The crochet collar

by Äiti

Äitillä on aina tapana muistaa meitä tyttöjä ystävänpäivänä jollain kivalla ja tänä vuonna posti toi tällaisen ihanan virkatun kauluksen. Ilman tätä mun (valkoinen) asu oiskin tänään lähettänyt varmaan melkoisen mitättömiä viestejä hehe, nyt pitsikauluksen lisänä oli vielä raikkaan ruusunpunainen satiininauhakin. Hauska pikku piriste.

Sit noi meidän omenat olohuoneen kulhossa nähtyäni pikkasen harmittelin etten ostanut tollasta omenanvihreää satiininauhaa. Se vasta oiskin ollut piriste. Mut tätähän voi vielä vaihdella vaikka moneen kertaan. Ties vaikka tulisitte näkemään vielä omenanvihreänkin. Tai limen. Tai miten hurjaksi tässä nyt vielä ryhtyykään 😉

Sellainen nopea pikku päivitys täältä. Pirteää torstaita!

(Vastailen myös ed. kommentteihin nyt -ja loppuihin huomen aamulla :))

16 vastausta artikkeliin “The crochet collar

 1. Hyvä kun teit tän postauksen. Muistin nimittäin just, että ostin tollaisen virkatun kauluksen viime kesänä Wienistä. Olen unohtanut kauluksen olemassaolon ihan kokonaan! Se taitaa olla jemmattuna jossain pienessä pussissa jossain.. Nyt etsimään sitä. 🙂
  p.s. Kaulus on ihq!
   
  terv. Huli/Meanwhile in Longfield..

  Tykkää

  1. Hehe, no hyvä sit :)) Esiin vaan, hauskoja pikku piristyksiä, joille voi keksiä vaikka mitä yhdistelmiä!

   Tykkää

  1. Nää on kyllä söpöja… alkoi itseasiassa tekemään vähän mieli jotain oikein hauskan väristäkin… 😛

   Tykkää

 2. Makee kaulus.. kohta Skappel neule valmis.. pitäisköös koittaan virkkaan alkaa 🙂 (en ole ikinä ennen neulonut/virkannut) Olen tuollaista ”iso” neuletakkia hakenut mutta enpä ole omalta paikkakunnalta löytänyt 😦 Ihana piristys jälleen aamuun. Mukavaa talvipäivää kaikille!

  Tykkää

 3. Omas tosi söpö, hitsi olisi ihan täydellinen tulevan viikonlopun hääasuni lisäksi…hmmm… mistähän moisen nyt tempaisisi? Nimimerkillä poropeukalo ei virkkuukoukkuun kykene tarttumaan 😉

  Tykkää

  1. Se on yhdestä part twon neuletakista irrotettu! tykkään kanssa, vaikka siihen neuleeseen se ei kauhean hyvin sovikaan 😉

   Tykkää

 4. Heippa! Tämä kysymys ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mutta kun en löytänyt mistään enää sitä postausta Yosi Samran ballerinoista niin päätin kysäistä että pitikö niistä tilata yksi koko suurempaa kuin normaalikoko, eli onko ne pientä kokoa vai muistanko väärin?

  Tykkää

  1. Joo mieluummin yksi koko isompia! Joko sulla baltsukausi alkaa :O Voi odotan innolla! 😀

   Tykkää

 5. Nyt jatkuu kysymykset: Sulla on ollut sellainen (villanen?) lammashuivi. Tiedätkö mitä tarkoitan? Mistähän oot sen ostanut? Se on niiiin ihana! Tosin sitä ei ole pitkään aikaan enää täällä blogissa näkynyt. Haluaisin juuri sellasen….
  Entä se Sun BM:n poskipuna? Muistatko sävyä?
  T: Mrs.Brown

  Tykkää

  1. Joo tiedän mitä tarkoitat!! Se on siskon käytössä nykyään 😛 Sen oon ostanut jostain tyyliin markkinoilta… yritin silloin googlettaa sitä merkkiäkin, mutten löytänyt mitään nettikauppaa tms… Valitettavasti! Ja BM:n poskipunan sävyä en valitettavasti muista, en oo kauheasti tainut käyttää sitä kun se taisi olla mulle pikkasen liian vaalea ja pinkki :/ On vissiin aika jutskailla vähän meikkiasioista… tuhat vuotta viime kerrasta! 😉

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: