä matkaa.) En haluaisi antaa mitään ratkausua tähän ongelmaan, se Sinun on löydettävä itse tai sitten et edes korjaa mitään ja sekin on ok, mutta tuon ”piilotustekniikan” otsin esiin, jotta varmasti ymmärrät mitä tarkoitan.
  Joskus mietin, että entä jos puhut tuosta kiirestä, koska ei ole mitään kerrottavaa. Sekin on ok, jos ei ole mitään kerrottavaa. Ei aina tarvitse kertoa jotain. Joskus, Johanna, vain ne kuvat riittävät ja toisinaan jopa pidempi taukokin on parempi kuin ”hokea”.
  Varmasti myös Sinunkin motivaatiosi blogin suhteen laskee. Sekin on normaalia, siinäkään ei ole mitään pahaa. Mutta älä kiltti ”hoe” siitä kiirestää. Tulee jo itsellekin kauhea ”kiiree”. Tuntuu, että jos vaikka syön samaan aikaan, kun luen blogiasi, niin syön kauhealla kiirellä, koska juuri luin ”siitä kauheasta kiirestä” 🙂 Joo-o, näin pitkälle se saattaa mennä.
  Ihan oikeasti, käsi sydämellä, lähden siitä, että annan Sinulle vinkin tämän kirjoittaessani. On nimittäin niin helppo tulla ”sokeaksi” omassa työssään. Sitä ei enää kunnolla huomaa mitä tekee. Ei huomaa miten toistaa itseään. Silloin on hyvä jos joku vähän ”tönäisee”.
  T: Mrs.Brown

  Tykkää

  1. Hmm… mitaköahän tähän nyt sanoisi… 😉 Voi tosiaan olla etten itse huomaa usein sanovani et mulla on kiire. Voi olla. Sit taas joskus mun mielestä on ihan okei sanoakin se… muuten saan kritiikkiä siitä et kaikki on aina niin ihanaa eikä mulla oo ollenkaan sitä hektistä lapsiperhearkea… tai että yritän teeskennellä ettei mulla koskaan oo kiire. Tällaistakin on tullut, usko pois 😉 Joskus, kuten nyt kun mulla ei noin 14 pvän sisällä oo kuin yksi vapaapäivä, on mun mielestä ihan ok sanoa et on kiire. Omasta mielestäni olen jopa aika hyvin pystynyt olemaan valittamatta siitä 😀 Kurjaa tietty jos tuntuu siltä että hoen kiirettä… Yritän pitää tän melko rauhallisena kivana paikkana itselleni enkä muuten edes tuu tänne jollen ehdi… Mut kiitti kommentista, jään varmasti miettimään asiaa 😉

   Tykkää

 12. Minulla ihan off-topic kysymys: sinulla on muistaakseni ainakin yksi silkkipusero, v.punainen/nude tms. sävyinen. Millaista puseroa käytät siellä alla? Vai onko pusero sellainen josta ei näy läpi.Kaipaisin vinkkiä, mitä sellaisten puseroiden alle voisi pukea, mistä tarpeeksi ohuita toppeja?
  Anteeksi ehkä hieman typerä kysymys 🙂
  Eve

  Tykkää

 13. Hei moikka!
  Mulla olis sulle postausehdotus, villasukat. Itseltäni varsi sujuu, mutta kantapää ja päättelyt ovat jo haastavia 🙂

  Tykkää

  1. Hahaa, en valitettavasti oo mikään villasukka ekspertti 😉 Teen itsekin vähän omalla systeemillä ja soveltaen. Mut kiitti vinkistä, voisin yrittää kasata josnkun helpon ohjeen!!

   Tykkää

 14. Du ser jättevackert ut! 🙂 Löytäisinpä vielä minäkin tuollaisen neuletakin joskus.
  Erehdyin muuten lukemaan Mrs Brownin kommentin. Siitäpä sai makiat naurut, toivottavasti sinäkin vain nauroit sille. En todella ymmärrä näitä vaatimuksia/ohjeita esittäviä lukijoita…
  EmJei (lukijasi hyvällä omallatunnolla :))
   
   

  Tykkää

 15. Hei! Ensinnäkin, kiitos tosi paljon Skappel-ohjeen jakamisesta ja suomentamisesta! Omani on ihan viimeisiä saumojen ompeluita vaille valmis. (Ärsyttävin vaihe kaikissa neuletöissä ja jää aina roikkumaan.) Löysin mielestäni tosi ihanan väristä Dropsin lankaa, ja näköjään olet löytänyt samaa väriä. 🙂 Mulla vaan on sekaisin kahta lankaa, joista toinen on alpakkaa ja toinen angora-silkki-sekoitusta. Ei varmaankaan yllätä, että neuleesta tuli ihan hillittömän iso. Olen itse xs-kokoinen, joten on todellakin oversize… Kerrotko sitten minkälaisilla silmukkamäärillä teit omasi? Jos vaikka joskus innostun neulomaan uuden.
  Sitten kysyisin vielä, että onko siihen ”miesten Skappeliin” saatavilla ohjetta? Sellainen harmaa oransseilla hihansuilla näkyy Maria Skappelin blogin kuvissa. Jos siihen on jossain ohje, niin jaksaisitko joskus suomentaa senkin? 🙂
   
  Ananas

  Tykkää

 16. Sain juuri eilen valmiiksi Skappel -neuleeni! Kappaleet ovat olleet valmiina jo pitkään, mutta se kokoaminen ja päättely, niihin ryhtyminen vaati kyllä inspiraatiota! Paidasta tuli erinomainen, sopivasti reilun kokoinen, ihanan lämmin ja pehmoinen (tosin käytin eri lankaa kuin sinun ohjeessasi oli mainittu). Suuri kiitos siis ohjeesta!
  Hanna

  Tykkää

 17. Ihastelen kotiasi aina joka kulmasta, miten oletkaan saanut siitä niin kodikkaan ja lämpimän tuntuisen. En tiedä johtuuko se tästä blogista vai jostain aikuistumisesta, mutta minimalistinen skandinaavinen supervalkoisuus on muuttumassa kotonani askel askeleelta kodikkaampaan ja pehmeämpään suuntaan. Teidän koti on ihana!
  Terkuin  R
  http://myorganizedmess00.blogspot.fi/

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: