Kevään värikoodit

(and I’m alive!)

Hei ihan ekaksi terkut pitkästä aikaa 🙂 Sairausjutuista kiinostuneille täytyy taas vähän mainita näistä. Että eilen perjantaina, viidentenä kuumepäivänä raahauduin kylmänhikisenä paita nurinpäin lääkärille. Niille, jotka oikein enemmänkin ymmärtää, kerron vielä detaljina sekin, että korkean kuumeen lisäksi crp oli yli kaksisataa. Kotiin palasin siis keuhkokuumeen(!), kunnon tablettikuurin ja tujun yskämehun kanssa. Jes, helpottaa kummasti jo ajatus siitä että tää on paranemaan päin. Ettei enää mene huonommaksi.

Ilostuin ajatuksesta jopa siinä määrin, että (parasetamolin ja ibuprofeiinin pienellä avustuksella) löysin jostain energiaa askarella tällaisen kevätvaatekollaasin. Keräilin muutamasta nettikaupasta mun silmää miellyttäviä asukokonaisuuksia ja värejä. Tekstien lähteenä on norjalaisen Tove Steinbon kirja Fargene forteller. Nää on oikeastaan ihan miettimisen arvoisia… Niinku että harmaa muka ois persoonaton… rakastan harmaata yli kaiken enkä suostu uskomaan sen käyttäjien olevan persoonattomia 😉 Mutta okei, yritän olla parempi käyttämään vaikkapa värikkäitä rannekoruja sen iki-ihanan harmaan kanssa. Ja päätin just, et jotain keltaista ja vihreää täytyy munkin vaatekaappini löytyä!

Ainoa kuva mistä puuttuu lähde on toi keltainen; net-a-porter.

Muuten ed. postaukseen viitaten; myös Tian Verannan Tia on influenssapotilaana ja yrittää päivitellä varastoja niin pian kuin pystyy… 🙂 Että jos sieltä tuntuu tavarat loppuvan, niin kurkatkaapa ensi viikolla uudelleen. Sit on varmasti Tia taas normaalissa vauhdissa 🙂 Me ollaan tällasia bisnesnaisia 😉

Palailen pian -kunhan pää jaksaa taas vähän paremmin pysyä pystyssä- kommentteihin -tiedän että siellä on kysymyksiä ja kaikkea, johon haluan vastata 🙂 Eli ei muuta kuin et I’ll be back. Ja HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!!

17 vastausta artikkeliin “Kevään värikoodit

 1. Ihania värejä! Turkoosi ja oranssi ovat omia suosikkejani 🙂 uskomattoman moni on pahan flunssan kourissa juuri nyt..itsekin olen ollut koko viikon kotona sairastamassa, keuhkoputkentulehdus ja kova kuume. Yök! Onneksi niin siellä kuin täälläkin on lääkekuuri päällä niin eiköhän näistä selvitä 🙂 ei kyllä muistu mieleen koska sitä olisi viimeksi ollut näin pitkässä flunssassa!
  tsemppiä ja jaksamista sinne!!!
  http://kesaheinanelamaa.blogspot.fi/
   

  Tykkää

 2. Kiva muistustus, että ehkä pitäisi joskus ihan miettiäkin, millaisia värejä olisi hyvä eri tilanteissa käyttää. Huomasitko muuten, että joukkoon on eksynyt yksi norstisismi (vai mikäköhän olisi svetisismin norjankielen vastine).. turkoosi kahdella ii:llä 🙂
  Pikaista paranemista!
  Mi http://livinginodda.blogspot.com

  Tykkää

 3. Huomenta.
  Musta, beige ja harmaa ovat perusvareja joista pidan, maustan niita punaisella, oranssilla, kellertavanvihrealla. Teen aina uusia variviritelmia ravistaakseni myos muita kokeilemaan.. ja nayttaapa silta etta onnistuneesti. Mantelinkukan tuoksuiset terveiset taalta kaukaa. Minullakin kukkii kolme puuta 🙂
  Sairasta rauhassa,anna miehen hellia ja lasten halia.Toivottavasti ovat terveita. Jaksamme talla puolella odottaa 😉

  Tykkää

 4. Mulla on nyt niin hirveesti kysymyksiä mielessä, etten tiedä mistä aloittaisin. Noh, jatketaan tästä: Nimittäin siitä Ilse Jacobsenin sadettakista, joka Sulla on; mikähän koko Sulla mahtaa olla? Se on niin reilun näkönen, että pelkään, ettei koot täsmää. Mä pitkän aikaa mietin sen ostamista, mutta ei tullut oikeaa ajankohtaa. Mutta nyt aijon sen hankkia! Se on NIIN ihana! Rakastuin siihen heti, kun näin sen ekan kerran Sun päällä.
  Ja ne Ilse Jacobsenin narulliset kumpparit kun saisi siihen lisäksi! Vaikka ei sen puoleen, ne Tretorninkin on ihan parhaat. Ne tuli hankittua viime kesänä. Voi kyllä mä olen saanut Sulta niin monta ostosvinkkiä että! Ja kaikki ostokset on olleet jatkuvasti kovassa käytössä. Ihan Thomas Dybdahlin CD:tä myöten 😉
  Parane pian 🙂
  T: Mrs.Brown

  Tykkää

 5. Mulla oli viime vuoden puolella keuhkokuume, aika rajuksi meni ja jouduinkin ambulanssilla sairaalaan 😀 Mielenkiintosia noi värijutut, keltasta oon täksi kevääksi hamstraillut ja vihreää pitäisi kans jossain määrin hankkia 🙂 -st.brigitten

  Tykkää

 6. Voi ei, keuhkokuume. Nyt pitää ottaa iisisti tarpeeksi kauan, vaikka varmasti sen tiedätkin. Jälkitautien kanssa ei oo leikkimistä.
  Mä voisin niin yhtyä MRS. Brownin kommenttiin! Oon vuosien aikana niin paljon inspiroitunut blogisi parissa ja tuntuu että oon saanut varmuutta omaan tyyliini ja olet auttanut mua sen löytämisessä. Vaikea selittää, mutta koen että sun tyyli on pitkälti sitä mitä oon itse aina rakastanut, mutta en ole ehkä osannut löytää aina sopivia yhdistelmiä jne. Jotenkin nyt kaikki on pulpahtanut pintaan. Välillä mietin miten paljon mulla on samoja juttuja kuin kalastajan vaimolla 😀 Osa ollut jo vanhastaan, osa sen seurauksena että olen blogistasi saanut vinkkejä niinkuin Mrs. Brownkin. Apua. En halua kopioida mutta välillä tulee sellainen olo, koska sun vinkit on niin pettämättömiä etten voi vastustaa.
  Kiitos siitä että inspiroit ja parane pian!
  ps. kyselin jo aiemmin part two palmikkoneuletakin materiaalia. Olen pitkään metsästänyt vastaavaa, ehkä eri värissä mutta kuitenkin. Ei ole vielä löytynyt.
  Marie

  Tykkää

 7. Ihana värikollaasi! Alkoi tehdä mieli keltaista, oranssia, vihreää…ihania värejä!! 🙂
  Toivottavasti paranet pian! Paljon aurinkoa täältä Ateenasta, jossa seuraan blogiasi – siitä huokuu niin ihana positiivinen energia ja sellainen hetkessä elämisen taito, ja taito nauttia pienistä ihanista asioista elämässä! 🙂

  Tykkää

 8. Ihana värikollaasi! Alkoi tehdä mieli keltaista, oranssia, vihreää…ihania värejä!! 🙂
  Paljon aurinkoa täältä Kreikasta, jossa seuraan blogiasi – siitä huokuu niin ihana positiivinen energia ja sellainen hetkessä elämisen taito, ja taito nauttia pienistä ihanista asioista elämässä! 🙂 Toivottavasti paranet pian!

  Tykkää

 9. Parane pian! Tolla crp:llä saattaisi olla jo iv-antibioottikuurin paikallaan! 
  Kiitos inspiroivasta blogista, tätä on niin kiva lukea!
  t. Anu

  Tykkää

 10. Hui, mitkä tulehdusarvot! Mulla cerppi oli noin korkeella viimeks, kun makasin vielä sairaalassa onnettomuuden jälkeen. Nyt aloin miettiä, että pitäisikö hakeutua tohtorille, kun yskä jatkunut kaksi viikkoa, kurkku tullut kipeäksi kuumeen ja päänsäryn kera.
  Noiden värikoodien perusteella olen siis persoonaton ja tylsä, eikä mulla ole luonnetta. Huokaus! En silti aio vaihtaa värejä, koska harmaa on lempparini beigen ja valkoisen lisäksi. 
  Pikaista paranemista!
  http://www.etanaelli.blogspot.com
   
   
   
   

  Tykkää

 11. Hyvä, että sait tropit tautiin, paranemista!  Mulla oli kans marraskuussa keuhkokuume, CRP 160 ja kuume parhaimmillaan 39,8. Oli jännä huomata miten elimistö tottuu kuumeeseen, kun sitä on monta päivää, ei enää oikein tuntenut, että kuinkakohan paljon sitä olikaan – ja kun piti noiden tyttösten kanssa kuitenkin touhuta arjen jutut. 
  Mä olen värikoodien mukaan luotettava sekä raikas ja nuorekas. 😉 Mä rakastan turkoosia ja sitä multa löytyykin, samoin sininen on mieleen. Ja yleensäkin raikkaat, kirkkaat värit miellyttävät, punainen on piristävä. Tummanruskeaa ja tummansinistä tulee käytettyä myös. Musta, valkoinen ja harmaa on niin nou, nou, tylsiä eivätkä sovi mun kasvoihin ollenkaan. 
  -Ulla

  Tykkää

 12. Hieno kollaasi! Olen itse ihan ”keltafriikki” juuri tällä hetkellä… Ja ota nyt rauhallisesti! Itselläni oli viime vuonna keuhkokuume, ja se ei ole mikään leikin asia todellakaan. En halua pelotella, mutta en ole vieläkään samassa kunnossa kuin olin ennen sairastumista, ja kohta on kulunut jo vuosi (ja vaikka kolmen kuurin jälkeen keuhkokuume periaatteessa oli jo poissa…). Eli lepoa ja tsemppiä ja toivottavasti paranet pian! http://www.mumanddaughterfashion.blogspot.fi

  Tykkää

 13. Hei Johanna,
  kiitos, kun jaksoit kipeenä kirjoitella kerätä meille inspiraatiota tulevasta keväästä. En ole kovasti pastellien ystävä, mutta tuo aprikoosi houkuttaa. Se piristäisi hyvin muuten hillittyä kokonaiskuvaa.
   
  Pikaista paranemista.
  //Tekku

  Tykkää

 14. Mulla myös ollut keuhkokuume 2 vuotta sitten. Mulla crp 290 ja silti ajoin ja kävelin työterveyden kautta sairaalaan. Olin 3.na päivänä suonilääkityksessä ja sitten lääkekuuri päälle. Pöpöt kuoli vikkelään ja 6 viikon kontrollissa kaikki ok. Surullisinta tuossa on se että olin hyvä kuntoinen nuori nainen, mutta vasta puolen vuoden päästä sairastumisesta olin ns. voimissani ja kaikki pöpöt tammikuusta-elokuuhun tarttuivat koska vastustuskyky alenee tollasella lääkityksellä. Tuntui että ei olisi koskaan urheillut kun lähti ekaa kertaa edes kevyelle kävelylle. Että voimia sinne valtavasti, todellakin!
   
  Kevät tulee aina ja värit:) Persikka ja turkoosi viettelee tällä hetkellä..kesä mielellä jo:)

  Tykkää

 15. Hei!Ihana ja inspiroiva postaus kevätpukeutumiseen!Olen seurannut blogiasi useamman vuoden ajan mutten ole koskaan tullut kommentoineeksi. Nyt päätin rohkaistua! Aloitin myös siskoni kanssa oman blogin vähän aikaa sitten, ja lisäsin seuraamiemme blogien listalle myös sinut. Ajattelin että olisi kohteliasta ilmoittaa linkkaamisesta myös sinulle.
  Jos haluat vilkaista miltä blogissamme näyttää, tässä osoite:http://onnipaivassa.blogspot.fi/. Kerro myös reilusti jos et halua blogisi linkkiä näkyviin meidän sivuillemme.
  Pikaista paranemista ja hyvää kevään odotusta!

  Tykkää

 16. Ihanan keväisiä värejä! Piristää jo pelkkä kevätvärien katselu näin räntäsateen keskellä.
  Ihan hurjasti voimia paranemiseen! Mullakin oli syksyllä keuhkokuume ja se oli kyllä ihan kamalaa. Mutta lääkityksen kun saa kohdalleen, niin ollaan jo menossa parempaan suuntaan. Ota silti rauhallisesti sen jälkeen, niin kuin muutkin on varoitelleet. Mulla ainakin yskä jatku vielä pitkään lääkekuurin loppumisen jälkeen ja hengästytti pienikin liikkuminen. Tsemppiä siihen hidasteluun siis myös, sekään ei oo välttämättä helppoa! 🙂
  – Ananas
  http://www.lily.fi/palsta/ananas-ja-kookos

  Tykkää

 17. ”Turkiisi”! 🙂
   
  Ihan ajattelemisen arvoisia juttuja muuten. Varsinkin tuo, kuinka harmaa herää henkiin, kun sen yhdistää valkoiseen. Yhtäkkiä halju väri onkin pehmeästi skarppi ja todella tyylikäs valinta. Turkoosiin minulla on jännä suhde. Pidän väristä paljon, mutta en jostain syystä oikein osaa käytää sitä. Ehkä yritän jälleen  sitten keväämmällä, pienissä erissä ja vaikka valkoisen kanssa sitäkin..

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: