Hei ystikset <3

Arvontaa pukkaa 🙂

Hei ystävät! Tähän postaukseen kommentoimalla -käyttehän myös tykkäämässä Jurliquen Facebook -sivuja- olette mukana ihanassa ystävänpäivä arvonnassa. Arvon nimittäin kahdelle kommentin jättäneelle palkinnot, joista toinen on tsatsadadaa:

Jurlique Hydrating Rose Facial -kasvohoito Sellon Eve Spassa.

Ja toinen onnekas voittaja saa:

Jurlique Rose Moisture Plus -tuotepaketin.

Eikö vain kelpaisikin? :)) Aivan ihania, laadukkaita Jurlique -juttuja, joihin voitte tututstua lisää vaikkapa täällä. Arvon onnekkaat voittajat heti tässä ystävänpäivän iltana, joten pitäkäähän kiirettä osallistumisen kanssa; kertokaa vaikka miten Te vietätte ystavänpäivää. Tai huomioitteko ketään mitenkään erityisesti. Kertokaa jotain 🙂

Ja hei nyt jos joku on vielä ilman lahjaa kullalle tai jollekulle muulle tärkeälle, niin nyt voitte vielä askarrella kortin vaikkapa työpaikalla ja sit kukkakaupan kautta kotiin. Paaljon kivempi koti-ilta taattu :))

Mun simppelein ja paras viime hetken kortti -idea, pus:

257 vastausta artikkeliin “Hei ystikset <3

  1. Leppoisaa ystävänpäivää! Minä vietän mieluiten ystävänpäivää ystävien seurassa,kahvikupposen ja nisun kera 🙂 Mitäpä sitä muuta voi ihminen toivoa 🙂

    Tykkää

  2. Meillä vietettiin ystävänpäivän iltaa tanssilattialla missä opettelemme tanssin alkeita – hyvä harrastus joka tuo meidät lähemmäksi!
    Olisi kivaa päästä kokeilemaan Jurliquea, kun olen lukenut niin paljon hyvää siitä sarjasta.  Sen verran kalliita tuotteita etten oikein raaski ostaa, ellei ne sitten olekaan sopivia..no, ehkäpä onni suosii!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: