Tuliaisia

(Teille :))

Heisan, koska nyt on loman aikana jäänyt kauhiasti kommentteja -ja etenkin kysymyksiä vastaamatta, ajattelin kerätä ne tähän. Ne kysymykset siis. Muut kommentit jäävät nyt vastauksetta, pahoittelen ❤

Oukei, let’s go!

***

-Miten Olli on oppinut espanjaa? Ihan ne muutamat sanat joita mamma ja pappa osaa on opetettu eteenpäin 😉

-Kerro lisää! Minkälainen hotelli/huone? Hotelli oli Avenida Palace -voin suositella erityisesti sijannin puolesta erittäin lämpimästi!

-Onko tuo sinun neuleesi se versio siita ’skappel’ neuleesta? -Oletko tehnyt itse tuon harmaan neuleen, joka sinulla on kuvissa päällä? Ei harmi vaan, tää on Objectin, eli ostettu. Mut pian on Skappelikin valmis! :))

-Muuttuiko blogisi linja Me naisiin siirtymisen myötä; lasten kasvot ovat enemmän ja selvemmin esillä. Ei mitenkään tietoisesti. Pyrin edelleen pitämään kovin selkeät kasvokuvat poissa blogista, mutta en sotke pieniä/puolikkaita/epäselviä kuvia pois.

-Äitinä kiinnostaa millaista on lomailla lasten kanssa Barcelonassa? Kirjoittelen pian enemmän aiheesta 🙂 Sanotaan, että Barcelona oli suurkaupungiksi tosi lapsiystävällinen!

-Mikä on Berska ? Oi sorry, kirjoitusvirhe! Bershka on espanjalainen vaateketju, lähin liike taitaa löytyä Tallinnasta?

-saanko udella, mistä aurinkolasisi ovat? 🙂 Jep, nää on Ray Banin Boyfriend flat top frame 56mm.

-Kasvosi näyttävät yleensä kapeammilta, onkohan mittasuhteet kuvassa jotenkin väärin? EI 😀 Se on toi uusi lyhyempi tukka, kiharat ja keskipääjakaus -yhdistelmä! 🙂

-Minä olen kiinnittänyt huomiota, että aika monessa viimeisessä postauksessa on löysä paita, piilotellaanko siellä vauvaa?? Oi ei :))) Ei oo vauvaa :))

-Esittelit edellisessä blogissa hieman makuuhuoneen säilytysratkaisuja, mutta olisiko mahdollista saada taloesittelyä? Heh, voi olla, mutta meillä ei mun mielestä muuten oo mitään kauhean ihmeellisiä ratkaisuja.. Huomasitko mun uusimman makuuhuone -päivityksen täällä Me Naisten puolella? Ihan pari vkoa sitten? Tuli taas vähän uusi säilytysideoita 🙂

-Onko lasten takit tämän kevään uutta mallistoa vai?? Ei harmi vaan, alennuksesta nekin 🙂

-Miksi kommentit eivät näy mobiiliversioissa?? Näin ollen esim. arvontoihin ei pysty osallistumaan sitä kautta! Olen itse reissutyöläinen, joten luen oikeastaan aina jutut mobiiliversiolla. Vähän harmittavaa! Onkohan tähän tulossa jokin muutos? Oi hitsi, en osaa sanoa, toivotaan että ylläpito miettii tätä 😉 Mutta arvontoihin voi yleensä osallistua myös painamalla tykkää -nappulaa Facebookissa! 🙂 

-Oisko sulla mitään kivaa hajuvesivinkkiä? tai hiustenhoitotuotevinkkiä? kun sulla on niin paljon hyviä vinkkejä aina :). mitä itse käytät? Mun suosikkituoksu on tällä hetkellä Acqua Di Gio (Giorgio Armani) ja toinen kestosuosikki on ihan Body Shopin myski -tuoksu… Armania voi käyttää päivittäin, myskiä ei 😉

-Olisi kiva kuulla kävittekö jossain erityisesti lapsille suunnatuissa paikoissa? Kirjoittelen tästä vielä tarkemmin omaan postaukseensa, mutta ei oikeastaan… Kaupungissa on kivasti ripauksittain leikkipaikkoja ja ne oli riittävän pop meidän pikkusille! 😉

-Olisinkin kysynyt, oliko tuonne matsiin vaikea saada liput ostettua? Paljonko liput maksoivat peliin? Me ostettiin liput edellispäivänä ihan paikan päältä, mutta varmaan on paras ostaa etukäteen netistä kuten kommenteissa vinkattiin. Stadionille mahtuu noin 80 000 katsojaa ja nyt siellä oli noin 65 000 -eli harvoin varmaan on ihan täynnä. Jollei kyseessä oo joku spesiaalimpi peli. Meidän liput oli noin 120 euroa/ kpl, mutta ymmärtääkseni niitä löytyy paljon halvemmallakin; riippuu paikoista. Ja hei; lapset olivat ilmaisia, mutta saivat silti omat paikkansa!! Loistavaa!

-Pitäisköhän munkin vähän kuvata maisemia, kun ollaan parhaillaan Fuengirolassa käväisemässä? Mitäs tuumisit sopisiko se ollenkaan Nuppu Home blogin tyyliin? TOTTAKAI 😀 ❤

***

Kuvituksena tänään olen käyttänyt ilmakuvien lisäksi Massimo Duttin villahuivia  (100% villaa), jollainen mulla oli kaulassa edellisessäkin postauksessa. Se on tän kevään uutta mallistoa ja ehkä hauskinta tässä on, että ostin näitä kaksi kappaletta, joista toisen teille tuliaisiksi. Kirjoittelin joskus silloin kun Facebook -tykkääjien raja nousi yli 5000, että keksin teille jotain kivaa. Nyt on jo korkea aika, eikö? Eli tykätkää tästä postauksesta taas siellä äfbeessä tai hätätapauksessa (vain, jos fb -tiliä ei oo) kommentoikaa tähän boksiin. Niin ootte mukana arvonnassa, ja joku oikein kovasti tästä harmaasävyisestä villahuivista tykkäävä saa sen omakseen 🙂

Okei? 🙂

270 vastausta artikkeliin “Tuliaisia

  1. Tykkään!  Upea huivi ja ihana Espanja.  Olen ehdottomasti mukana arvonnassa. Kiitos ihanasta blogista, tää on kyllä yks parhaita. ps. tämä mobiililaitteella kommentointi on kyllä tosi hankalaa jostain syystä :/ en tiedä missä mättää.

    Tykkää

  2. Ihana huivi! Osallistun täällä arvontaan, kun en omista fb-tiliä. Kiitos ihanasta blogista!
    -Heini K.-

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: