Good morning and night!

sängynpohjalta

Hyvää huomenta -tai iltaa tai yötä, mikä tästä nyt tulikaan 🙂 Ainakin kuvat on otettu aamulla -suurin osa onneksi jo muutama päivä sitten kun nyt ei ihan voimat tunnu riittävän edes tohon kameran nostamiseen… Meillä on muuten ollut tosi upean aurinkoisia nää sairaspäivät, aargh miten epistä maata sisällä!

Mut onpahan oma sänky ja pehmeät vuodevaatteet taas olleet kullanarvoisia ja kovassa käytössä -hyvä aika kirjoitella niistä! Moni teistä varmaan tietää ja muistaakin mun olevan oikea Beach House company-fani ja tehneen yhteistyötä firman kanssa useampaan otteeseen. Tän kevään ja kesän taivaansininen Heaven fold -kuosi sopi sit niin täydellisesti meille, että niinhän se on aika kirjoitella Beach Housesta taas! Rakastan raikkaita, mutta unisia sinisen sävyjä makuuhuoneessa, uskon että ne yhdistettynä raittiiseen ilmaan tuovat rauhallisimman unen

Tota Bell -yöpaitaa mulla on muuten myös valkoisena ja nää on kanssa niin suosikkeja että mulle on tullut ihan tavaksi ottaa mukaan hotellireissuhinkin -nautinnon maksimoinniksi 😉

Ihan btw ja vähän näihin makuuhuonejuttuihinkin liittyen kai… 😉 Näin tässä sohvalla kuumehöyryissä maatessani yhden tv-mainoksen ekaa kertaa. Mainos tuli sellasen sketsiohjelman välissä ja tosiaan kuumehouruissani luulin että se kuului jotenkin ohjelmaan ja oli vitsi. Elitepartner.no. Eliittipartneri. Siinä sellanen hyvännäköinen nainen kertoi tyylikkäästi että elitepartnerista löytää tasokkaan kumppanin (meinasin kirjoittaa kumpparin). Eliittikumppanin. En ole mitenkään enemmän tutustunut kyseiseen nettisivustoon, mutta jäin miettimään minkälaiset kriteerit mahtaa olla sivustolle kirjautuneille (mainoksesta jäi käteen avainsanat ulkonäkö, koulutus ja ennen kaikkea varakkuus). Ja että minkälainen lähtökohta onnelliselle parisuhteelle on päävaatimuksena eliittiys. No, voi se olla ihan toimiva juttu (like barn leker best jne.) mutta ajatus jäi vähän kylmimään. Hmm.

Takaisin asiaan 🙂 Jollette vielä ole käyneet Beach Housen kotisivuilla, niin suosittelen jo ihan pelkästään kuvien perusteella; todella kauniita, rauhoittavia kuvia. Ja jos innoistuitte -tai ootte jo haaveilleet Beach House -vuodevaatteista, niin Tian Veranta tarjoaa teille blogin lukijoille nyt -20% Beach House -tuotteista koodilla NB3QV5. Tarjous on voimassa 20.2.13 asti. Loistotilaisuus kokeilla nyt jos kaipaat kesäksi raikasta petipäivitystä! 🙂

32 vastausta artikkeliin “Good morning and night!

 1. Ei nettikaupassa (Tian Veranta) ollut ollenkaan Beach Housen vuodevaatteita myynnissä 😦 Vain muutama tyynyliina… Kiitos ihanista tunnelmakuvista 🙂
  -Bectie-

  Tykkää

  1. No jopas :O Täytyy myöntää etten tarkistanut valikoimaa etukäteen kun tästä sovittiin, oletin vaan etta täytyyhän niillä tuotteita olla myynnissä kun tähän lähdetään… :/ Kyselen tapahtuuko asiaan mitään parannusta!

   Tykkää

 2. Suomessakin pyörii tuo eliittikumppanit mainos. itse jäin kans miettimään että se korkeakoulutus ja varakkuusko se takaa että kumppani ehdokkaat ovat jotenkin parempia. Itsellä ainakin tökkii moinen ajatusmaailma kovasti vastaan.

  Tykkää

  1. Joo, jotenkin kylmäävä ajatus… Se että etsii onnea tollasin perustein tarkoittaa sitä et sulkee tosi monen jopa paremman mahdollisuuden pois. Tai ehkä se onni ei sit ookaan pääasia vaan ”eliittiys” 😉

   Tykkää

 3. Minkälaiset eliitti-ihmiset mainostavat palvelua Norjassa? Suomessa sivuston nimi on tosiaan Eliittikumppani ja mainoksissa ovat kirurgi Markku ja hotellinjohtaja Paula 😀

  Tykkää

  1. Ai jaa, hahaa 😀 Täällä siinä oli vaan sellanen hoikka insinöörinainen, en muista nimeä… ammatin muistan, se luki varmaan isommalla 😉

   Tykkää

 4. Mä oon kans miettinyt kavereiden kanssa, mikä noi eliittikumppaniksi pääsyn kriteerit mahtaa olla..

  Tykkää

  1. Hauska kuulla et sama on Suomessakin… Mietin kans et voikohan jollekin valittaa, jos se kumppani ei tovin kuluttua enää tunnukaan eliitiltä 😛

   Tykkää

 5. Miten sun iho on talvella noin hyvän värinen? Käytkö solariumissa, käytätkö koko vartaloon itseruskettavia? 
  Nimim. Kalpea katkarapu :/

  Tykkää

 6. Yksi tuttava kävi tsekkaamassa tuolla Eliittikumppanit -sivustolla. Sanoi, että ihan perus sairaanhoitajia ym. siellä oli. Vuositulot oli kysytty ja sitten, että kuinka tärkeää on kumppanin varakkuus. 

  Tykkää

 7. Repeilen aina sille kirurgi-Markulle. Oooo, kirurgi! 😀 Oikeasti. Eliittiys on kyllä jotain ihan muuta kuin muhkea tilinauha ja korkea koulutus.
  Mulla on mies ihan eliittiä, se on puhelias, sosiaalinen ja luotettava. Niin, ja komea 🙂
  Katri

  Tykkää

 8. Hei!
  Kävin tuolla nettikaupassa ajatuksena ostaa vauvanlakana. Enpä löytänyt paikkaa, johon olisin tuon alennuskoodin kirjoittanut. Osaatko neuvoa asiassa?
  Kiitos,
  Kaisa

  Tykkää

 9. Heissan,
  Aivan ihania noi BH:n tuotteet 🙂 pitää tänä keväänä törsätä todellakin pussilakanasetit ehkä myös yökkäri….
  Tää on muuten aivan ihana blogi, olen seurannut reilun kuukauden vasta nyt sain aikaiseksi kommentoida 😮 mun kysymykset on aina joku ehtinyt jo kysyä. Oon saanut sulta tooodella kivoja vinkkejä, aijai 🙂 Skappel tekeillä myös..
  Kiitos kovasti ja mukavaa kevään odotusta,
  maria
   

  Tykkää

 10. Hei,
  olen tykännyt blogistasi tosi paljon. Se muisuttaa meitä kauniista asioista jotka antavat voimaa arkeen. Ennen en oikein tiennyt pukeutumisesta mitään, en kiinnittänyt huomiota väreihin, laatuun ja kokonaisuuteen. Nyt olen paljon valveutuneempi!
  Myös arvomaailmasi loksahtaa samoille sijoille, kun omani. Minua kuitenkin häiritsee nuo ’maksetut mainokset’. Niinkuin nyt tuo Beach House -artikkeli. Ymmärrän, että ne ovat kauniita tuotteita ja haluat antaa hyviä vinkkejä lukijoille, mutta….. Me lukijat haluamme kuitenkin lukea sinusta, perheestäsi, elämästä Norjasta, sisustamisesta ja pukeutumisesta jne. Toivon, että tämä herättää sinussa ajatuksia miten se ’mainokset’ voisi julkaista – niiden olematta kuitenkaan pääasia. 
  Pikaista paranemista ja kiitos ihanasta blogista. 
  Tekku

  Tykkää

 11. Heippa! Kyllä nuo BH:n tuotteet vaikuttavat kokeilemisen arvoisilta 🙂 Mukava tarjous taas meille lukijoille, kiitos siitä! Odottelen vielä, jos saisi lisää valikoimaa tuonne, jotta alennuksen voisi käyttää. Himoitsen noita vuodevaatteita! Yöpaitakin olisi kiva..
  Kysyn vielä yhden edellisen postauksen pää pannasta/huivista, jossa oli tuo Trimtex(?)-merkki.Siitä olikin paljon kyselyitä, mutta en löytänyt vastausta. Osaatko sanoa saako niitä Suomesta? Vai onko kyseessä joku norjalainen merkki? Haluisin niiiiiin sellaisen 🙂
  Kiitos ihanasta blogista. Mukavaa viikon jatkoa! 🙂
   
  terkuin Emma

  Tykkää

 12. Kauniita kuvia jälleen kerran, mä haluan tuollaisen yöpaidan, täytyypä käyä vilkaisemassa tarjonta nyt kun olisi kerta alennustakin tiedossa.

  Tykkää

 13. Fantastisk blogg du har! 🙂   Hvordan har du det?  oliko tuo ymmärrettävästi kirjoitettu? 😀

  Tykkää

 14. Hej Johanna !
  Kiitos ihanasta blogista ! olen myös uusi täällä.. Luin ihan sattumalta jutun sinusta & perheestäsi MENAISista.. Olet ihanan positiivinen ja hauska ihminen ja olen saanut jo nyt paljon hyviä vinkkejä pukeutumiseen, sisustamiseen ym. Tusen takk 😉
  Asun itsekin ulkomailla, Ranskassa, (suomea puhumattoman) ranskalaisen miehen kanssa. Meillä on 2 pientä poikaa, melkein samanikäiset kuin Olli ja Aino. Senkin vuoksi kiva lukea kokemuksistasi mm pienten kanssa reissatessa.
  Jos jotain lisättävää voisi toivoa niin olis kiva kuulla enemmän elämästä Norjassa !
  Niin ja kiitti BH-vuodevaatevinkeistä, pitääkin heti mennä niiden kotisivuille ihastelemaan…
  Paljon terkkuja sinulle & perheellesi Norjaan,
  Mary

  Tykkää

 15. Moikka! 🙂 kävin BH:n kotisivuilla mutta en löytänyt mistään hintoja tuotteille? tilataanko tuotteet mistä? 
  Sinun blogia on aina yhtä kiva lukea!  Mun lemppariblogi!

  Tykkää

 16. Heippa Johanna. Olisin kysynyt kauniissa ja kutsuvassa makkarissasi olevasta pöytälampusta. Olisitko kertonut mistä se on hankittu? 🙂

  Tykkää

 17. Moikka,
  olisin kysellyt mistähän tuo sinun ihana pitsinen harmaa t-paita on? Lisäksi mitä kokoa sinun yöpaita on? Olisi vaan kiva tietää kun koot vaihtelee ja tuo taitaa olla aika leveän mallinen.
  Toivottavasti ei ole liian henkilökohtainen tuo viimeinen kyssärI 🙂

  Tykkää

 18. Olipas kivan näköistä makkarissasi, mutta noilla hinnoilla ei minulla ole varaa sisustaa omaa makuuhuonetta beach housella, ei alennuksesta huolimatta. Norjan elintason täytyy tosiaan olla jotain ihan muuta kuin Suomen… Kateus iskee, ei voi mitään. 😦

  Tykkää

 19. Ihania vuodevaatteita!
  Saako kysellä, että mistä on peräisin tuo ihana beige lettineule tuossa lipaston päällä? 🙂

  Tykkää

 20. Minusta on tosi kiva, että kun teet näitä ”yhteistyöpostauksia” (eli vastineeksi saamistasi ilmaisista tavaroista mainostat jotain tuotetta), niin meille lukijoillekin on tarjolla alennuskoodi tms. Eli vastineeksi lukemastamme mainoksesta mekin saamme jotain. Reilu peli! 🙂 Toivottavasti jatkossakin on näin.
  Sitten Beach Houseen. Minäkin voin todella lämpimästi suositella BH:n tuotteita. Meillä on kaksi BH:n pussilakanat + tyynynliinat settiä (valkoiset ja ruskea-harmaa-raidalliset) ja itselläni on neljä (kyllä, joku on ”vähän” hurahtanut näihin 🙂 ) Bell-mallista yöppäriä ja yksi Frill-mallinen. Ne ovat jatkuvasta käytöstä huolimatta pysyneet erittäin hyväkuntoisina, vaikka pesen ne aina 60 asteessa ja rumpukuivaan. Kangas ei nypytä, saumat eivät kierrä eikä värit haalistu. Olen usein viikonloppuisin koko päivän noissa yöppäreissä, jos ei tarvitse lähteä mihinkään kotoa, kun ne ovat niin ihanan pehmeitä ja mukavia päällä 🙂
  Eli vaikka ovat kalliita, niin mielestäni näissä on hinta-laatu vähintäänkin kohdillaan! Ja tämä ei ole mikään maksettu mielipide, vaan kaikki olen ostanut ihan omilla rahoillani… 🙂 Nyt tekisi mieli tilata tuo sininen shortsi-paita-setti, kun olisi se alennuskin…
   
   

  Tykkää

 21. Minäkin haluan tänä keväänä Beach Housen pussilakanat ja tyynyliinat, jos ei vaikka keräisi niin tyynylläni vierailevan kissani (pitkäkarvainen) karvoja, joita on jo varmaan keuhkotkin täynnä.
   
  Brw, siitä ”Eliittikumppani” – jutusta…liityin siihen, tuloihinhan voi itse vetäistä päästä mitä sattuu, eihän niitä kukaan tarkista sen enempää kuin ammattiakaan. Tietysti valheella on lyhyet jäljet,mutta kunnon selittäjä selittää mustan valkoiseksi.
  Eikä siellä mitään eliittiä ole….”työtön”  mm lähetti minulle hymyn ja viestinkin. Ainoa mikä siinä on Eliittiä on liittymismaksu, joka on törkeän kallis ! Kuukauden tutustuminen yli 40e ja jatkuu nopeasti ellei osaa katkaista. Älkää vaan menkö sinne hyvän tai tasokkaan miehen toivossa. Eiköhän se löydy vaikka lenkkipolulta, kirjastosta tai pilkkikilpailusta:-))
  Kivaa kevään jatkoa kaikille :-))
  – aj-

  Tykkää

 22. Hei, miksi Hippie pantsit ovat tuolla Tian verannassa normaalihinnaltaan 20% kalliimmat (68e) kuin muualla, esim. Millan putiikin nettikaupassa (54e)? Onko hinnassa virhe vai onko 20% alennuskoodi näiden kohdalla huijausta? 

  Tykkää

 23. Vierailija
  10.02.2013 klo 05:01

  Hei, miksi Hippie pantsit ovat tuolla Tian verannassa normaalihinnaltaan 20% kalliimmat (68e) kuin muualla, esim. Millan putiikin nettikaupassa (54e)? Onko hinnassa virhe vai onko 20% alennuskoodi näiden kohdalla huijausta? 

  Hintaeroa on varmaan siksi, että Tian verannan hippiet on kevät 2013-malliston uutuusväriä ja Millan putiikin ”vanhaa väriä”.

  Tykkää

 24. Hei,
  Ihania tuotteita Beach Housella! Minä mietin mm. tuota yöpaidan tilaamista, mutta samaa kuin joku tuolla aiemmin kyseli, niin olisi kiva tietää mitä kokoa sinun yöpaitasi Johanna on?, niin saisi osviittaa merkin koosta vaatteissa.
   
  Kiitos kovasti ja paranemisia!

  Tykkää

 25. Vierailija
  10.02.2013 klo 06:06

  Vierailija
  10.02.2013 klo 05:01

  Hei, miksi Hippie pantsit ovat tuolla Tian verannassa normaalihinnaltaan 20% kalliimmat (68e) kuin muualla, esim. Millan putiikin nettikaupassa (54e)? Onko hinnassa virhe vai onko 20% alennuskoodi näiden kohdalla huijausta? 

  Hintaeroa on varmaan siksi, että Tian verannan hippiet on kevät 2013-malliston uutuusväriä ja Millan putiikin ”vanhaa väriä”.

  Hippet ovat tulleet mallistoon vasta tänä keväänä, joten en usko tuohon teoriaan…
   

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: